X

Loja femeilor-mason din România celebrează 95 de ani de existență.Obiective: va inaugura Muzeul Masonic și va organiza cu tupeu Gala “Crăciun pentru Toţi”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iată ce scrie presa românească subjugată:

Femeile-Mason din România, grupate în Marea Lojă Feminină, aniversează cu fast 95 de ani de existenţă.

Marea Loja Feminină din România, care reuneşte femeile-mason, fondată în anul 1922, este prima Mare Lojă Feminină independentă dintre Marile Loji Feminine de Rit Scoţian Antic şi Acceptat din întreaga lume, având în plan internaţional peste 100 de Tratate de colaborare şi Amiciţie cu alte Mari Loji.

“Timp de 95 de ani, scopul Francmasoneriei şi al Marii Loji Feminine a României este de a veni în întâmpinarea femeilor, care caută propria perfecţionare, fiecare dintre ele putând declara că masoneria este o filozofie de viaţă, asemenea educaţiei şi experienţelor personale. Masoneria se ocupă de perfecţionarea omului, ajutându-l să se cunoască pe sine, să progreseze în domeniul spiritualităţii şi al cunoaşterii, să-şi lărgească orizontul de înţelegere şi să-şi perfecţioneze propria percepţie asupra rolului său în societate. Din fericire, oamenii au evoluat cognitiv, spiritual şi comportamental în ultimii 10 ani, depăşind preconcepţiile despre masonerie, au început să se documenteze mai mult şi să descopere adevăratul rol pe care l-a jucat masoneria în istoria omenirii, care este total opus de tot ceea ce s-a vehiculat în decursul timpului”, declară dr. Anca Nicolescu, vicepreşedintele Fundaţiei Solidaritatea Culturală Română Ars XXI, organizatorul conferinţei-aniversare.

Cu acest prilej, Femeile-Mason organizează o conferinţă înternaţională la Palatul Fraternităţii din Bucureşti, în perioada 8-10 decembrie 2017, în cadrul căreia sunt invitate toate Obedienţele Masonice în Prietenie ale Celor Două Emisfere.

În cadrul conferinţei-festive, care coincide cu aniversarea a 300 de ani de la naşterea Francmasoneriei, va fi prezentată adevărata istorie a Masoneriei mondiale, rolul important pe care l-a jucat această comunitate în dezvoltarea societăţilor moderne, dar şi despre prejudecăţile care s-au format în mentalul colectiv privind francmasoneria, se arată într-un comunicat de presă.

Totodată, Marea Lojă Feminină din România va inaugura, în luna decembrie 2017, Muzeul Masonic, va lansa cartea “Marea Lojă Feminină a României – 96 de ani de lumină”, în cadrul căreia sunt menţionate acţiunile care au contribuit la dezvoltarea societăţii româneşti, iar cu ocazia Sărbătorilor, va avea loc Gala “Crăciun pentru Toţi” la Ateneul Român.

NOTĂ OrtodoxINFO
Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

5 comentarii

  1. Sub egida ….“Marea Lojă Feminină a României – 96 de ani de lumină” ?!.. Oare v-aţi ales bine “..de lumină” ??! Unde a fost prezentă lumina , când idealurile masoneriei n-au prins la ” prostimea ” refractară Poate putini ştiu că-n fond masoneria e benefică , numai pentru nemernicii ,hoţii, escrocii şi nelegiuiţi n-a prins , care mai abitir ar prefera totalitarismul şi dictatura ! MASONERIA ce-i în fond decât o uniune de elite,de mari valori spirituale , non-profit, liber consimțită, universală, secretă, care aderă la o anumită explicație metafizică a lumii, de obicei cu caracter ezoteric (adică cu un număr limitat de adepţi) și care are o orientare filantropică și activează pentru ameliorarea calității vieții atât pe plan material, cât și moral, cât și pentru progresul individual și social;?

      1. Ma tem ca Muzeul masoneriei il fac in Oradea, chiar sub nasul meu. Oradea e condusa de un primar sorosist care a primit fonduri pentru ‘modernizarea’ orasului. Drept multumire pentru blocurilr construite pentru musulmani, Ilie Bolojan le face muzeul masoneriei din fonduri europene. Oare cate biserici Ortodoxe s-au facut din fonduri europene?! Umbla zvonul ca soros vrea sa-l puna pe bolo liderul PNL si apoi sa ni-l faca prim-ministru. Ass cum pe vanzatorul de copii Joianis l-a facut presedinte. Sa fiti atent la acest individ, grosolanul Ilie Bolojan, caci e purtator de soros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button