X

Cum se bucură ereticii protestanți de recunoașterea Ierusalimului drept capitala Israelului: De-acum încolo așteptăm să fim „răpiți” în orice moment

După cum vedeți, ereticii nici nu pomenesc de antihrist, căci nici nu au de unde, nu asculta de Sfinții Părinți care au proorocit apariția lui, înainte de A Doua Venirea a lui Hristos. Și astfel, cu mintea și inima robite de erezie, i se vor închina lui antihrist, crezând că e Hristos.

Categorii
Înșelări
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

9 comentarii

 1. „Satelor Unite ale Americii”? Pai daca, Doamne fereste, are loc o eruptie a super-vulcanului Yellowstone cam asta o sa devina SUA…
  Si daca Israelul isi reconstruieste Templul, cui se va inchina in el? S-a intors cumva Israelul la Adevaratul Mesia?

  „Ierusalime, Ierusalime, care omori pe prooroci şi ucizi cu pietre pe cei trimişi la tine, de câte ori am voit să adun pe fiii tăi, cum adună pasărea puii săi sub aripi, dar n-aţi voit.
  Iată vi se lasă casa voastră pustie, că adevărat grăiesc vouă. Nu Mă veţi mai vedea până ce va veni vremea când veţi zice: Binecuvântat este Cel ce vine întru numele Domnului!”

 2. Observati in scrisoare cu cata mandrie si siguranta se vad ei deja mantuiti in fata Domnului. Iar Sfintii nostri Ortodocsi cu cata smerenie asteptau intalnirea cu Domnul. Observati ce discrepanta!

 3. Mă io nu înțeleg un lucru, în biblia ortodoxa scrie clar în Marcu 1.15. „Pocaiti-va și credeți în Evanghelie.”(cuvintele lui Iisus).,iar dacă întreaba un om pe un ortodox dacă îi pocait mai ca il înjură ca l-a umilit în halul ăsta ,crestinii ortodocși îi numesc pocăiți si eretici pe protestanți ,deci care is pocăiți și care is eretici?

  1. Yo
   Degeaba te declari pocait, daca nu esti pe linie cu Sfanta Evanghelie..sectantii asta fac, le place sa se afiseze cu numele de „pocait” dar de fapt ei au denaturat acesta fapta , pocainta, care este cel mai de pret lucru … si care o atingi numai cu inima si prin fapte DREPT CREDINCIOASE, iar nu denaturand Cuvantul lui Dumnezeu, astfel ajungand sa crezi ca esti pocait numai daca declari acest lucru mecanic, ca un teleghidat!
   Pocainta este o comoara pe care nu poti s-o afisezi si sa bravezi cu ea…pt ca daca faci asta esti un fatarnic in toata regula..ea este intre tine si Dumnezeu!….si bineinteles fata de aproapele tau..fara sa dai de banuit. Ai exemplu suprem viata Domnului nostru Iisus Hristos , care nu dorea cu nici un pret sa se afiseze.
   Degeaba ii spui unei persoane ca o iubesti, daca inauntrul tau esti din piatra….pt ca te simte ..si te desconspira imediat!
   Asa si cu sectanti care se declara „pocaiti”…ei nu au simturi..ci numai vorbe goale.
   Pt asta ortodocsi considera o umilinta cand este intrebat de un sectant daca este „pocait” (impietrit), pt ca nu vor sa devina o piatra!
   Este imposibil pt o piatra (sectant) sa vina in simtiri, atata timp cat este despartit de Dumnezeu……
   Yo, dupa felul in care te exprimi, si tu esti pe drumul asta al impietririi..ai mare grija!
   „Pocait” (impietrit) sau protestant..este acelasi lucru…om eretic de sine osandit!

  2. Problema ar fi modul in care pui intrebarea pentru ca una inseamna sa spui sunt pocait si e altceva sa zici m-am pocait.
   Pocainta nu e firma sa ti-o pui in frunte si nici carte de vizita sa o dai la altii. Sa te pocaiesti nu inseamna sa spui in fata tuturor: sunt pocait si astfel m-am mantuit. In sens ortodox, pocainta inseamna sa te gandesti la pacatele tale si sa plangi pentru ele cerand iertare de la Dumnezeu si de la cei fata de care ai gresit si sa te spovedesti. Nu ne spune ca popii sunt asa si pe dincolo fiindca nu sunt ei cei care ne iarta ci au primit un dar care nu are legatura cu faptul ca sunt vrednici sau nu. Nu e o comparatie potrivita dar un doctor bun poate vindeca o boala chiar daca e un om mizerabil iar un om bun poate provoca moartea cuiva daca nu stie ce trebuie sa faca. Preotul iti spune care e medicamentul: post, rugaciune, metanii. Daca tu iei medicamentul asa cum trebuie, cu ravna se indeplineste promisiunea facuta de Iisus: „Adevărat grăiesc vouă: Oricâte veţi lega pe pământ, vor fi legate şi în cer, şi oricâte veţi dezlega pe pământ, vor fi dezlegate şi în cer.”(Matei 18, 18). Rolul preotului e sa indrume, pentru asta e pregatit si daca el lucreaza cu buna credinta iar pocainta ta e adevarata prin mila lui Dumnezeu pacatul va fi sters. Daca preotul nu lucreaza cu bunacredinta Dumnezeu nu te va lasa daca pocainta ta e adevarata. Iar daca te duci la preot si ii spui ce ai facut asa cum stergi tabla la scoala ca sa o poti umple din nou atunci chiar nu mai conteaza pentru ca daca l-ai fraierit pe preot impartasania va fi pentru tine ca otrava, iar daca el ti-a permis sa te impartasesti cu nevrednicie se face partas la pacatul tau. Sigur ca pt.protestanti care considera ca daca citesti Biblia poti interpreta ce scrie acolo cum vrei sau potrivit revelatiilor lui X care a pus bazele miscarii baptiste, metodiste etc spovedania si impartasania inseamna ca ii spui popii toate tampeniile pe care le-ai facut adica te faci de ras pe gratis in fata cuiva (eventual il judeci gandind ca sigur are mai multe pacate decat tine ) ii dai niste bani si el iti da paine si vin, asa ca e mai simplu sa iti ii banii si sa spui sunt pocait si Dumnezeu mi-a iertat pacatele. Ce nu pricep eu, daca Biblia e una, adevarul e unul de ce protestantismul care cica stabileste legatura directa dintre om si Dumnezeu, fara intermediari, este mai ceva ca turnul Babel.

 4. MAI MULT DECAT O COINCIDENTA:
  Pe 5 dec 2017 trece la cele vesnice ultimul suveran cresti-ortodox din lume.
  Pe 6 dec 2017 se proclama capitala statului Israel la Ierusalim !

  Portavocile globaliste google si wikypedia se conformeaza noilor realitati ! Adica: ADJUDECAT !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!