X

Scenele BLASFEMIATOARE ale „Nașterii” cu doi bărbați sau două femei și TOTALITARISMUL mișcării HOMOSEXUALE

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Așa cum în urmă cu 100 de ani și ceva comuniștii, prin atentate și blasfemii, arătau direcția totalitaristă în care vor duce societatea dacă vor lua puterea, și în prezent, în fiecare zi, apar noi și noi elemente care arată totalitarismul mișcării homosexuale. Elementul nou al acestui Crăciun este dat de blasfemierea scenelor Nașterii folosite în Occident.

Cameron Esposito, un actor şi activist LGBT din California, SUA, a postat pe pagina proprie de Facebook, care are peste 90.000 de fani, o fotografie cu o scenă a „Nașterii” instalată pe peluza unui vecin, în care, în loc de Dreptul Iosif și Fecioara Maria, sunt doi bărbați.

Catolicii fac în mod curent aceste instalaţii în preajma Crăciunului, cu statui care reprezintă Naşterea lui Hristos şi Sfânta Familie, adică părinţii Lui după trup: Dreptul Iosif şi Fecioara Maria. Cea de la Casa Albă a fost de curând popularizată în toată lumea.

Dar „Nașterea” din fotografia activistului homosexual este precum „familia” și „căsătoria” homosexuale: cu doi bărbaţi. Nu este o excepție unică, și nu doar pentru că o femeie lesbiană a postat o „Naștere” cu două femei, ci pentru că în viitor absolut toate elementele care țin de o societate așezată pe pilonii bărbat – femeie – copii vor fi reinterpretate de mișcarea homosexuală în sens homosexual. Celor care nu cred că în manualele școlare pentru copii vor apărea „familiile” din doi bărbați și cele din două femei, să aibă în vedere că societatea este foarte clar informată de către mișcarea homosexuală care este agenda ei: totul pentru ideologia homosexuală, nimic pentru tradiția creștină și normalitate.

Activiștii homosexuali nu au nici o jenă să blasfemieze și să încerce să preia cele mai profunde și mai sacre simboluri ale creștinismului, pentru că ei doresc să înlocuiască societatea actuală, fundamentată pe creștinism, cu o societate post-creștină, fundamentată pe ideologia homosexuală.

Ei nu se ascund, dar creștinii insistă să nu înțeleagă ce se întâmplă…

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. הש רםע דש ןמבקאשאן ש-צן ארןצןאק שבקדא חורמשך

    va rog sa incetati a-mi trimite acest jurnal/

    va

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button