X

Video: Francmasoneria sărbătorind 300 de ani de existență.Planul de subjugare a omenirii, aproape îndeplinit

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Acest video demonstreaza implicarea masoneriei in toate domeniile si-n toate colturile lumii.  Adeseori se acopera cu asa-zise actiuni de caritate, atribuindu-si un rol de salvator in zonele cele mai sarace sau napastuite din intreaga lume. Tot acest video dovedeste si implicarea casei regale a Regatului Unit al Marii Britanii in masonerie. Prin momentele artistice se incearca transmiterea invataturilor de ,,iluminare” si nu lipsesc nici indemnurile la o buna convietuire a umanitatii prin unirea tuturor credintelor, demonstrand astfel sursa miscarii ecumeniste.

Se poate observa ca ceremonia este doar partea de suprafata a ceea ce inseamna masoneria. Partea intunecata de inchinare lui satan, nu este prezentata publicului.

Ca o concluzie, faptul ca ceremonia a fost facuta la modul ,,public”, semnifica ca indeplinirea planului lor de subjugare a umanitatii este la final, iar experimentul de manipulare a maselor a avut deja succes.

Citiți vă rog și:

MARELE ARHITECT al Universului = LUCIFER. Demonstratia Mitropolitului Serafim de Pireu. Fratilor, MASONERIE = SATANISM

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE