X

Dovezile științifice NU POT FI DEMONSTRATE. Teoria evoluționistă, Big Bang sau teoria gravitațională sunt MARI MINCIUNI

Ați auzit probabil despre marile teorii științifice precum teoria evoluționistă, Big Bang sau teoria gravitațională. Totodată ați auzit și de noțiunea de dovadă, care pretinde că demonstrează și validează aceste teorii. Fosilele, moștenirea genetică și ADN-ul dovedesc teoria evoluției. Cercetarea Universului cu telescopul Hubble, evoluția stelelor, galaxiile și elementele grele, existența microundelor cosmice dovedesc teoria Big Bang. Apoi obiectele ce cad, GPS-ul, mișcarea planetei și reflectarea luminii de către stele dovedesc teoria gravitației.

Numai că acestea sunt o mare minciună. Deși ne sunt aduse dovezi solide pentru aceste teorii, de fapt acestea nu sunt deloc dovezi. Când vine vorba despre știință, a demonstra ceva este imposibil.

Teoretic, diferitele proprietăți ale marelui punct roșu de pe Jupiter, distinct față de restul atmosferei, poate fi corelat cu diferențele de temperatură ce provin din subteran. Chiar dacă dovezile vin în sprijinul acestei idei, tot nu constituie un adevăr științific.

Realitatea este un loc complicat. Singurele valori care ne pot ghida, din punct de vedere empiric, sunt cantitățile pe care le putem măsura și observa. Chiar și așa, acele cantități sunt la fel de precise precum instrumentele folosite pentru a le măsura și observa. Distanțele și mărimile sunt la fel de precise precum bățul ce le măsoară; luminozitatea este la fel de precisă precum abilitatea noastră de a cuantifica fotonii; chiar timpul însuși îl putem măsura conform ceasului avut la dispoziție. Nu contează cât de bune sunt măsurătorile și observațiile noastre, acuratețea acestora este limitată.

John D. Norton

Ceasul lumină, ce măsoară timpul lumină la un foton ce oscilează între 2 oglinzi, va defini timpul pentru observator. Chiar și teoria relativității speciale cu toate dovezile experimentale ce o susțin, nu poate fi dovedită.

Nu putem observa și măsura totul. Chiar dacă universul nu ar fi fost subiectul principal pentru legile fundamentale cuantice ce îl guvernează, împreună cu toată incertitudinea la un loc, nu ar fi posibil să măsurăm toate tipurile de particule, toate stările, sub toate condițiile, tot timpul. La un moment dat suntem nevoiți să extrapolăm. Această posibilitate este extraordinar de puternică, incredibil de folositoare dar la fel de incredibil de limitată.

Curbarea spațială. Chiar și cunoștințele noastre despre sateliții GPS ce funcționează foarte bine nu pot dovedi că Teoria Relativității este corectă.

Pentru a putea genera un model capabil să prezică ce se va petrece sub o varietate de factori, trebuie să înțelegem unele lucruri:

 • Ce putem măsura și cu ce precizie
 • Ce s-a măsurat până acum în situații specifice inițiale
 • Ce legi implică fenomenul, ce legătură există între anumite cantități specifice.
 • Care sunt limitările cunoștințelor noastre actuale.

Dacă înțelegi aceste lucruri, deții ingredientele corecte pentru a formula o teorie științifică: o arhitectură sau model informațional construit pentru explicarea a ceea ce știm deja este similar cu explicarea unui fenomen sub circumstanțe noi netestate până acum.

Se spune că universul are 13,8 miliarde de ani. Este o extrapolare a timpului (istoric) cunoscut de omenire. Aceasta a dus la ideea Big Bang-ului. Astfel că orice observăm în cosmos este raportat la modelul Big Bang. Nimic din acestea nu poate fi dovedit științific.

Cele mai celebre teorii ale noastre precum cea a evoluției, Big Bang, Teoria Relativității generale, acoperă toată baza noastră de raportare. Au o importantă dimensiune de acoperire cantitativă ajutându-ne să previzualizăm ce se va întâmpla sub diverse situații după care să testăm empiric aceste predicții. Până acum, aceste teorii sunt susținute ca fiind valide. Acolo unde aceste predicții pot fi descrise matematic, nu numai ca putem spune exact ce se va întâmpla dar de asemenea și cât de mult. Pentru aceste teorii în particular, printre multe altele, măsurătorile și observațiile făcute pentru a le testa s-au executat cu un succes suprem.

