X

Video: Francmasoneria sărbătorind 300 de ani de existență.Planul de subjugare a omenirii, aproape îndeplinit

Acest video demonstreaza implicarea masoneriei in toate domeniile si-n toate colturile lumii. Adeseori se acopera cu asa-zise actiuni de caritate, atribuindu-si un rol de salvator in zonele cele mai sarace sau napastuite din intreaga lume. Tot acest video dovedeste si implicarea casei regale a Regatului Unit al Marii Britanii in masonerie. Prin momentele artistice se incearca transmiterea invataturilor de ,,iluminare” si nu lipsesc nici indemnurile la o buna convietuire a umanitatii prin unirea tuturor credintelor, demonstrand astfel sursa miscarii ecumeniste.

Se poate observa ca ceremonia este doar partea de suprafata a ceea ce inseamna masoneria. Partea intunecata de inchinare lui satan, nu este prezentata publicului.

Ca o concluzie, faptul ca ceremonia a fost facuta la modul ,,public”, semnifica ca indeplinirea planului lor de subjugare a umanitatii este la final, iar experimentul de manipulare a maselor a avut deja succes.

Citiți vă rog și:

MARELE ARHITECT al Universului = LUCIFER. Demonstratia Mitropolitului Serafim de Pireu. Fratilor, MASONERIE = SATANISM

 

Categorii
Masonerie
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.