X

ȘTIRI FALSE sau REALITATE? 200 de capele VANDALIZATE de ISLAMIȘTI … în GERMANIA sau în AUSTRIA? Se urmărește programarea mentală a viitorului?

Oriunde sunt musulmani există conflict, ceartă, ură și crimă. Comunitatea internațională este ocupată în tăcere, obsedată de încercarea de a anihila micul stat evreiesc, Israel. ONU și UE sunt la fel de vinovați ca și sălbaticii jihadiști. Chiar cred oficialii guvernului Merkel că islamismul propovăduit în moscheile din Germania e diferit de cel din Egipt și Nigeria, unde clericii sălbatici, care instigă la violență împotriva nemusulmanilor și a lăcașurilor lor, au intat în rutină? Îi așteaptă o trezire brutală și iat-o, chiar dacă încă refuză să admită cine este evidentul vinovat: numărul imens de imigranți musulmani pe care Merkel i-a adus în țară.

Dispreț și violență împotriva Necredincioșilor: este în Coran. Respectă-l!

„Germania: Două sute de lăcașuri de cult vandalizate și simboluri creștine distruse într-o singură regiune”, Voice of Europe, 14 noiembrie 2017 (mulțumim Religiei Păcii):

Într-un rar moment de sinceritate, mass-media germană a raportat cel puțin 200 de cazuri de lăcașuri de cult vandalizate doar în regiunea Bavaria, anual. În plus, în această regiune, atacurile asupra crucilor de pe vârfurile muntoase, se înmulțesc. Cruci de pe câteva vârfuri muntoase au fost răsturnate și distruse cu topoare sau ferăstraie.

Furia crește în mijlocul germanilor datorită atacurilor. Unii oameni cred că în spatele acestora se află islamiștii. Dar atacurile împotriva lăcașurilor de cult și a crucilor de pe vârfurile muntoase nu sunt cazuri izolate; luni de zile atacurile împotriva simbolurilor creștine au fost semnalate de către mai multe districte bavareze. Desacrări au fost raportate în Pentecost, Längental și „Prinzkopf”, între Sylvensteinstausee și Tyrol.

Unele reparații ale lăcașurilor de cult istorice costă zeci de mii de euro. Este un atac la credința oamenilor și comunitățile suspectează un fundal de motivație religioasă, de exemplu imigranții musulmani care încearcă să însămânțeze frica în populație.

NOTĂ OrtodoxINFO

De curând am publicat:

Epidemii de știri false: Chiar a deschis Tokio un restaurant cu specific canibal?

Iată și un comentariu al cititorului Calator, la același articol preluat de SACCSIV:

 

Cred ca se incearca largirea unei Ferestre Overton, pentru ca ideea canibalismului sa devina din ce in mai populara si acceptabila in societatea larga. Am vazut atatea eforturi in directia asta in ultima vreme ca nu mi se pare departe momentul in care in conditii „propice”, de anuntata foamete globala, oamenii expusi tot mai frecvent acestei idei si fara protectia duhovniceasca necesara, vor actiona asa cum au fost programati. Si asa se pregateste pas cu pas inca un lucru pe care Profetiile ni l-au anuntat deja.

 

Aceeași programare mentală a ceea ce se va întâmpla e valabilă și în cazul refugiaților?

Bande de lepre ne vor viola sotiile si fiicele. SA RIPOSTAM? Sa ne antrenam de pe acum?

Citiți vă rog și:

Categorii
Islam
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Ortodocșii ar trebui să fie mulțumiți de asemenea știri. Ortodocșii afirmă că ei sunt adevărata și unica Biserică creștină. Pe această logică, în Germania sunt vandalizate pseudo biserici și pseudo simboluri creștine!!!
    Pe de altă parte, dincolo de știrile cu musulmanii agresivi, încercați să faceți un exercițiu de gândire: ce s-ar întâmpla pe glob dacă toată lumea musulmană (1,6 miliarde de musulmani) ar deveni cu adevărat radicală și agresivă? Luați-o mai ușor cu musulmanii că vă încurcați. Cu musulmanii nu vă puteți juca să-i contraziceți ca pe catolici și protestanți. Previziunile sunt halucinante: https://semneletimpului.ro/religie/islam/musulmani/in-2030-vor-fi-de-doua-ori-mai-multi-musulmani-in-lume.html

  2. @ Cristi. Felicitări pentru aprofundatele cunoștințe în stele cu mai multe colțuri. Dar te inc(v)it să studiezi un pic mai mult. Povestea cu avorturile – esența căderii din credință a neamului românesc este o gogoriță. Dovadă este chiar fuga ta din România pentru un trai mai bun. Tu nu ai încăput, împreună cu vreo 4 milioane de români fugiți, într-o Românie cu 20 milioane de români. Cum s-ar fi suportat românii dacă erau vreo 30 de milioane???
    De ce nu ai rămas să reziști aici și să mănânci o pâine cu mucegai ortodoxă? Critici catolicii și protestanții germani, dar mănânci din mâna lor acum.
    De ce nu ai rămas să lupți cu ierarhii corupți și căzuți ai Bisericii? Preferi să constați din Germania decăderea catolicilor și a protestanților, dar acei catolici și protestanți îți oferă un loc de muncă.
    România ortodoxă îți oferă doar binecuvântări episcopale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!