X

Video: Francmasoneria sărbătorind 300 de ani de existență.Planul de subjugare a omenirii, aproape îndeplinit

de null

Acest video demonstreaza implicarea masoneriei in toate domeniile si-n toate colturile lumii. Adeseori se acopera cu asa-zise actiuni de caritate, atribuindu-si un rol de salvator in zonele cele mai sarace sau napastuite din intreaga lume. Tot acest video dovedeste si implicarea casei regale a Regatului Unit al Marii Britanii in masonerie. Prin momentele artistice se incearca transmiterea invataturilor de ,,iluminare” si nu lipsesc nici indemnurile la o buna convietuire a umanitatii prin unirea tuturor credintelor, demonstrand astfel sursa miscarii ecumeniste.

Se poate observa ca ceremonia este doar partea de suprafata a ceea ce inseamna masoneria. Partea intunecata de inchinare lui satan, nu este prezentata publicului.

Ca o concluzie, faptul ca ceremonia a fost facuta la modul ,,public”, semnifica ca indeplinirea planului lor de subjugare a umanitatii este la final, iar experimentul de manipulare a maselor a avut deja succes.

Citiți vă rog și:

MARELE ARHITECT al Universului = LUCIFER. Demonstratia Mitropolitului Serafim de Pireu. Fratilor, MASONERIE = SATANISM

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Masonerie
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.