X

Obiect misterios pe cerul din mai multe colțuri ale lumii în noaptea de Crăciun

de null

OZN Rusia

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un obiect misterios ar fi fost surprins pe cerul Rusiei. Obiectul misterios a fost zărit de martorii care au dorit să imortalizeze momentul.

Obiectul misterios semăna cu o sferă de lumină, scrie Russia Today.

Locuitorii orașului Lipetsk, unde a fost filmat incidentul, susțin că au zărit un obiect zburător neidentificat.

Altii sunt de părere că obiectul misterios este în realitate un produs a unei lansări balistice sau chiar un meteorit.

Același obiect pare a fi surprins și în Vrancea și Bihor, cât și în Grecia. Imagini au fost surprinse în noaptea de luni spre marți între Râmnicu Sărat și Focșani.

Misterul este cu atât mai puternic cu cât mingea de lumină a dispărut la fel de brusc precum apăruse şi a lăsat în urmă o formă conică, asemenea unei perdele de ceaţă. Oameni din Ilfov, Bihor şi Focşani au povestit pe reţelele sociale ce au văzut şi au postat şi filmuleţe şi fotografii. Specialiştii încearcă acum să îşi dea seama cu ce au de-a face.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

    1. E ADEVARAT! L-AM VAZUT EU !! este o lumina ciudata apoi dispare dupa cateva secunde, pierzand din intensitate apoi timp de mai multe minute se vede dispersandu-se un praf, substanta luminoasa …in forma conica pe o suprafata mare, asemeni unui nor.

  1. Spectacol dracesc!artistii regiei stiu ce vorbim.extraterestrii sunt duhuri rele!din experienta,inchinati indelung spre acea zona si dispar !

  2. Au inceput deja cu proiectii HAARP pe cer acesti Illuminati ca sa credem ca ne contacteaza extraterestrii si vor incepe sa ne si controleze treptat. Nu le priviti, fratilor!

    1. li se permite sa foloseasca una din bisericile Ortodoxe de acolo, pt Craciun…
      (asa mi-a tradus un prieten din Serbia).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button