X

Nutriţionist celebru: Operaţia de micşorare a stomacului poate duce la sinucidere

de null

Avertizare şocantă din partea unui celebru medic nutriţionist. Operaţia de micşorare a stomacului duce la ciroză sau la sinucidere. Cele mai multe cazuri de sinucidere se petrec la 5 ani de la operaţie.

Foto: România TV

Nutriţionistul Mihaela Bilic a explicat într-un interviu pentru evenimentul zilei care sunt riscurile operaţiei pentru micşorare a stomacului iar acestea sunt devastatoare.

Medicul explică faptul că atracţia creierului pentru mâncare rămâne şi după intervenţie, însă stomacul nu mai permite aceaşi cantitate de alimente. Atunci creierul va fi suficient de istet încânt să găsească un înlocuitor care să îi confere acea stare de bine aşa încît mâncare este înlocuită de alcool ceea ce poate duce la ciroză.

În plus, oamenii se aşteaptă ca prin pierderea kilogramelor viaţa lor să se transforme radical şi să devină fericiţi, lucru care nu se întâmplă pentru că în minte rămân acelaşi complexe însă oamenii nu mai au pe ce să dea vina.

Astfel, în Franţa, acolo unde această operaţie se face des, rata sinuciderilor este f ridicată şi se manifestă, în general, la 5 ani de la operaţie.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Sănătate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.