X

Batjocorirea Ortodoxiei. DANS cu MĂȘTI într-o BISERICĂ ortodoxă din Roma

Blasfemie! Așa ceva nu cred că s-a mai văzut până acum!

Se pune în aplicare Supermemorandumul acela despre care la prima citire ai fi putut spune că e stiintifico- fantastic.

E strigător la cer!

Și toate acestea sub „păstorirea” Pr paroh Dumitru Mihuț și a pseudo episcopului Siluan al Italiei

Parohia din zona Borgheziana, Roma, Italia.

 

 

Categorii
Anti-Biserică
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

10 comentarii

  1. si ca batjocura sa fie maxima, nu lipseste nici reclama publicitara pentru cosmetice, caci ce altceva reprezinta firma Oriflame …?? cum de ati omis panoul din spatele horei, care infatiseaza acea tanara cu umeri dezgoliti ??
    Ori prezentati toate neregulile (evidente !!), ori nu … Iertati, dar plange inima in mine. Iar rubrica de comentarii ar trebui sa o pozitionati imediat dupa articol, caci altfel risca sa nu mai fie citita de cei mai multi

    1. Asta ma gandeam si eu . Daca e biserica .caci uitati-va ce zorzoane au pus pe catapiteasma . Sau poate e o cladire unde se fac si slujbe … ( nu stiu ce fel ) Doamne fereste !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!