X

Video: Francmasoneria sărbătorind 300 de ani de existență.Planul de subjugare a omenirii, aproape îndeplinit

de null

Acest video demonstreaza implicarea masoneriei in toate domeniile si-n toate colturile lumii. Adeseori se acopera cu asa-zise actiuni de caritate, atribuindu-si un rol de salvator in zonele cele mai sarace sau napastuite din intreaga lume. Tot acest video dovedeste si implicarea casei regale a Regatului Unit al Marii Britanii in masonerie. Prin momentele artistice se incearca transmiterea invataturilor de ,,iluminare” si nu lipsesc nici indemnurile la o buna convietuire a umanitatii prin unirea tuturor credintelor, demonstrand astfel sursa miscarii ecumeniste.

Se poate observa ca ceremonia este doar partea de suprafata a ceea ce inseamna masoneria. Partea intunecata de inchinare lui satan, nu este prezentata publicului.

Ca o concluzie, faptul ca ceremonia a fost facuta la modul ,,public”, semnifica ca indeplinirea planului lor de subjugare a umanitatii este la final, iar experimentul de manipulare a maselor a avut deja succes.

Citiți vă rog și:

MARELE ARHITECT al Universului = LUCIFER. Demonstratia Mitropolitului Serafim de Pireu. Fratilor, MASONERIE = SATANISM

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button