Dar pe cât sunt ele de valide și dificil de falsificat, la fel de imposibil este de demonstrat ceva în știință.

Paul Dawkins / Lamar University

O dovadă matematică ce demonstrează că derivata lui [f(x) – g(x)]= derivata lui f(x) – derivata lui g(x). În matematică nu este nimic 100% sigur. Nu este sigur că regulile matematice se aplică sistemului nostru fizic.

În știință, procesul este similar cu o mențiune: nu știi niciodată când axioma ta va înceta brusc să descrie universul. Nu se știe nicioată când asumpția ta va deveni invalidă. De asemenea nu vei știi dacă regulile pe care le-ai aplicat pentru situațiile A,B,C vor putea fi aplicate și pentru situația D.

Larry McNish of RASC Calgary Center

Se presupune că galaxiile se mișcă îndepărtându-se de noi. Această teorie este construită pe o presupoziție ce nu poate fi testată niciodată.

Este un act de credință să îți asumi aceste teorii, iar ele nu pot fi demonstrate în întregime ca fiind valide. Dacă legile naturii se vor schimba între timp, sau se vor comporta diferit în diverse condiții, sau nu se pot aplica în situația dată, predicțiile tale sunt greșite. De aceea tot ce facem în știință fără să mai conteze cât de bine este testat, este mereu preliminar.

Thomas Gutierrez, insistă că este un ‘semn eronat’ in aceasta ecuatie

Modelul Standard Lagrange. Neutronii nu sunt incluși în cele 5 părți. Atât știm până acum.

Chiar și în teoria fizicii, cea mai matematică dintre toate științele, „dovezile” noastre nu sunt atât de solide. Dacă dăm la o parte asumpțiile de la baza teoriei fizicii – și ne îndepărtăm un pic în afara granițelor lor – vom „demonstra” cu totul alceva ce se va dovedi neadevărat. Dacă cineva vă spune de vreo nouă teorie științifică, întrebați-l ce vrea să spună mai exact. În mod normal, ce vor ei să spună este că s-au autoconvins că un lucru este adevărat. Dar în știință nimic nu poate fi demonstrat cu adevărat. Este supus revizuirii permanent.

desen de de Andreas Knecht

Acesta este modelul standard de neutroni. Momentul electric al dipolului se presupune a fi de 10 miliarde de ori mai mare decât ceea ce putem noi măsura.

Aceasta nu înseamnă că nu putem știi nimic. Din contră, în multe feluri, cunoașterea științifică este cea mai „reală” din lume. Dar în știință, nimic nu a fost demonstrat cu certitudine. Chiar și Einstein a spus la un moment dat:

„Teoreticianul nu trebuie judecat. Natura este neînduplecată și critică cu munca sa. Nu spune niciodată „da„ teoriei sale. În cel mai bun caz spune „poate”, iar în marea majoritate spune „nu”. Dacă un experiment coincide ca rezultate cu teoria, aceasta înseamnă „poate„ iar dacă nu se potrivește este „nu”. Probabil toate teoriile încep experiența cu „nu”, cele mai multe imediat după concepere.”

© ABCC Australia 2015 www.new-physics.com

Ideea că toate forțele se unifică într-una singură este un alt model stereotip nedemonstrat.

Deci nu încerca să dovedești lucrurile. Încearcă să te auto-convingi și să fii propriul tău critic și sceptic. Fiecare teorie științifică se va prăbuși într-o zi iar când aceasta se va petrece, (NT vom intra în era new age) aceasta va vesti începutul unei noi ere a investigațiilor științifice și a descoperirilor.

Categorii
Știință - bizar
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

7 comentarii

 1. Fratilor, lucrurile sunt foarte simple. Au aparut documentare in care multi oameni de stiinta vorbesc despre absurditatea multor teorii care ne sunt prezentate ca adevarate. Lumea crede orbeste in ele pentru ca le invata la scoala de la profesori care cred orbeste in ele.

  Ioan Vladuca denumea foarte sugestiv aceste teorii ca fiind „dictatura pseudo-stiintei”. Pentru ca teoriile acestea nu sunt stiintifice. Ele se pretind a fi, da nu sunt nici pe departe.

  De fapt este o dictatura a dusmanilor lui Dumnezeu. Toate aceste teorii au fost pregatite si sustinute pana la indoctrinare de catre ateii de servici ai unui lumi seculare.

  Criteriile ce definesc o demonstrare stiintifica a unui fenomen au fost date chiar de acesti atei, atunci cand spuneau ei ca ceea ce ne invata Sfanta Scriptura nu este demonstrat, si deci ei nu pot sa creada decat fenomenele demonstrate. Pentru ca un fenomen sa fie demonstrat stiintific,(spuneau ei) trebuie ca:

  1. Fenomenul sa fie OBSERVABIL
  2. Fenomenul sa fie MASURABIL
  3. Fenomenul sa fie REPETABIL experimental.

  Daca aplicati aceste criterii, veti vedea ca marea majoritate a „teoriilor stiintifice” de astazi nu sunt deloc demonstrate stiintific. Veti vedea ca sunt simple „ïpoteze de travaliu” cum spunea Petre Tutea despre teoria evolutiei.

  Asa-numitii „oameni de stiinta” precum , Darwin, Einstein sau Hubble nu doar ca sustin teorii eronate, dar cu buna stiinta au cautat sa formuleze teorii care sa contrazica rezultatele masurate ale observatiilor experimentale. Au fost luptatori activi impotriva lui Dumnezeu, folositi de ticalosi pentru a-si promova agenda si pentru a convinge masele ca Sfanta Scriptura nu este adevarata.

  Astfel teoria relativitatii speciale a lui Einstein, nu este decat o explicatie ridicola a masuratorilor experimentelor Michelson-Morley care au avut ca rezultat faptul ca pamantul NU se invarte in jurul soarelui.

  Hubble a cautat disperat o explicatie pentru a atara de ce in obeservatiile sale toate galaxiile se vedeau in „red-shift” ceea ce implica faptul ca pamantul se afla in centrul universului. Asa a aparut teoria „Big-bang” pentru a explica printr-o minciuna, rezultatele observate si masurate.

  Sistemul GPS este doar o aplicatie a experimentului Michelson-Morley. GPS-ul NU FUNCTIONEAZA decat daca in ecuatiile de calcul a pozitiei este introdus efectul SAGNAC, care invalideaza teoria relativitatii speciale a lui Einstein.

  Au avut nevoie de masuratori „stiintifice” pentru a „demonstra” aceste teorii si au inventat sistemul de datare a mostrelor prin diverse metode. Teoria este eronata si a fost demonstrat ca exista diferente uriase in datarea acestor obiecte.

  Vizionati documentarele „Is Genesis History?”, ” Unlocking the Mystery of Life Intelligent Design”, „The Principle” cititi „Dictatura Pseudostiintei – Ioan Vladuca”, „O piatra pentru Goliat – Theodor Leontescu” si desigur ca mai sunt si altele. Completati si voi lista.

  Veti intelege ca cei ce controleaza lumea, controleaza si indoctrinarea cu teorii anti-crestine pentru a crea dezbinare intre stiinta si credinta, intre om si Dumnezeu.Sistemul scolar este un sistem de INDOCTRINARE. Daca cititi „Scoala Muncii – Simion Mehedinti” veti vedea ce inseamana cu adevarat educatie.

  1. Datorita mesajului dvs. l-am descoperit pe prof. I. Vladuca. Multumesc!!! Tocmai am ascultat o conferinta de 3 ore, nu m-am plictisit nici o secunda! Am gasit si cartea, am s-o citesc. Ce Om interesant! Isi expune ideile cu mare claritate si convingere.

  1. Domnul meu, nimeni nu a sustinut ca pamantul este plat, pentru ca nu este. Mai citeste matale o data articolul si comentariile, poate intelegi cat de absurd este link-ul pe care l-ai postat.

   Vorba aceea, unde dai si unde crapa… :))

 2. 1. Teoria relativitatii, este o … teorie .
  2. O teorie demonologica prin care este contestata unicitatea timpului, adica unicitatea creatiei .
  3. Negand unicitatea creatiei, afirma existenta a doua sau mai multor creatii, ceea ce contrazice ipoteza existentei unei singure creatii pe care toti „stiintificii” o accepta si de la care pleaca rationamentele lor cazute .
  4. Daca ar exista doua creatii, ar trebui dezbatuta problema raportarii la acestea inaintea emiterii oricarei teorii .
  5. Ori ei nu si-au pus acesta problema, fiind ostaculati demionic din punct de vedere mental .
  Hristos in mintile noastre !

 3. Ptr mine ,fiind mai prost si mai spurcat ,stiinta si mai ales tehnologia care apare pe baza unei stiinte ….bre,ma si plictiseste deacum si mi se pare foarte in exces ,sa zic asa.Nu trebuie sa stam sa ne complicam capul cu radicali,algoritmi,matrice si ecuatii omogene de ordin…n…Asta sa o faca cei care sunt interesati de a afla ditanta dintre x si y,iar cele doua necunoscute fiind doar presupuneri prin absurd(hahaha).Nu ar trebui sa ne intereseze de cati kilo… grame si metri de cartofi trebuie sa mancam pana vom reusi sa ,,intindem o ruleta gigant” si sa vedem cat este distanta intre soare si pamant (hahaha),iar dupa aia din punctul cel mai inalt pana in cel mai jos al soarelui,respectiv pamantului,apoi invers ,apoi din estul pamantului in nordul soarelui ,apoi invers s.a fantezii si prostii ca sa ne pierdem viata si sufletul in numele acestor lucruri care nu sunt spre intelegerea mintii noastre ,ci spre a ,,ne visa ” creatori (hahaha).Ne putem limita la a spune ca aceasta Creatie a Dumnezeului celui Viu este in maini sigure si a fost Creat totul perfect de catre Dumnezeu si e tot treaba lui sa aibe grija de aceasta Creatie ,numita Pronie.Ce e mai inselator si ne complica viata si mai ales se dau mincinosii lumii (jidanii cei spurcati si ai lor stiintifici) singuri de gol,dar nu ne prindem noi de ,,vrajile” lor e ca :daca pana in 2001 de exemplu, habar n-aveam nici unul de teroristi (crezand ca sunt niste ,,talibani” cu bombe ) azi ei au dezvoltat acest ,,brand” si l-au dus prin a-l promova la dimensiuni mondiale.Minciuna se vede ca au infiintat scoli ,au scris carti si ,,educa” oameni in ale antiterorismului si asa se merge inca o suta sau trei sute de ani deacum cu o alta ramura fictiva si mincinoasa ,controlata doar de mincinosii oculti ,adica de evreii sionisti .Aceiasi treaba e si cu ,,coruptia” ,infiintand si scoli impotriva coruptiei,departamente intregi cu ,,profesionisti” ai fictiunii si minciunii numite coruptie si o intreaga masinarie care se lupta cu …morile de vant.Oare cand se va declara :gata oamenii mei am omorat toti teroristii si am inchis toti coruptii de pe pamant?Niciodata !Daca noi in ’90 visam si ravneam la o pereche de blugi si la un televizor cu telecomanda, azi suntem nebuni cu acte in regula cu stiinta ,stiintificii,savantii,cercetatorii si …studiile ….domnule .Eu unul fac ceva pe toata stiinta lu’ dracu si pe toti cretinii care vor sa ajunga pe alte planete ,sa mearga cu veteaza luminii,sa mearga in timp,sa fie nemuritori sau sa-si taie capul …ca cica sunt donatori de cap .ptr un corp fara cap ,adica cadavru (hahaha).Sfintii ne invata sa filozofam pe baza creatiei lui Dumnezeu ,asa sa-l ,,vedem” pe Cel Denevazut si sa nu stam sa ,,masuram” circumferinta pamantului sau pe ce reazama pamantul ,fiindca nu e treaba noastra,nu ne foloseste la nimic si ne ratacim cu siguranta.Dar fiecare in functie de cat de inracit e …sa-si bata capu’ pate ptr a sminti pe oameni si mai mult sau ptr slava desarta ,iarasi a oamenilor,ca pe Dumnezeu nu-l impresioneaza ce ,,scleroze” debiteaza stiintificii umanoizi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!