X

De la câți ani nu mai ești copil? Despre CRIMINALII MINORI

de null

Image result for copii criminali

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Despre cei doi criminali adolescenti (16 si 18 ani) ce-au ucis un sofer si au ranit-o pe sotia acestuia, probabil ca ati aflat deja. Iata unul dintre ultimele articole pe aceasta tema:

REPORTAJ Acasă la tinerii autostopişti criminali. „Abia putea să lege două vorbe, atât de timid era“, „Maică-sa a făcut preinfarct cu Poliţia la uşă“
Cel de 16 ani este deci minor. Mai este insa si copil?
Dar la 15 ani mai esti copil? Ca asa ni se tot spune. Si cat de copil esti? Cat de multa minte ai? Destula cat sa devii satanist? Destula cat pentru o crima oribila?

Se pare ca da, iar americanii ii vor judeca pe doi astfel de tineri ucigasi precum pe niste adulti. Iata ce aflam din articolul “Am vrut să văd cum e să UCIZI!” Doi adolescenţi SATANIŞTI şi-au înjunghiat de 12 ori colegul, apoi i-au tăiat gâtul (VIDEO) de pe Jurnalul:

 

Jae Williams și Randy Thompson, în vârstă de 15, respectiv 16 ani, erau însetați după prima lor victimă. Un procuror din San Jose i-a acuzat pe cei doi adolescenți sataniști că s-au împrietenit cu Michael Russel, de 15 ani, doar pentru a-l ucide, pentru a afla cum e să omori pe cineva, relatează New York Daily News.
“Întoarce-te, întoarce-te la mine!”, a fost strigătul disperat al lui Thomas Russel atunci când și-a găsit nepotul, pe Michael, plin de sânge și fără suflare. Se întâmpla în noiembrie 2009 .
Patru ani mai târziu, aceleași cuvinte sfâșietoare au fost auzite în sala de judecată, atunci când juraților li s-au umezit ochii ascultând înregistrarea apelului făcut de Thomas Russel la serviciul de urgență 911.
Înregistrarea convorbirii unchiului lui Michale cu operatorul 911 este una dintre dovezile aduse în instanță de către procurori împotriva lui Jae Williams și Randy Thompson, doi adolescenți care au ucis ca să se distreze.
“Am vrut să văd cum este să ucizi pe cineva. Am avut o ocazie și am profitat de ea”, le-a spus Williams polițiștilor, la două zile după abominabila crimă.
Procuroarea Valerie McGuire  a susținut în instanță că cei doi băieți însetați de sânge îl venerau pe Diavol și se autodenumiseră Grimm și Goure. Williams deja omorâse o pisică și aștepta cu nerăbdare momentul în care să aibă și o victimă umană.
Michael le fusese coleg de clasă la liceul Santa Teresa din San Jose, însă cei doi criminali nu-l cunoșteau foarte bine, acesta fiind unul dintre motivele pentru care l-au ales să le fie victimă.
“Două inele, doi prieteni, două jachete, două cuțite și un băiat care n-a avut nicio șansă, absolut niciuna”, a declarat McGuire.
Thompson a luat cuțitul din bucătăria mamei, apoi împreună cu Williams, a plecat spre casa lui Michael, unde urmau să fumeze marijuana. Era 10 noiembrie 2009.
După ce l-au ademenit pe prietenul lor în curtea din spate a casei, l-au trântit la pământ. La început, Michael a crezut că prietenii lui glumesc, însă nu era deloc așa. Cei doi au început să-l înjunghie pe Michael. L-au înjunghiat de cel puțin 12 ori. În inimă, plămâni, jugulară și vena carotidă. Mâinile puștiului erau pline de sânge pentru că a încercat să se apere.
Oroarea a durat 6 minute, până în momentul în care Williams i-a tăiat lui Michael gâtul.
Apoi, cei doi criminali au înfășurat arma crimei și au lăsat-o pe aleea lui Thompson. La fel au făcut și cu jachetele, pe care le-au aruncat în tufișuri.
În momentul în care Thomas Russel a ajuns la Michael, era prea târziu. Băiatul era deja mort.
“A fost înjunghiat, Doamne, vă rog, cineva să mă ajute”, le-a spus unchiul lui Michael operatorilor 911. “Hai fiule…nu..nu…Michael, vino înapoi!”, a strigat Thomas Russel.
Procesul lui Williams va dura cel mult șase săptămâni. Thompson va fi judecat ulterior.
“Jae Williams și celălalt băiat s-au dus acasă la Michael și au dezlănțuit un atac feroce. Adevărul este că l-au măcelărit”, a spus marți McGuire în pledoaria de deschidere a procesului, care a durat 75 de minute.

Dar la 12 ani mai esti copil? Cum raspundem asadar la intrebarea din titlu?

Cum e si firesc: nu toti se dezvolta cu aceeasi viteza. Uniformizarea asta moderna cu + 18 sau – 18 este fundamental gresita. E important de stiut. Ne aducem insa aminte sau ne gandim mai serios la treaba asta doar cand vorbim de crime oribile.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Cand ai ucis copilul din tine…esti ca si mort garantat! Nu mai ai acel licar de viata curat in tine. Ptr. ca acea etapa a copilariei inseamna acea latura inocenta,curata a unui om…deci apropierea cat mai multa fata de Dumnezeu! Ucigand copilul din noi,au reusit sa ne indeparteze de Dumnezeu si toate cele sfinte…

  2. Sf Grigorie Dialogul istoriseste cum un copil de 5-6 ani spunea cu ingaduinta parintilor, hulea des pe Dumnezeu si cele sfinte. Se imbolnaveste grav, si vede demoni care se apropie de el. Ii spune tatatului sau dar dupa aceea, continua cu hulele. Moare imediat, si se subintelege ca sufletul merge la iad.

    Textul nu precizeaza daca era sau nu botezat, dar este clar ca faptul ca avea mai putin de 7 ani, nu l-a sutit de consecintele faptelor sale.

  3. atat timp cat MAMA nu mai exista ..atat timp cat parintii sunt inlocuiti cu euro si cadouri scumpe ..copiii din ziua de azi sunt rezultatul “atentiei si educatiei alese ” primita de la indivizii ce alearga dupa bani toata ziua 🙂 ..Viitorul suna f bine …Ceea ce semeni aia aduni …O “MAMA ” acum umbla alaturi de baiatul ei de 14 ani imbracata ca o curva …Cum sa respecte acel baiat viitor barbat femeia ?!!! …O fata de 13 ani este invatata si ajutata de “mama” ei cum sa arate mai SEXY …educatie aleasa ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE