X

Aflăm de la Klemm: Contribuţia COLONIEI România la misiunea NATO în Afganistan, mai MARE decât cea a Angliei. POTENȚIALUL judeţului Caraş-Severin va fi EXPLOATAT de investorii AMERICANI

de null

Ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Hans Klemm, a avut luni, la Reşiţa, o întâlnire cu preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, cu prefectul Matei Lupu şi cu primarul Reşiţei, Ioan Popa, prilej cu care a a subliniat că România este al patrulea contributor al misiunii NATO Resolute Support în Afganistan, contribuţie care este mai mare ca cea a Angliei, potrivit Agerpres.

“Am discutat despre cum putem să strângem legăturile dinte SUA şi vestul României, în ceea ce priveşte activitatea economică, o posibilă colaborare în sectorul apărării şi, de asemenea, prin turism şi cultură. Există un potenţial foarte mare. De altfel, domnul preşedinte al CJ, aşa a şi început discuţiile: ‘aceasta este cea mai frumoasă parte a României şi mă bucur foarte mult că sunteţi aici să o vedeţi’. Şi eu mă bucur”, a declarat Hans Klemm.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Totodată, Klemm a subliniat că România este al patrulea contributor al misiunii NATO Resolute Support în Afganistan.

“Rolul României este foarte, foarte, important, în acest moment. România este al patrulea contributor al misiunii NATO Resolute Support în Afganistan. Este o contribuţie mai mare ca cea a Angliei, o misiune pe care SUA o apreciază foarte mult, unde soldaţii luptă împreună, încercând să aducă stabilitate în acea ţară”, a spus Ambasadorul SUA în România.

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, a declarat, la finalul întâlnirii, că în cadrul discuţiilor despre potenţialul judeţului Caraş Severin.

“Pentru judeţul Caraş-Severin, această zi poate fi una importantă, pentru relaţiile noastre cu SUA şi poate constitui un pas important în vederea dezvoltării acestor relaţii. Cu această ocazie am discutat despre potenţialul judeţului Caraş-Severin. Am făcut un apel către Excelenţa Sa, împreună cu primarul municipiului Reşiţa, pentru a organiza aici o întâlnire între Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Caraş-Severin şi Camera de Comerţ Româno-Americană. În virtutea primirii de către premierul României a unor investitori americani, luna trecută, am evocat potenţialul investiţional din judeţul Caraş-Severin, în special potenţialul turistic, vorbind despre locurile frumoase din judeţ, printre care şi staţiunea Băile Herculane’, a afirmat preşedintele CJ Caraş-Severin.

Acesta a mai spus că, în debutul întâlnirii, a reiterat momentele decisive din istoria României, la a căror contribuţie au avut un rol major SUA.

“Vizita Excelenţei Sale este în debutul sărbătorii Zilei Naţionale a României, după această dată, ţara noastră intrând în aniversarea Centenarului Marii Uniri. 1 Decembrie 1918 nu era posibilă fără declaraţia preşedintelui Woodrow Wilson, care făcea referire la autodeterminarea popoarelor. Această declaraţie, împreună cu jertfa soldaţilor români din Primul Război Mondial au făcut posibilă Marea Unire”, a precizat Silviu Hurduzeu.

Totodată, a fost evocată Revoluţia din 1989, momentul în care s-a rupt de comunism şi sprijinul pe care SUA l-au acordat României în perioada de tranziţie. România, în 1991, a fost primul fost stat al Tratatului de la Varşovia care a solicitat aderarea la NATO, iar în 1994, la Washington, reprezentanţii României au semnat Parteneriatul pentru Pace. De asemenea, a fost amintită vizita preşedintelui Bill Clinton, din 1997, care a consemnat parcursul României în vederea aderării la NATO, precum şi cele două summit-uri, din 2002, de la Praga, şi cel din 2004, de la Istanbul, când România a devenit membru al Alianţei Nord Atlantice, dar şi vizita preşedintelui Bush din 23 noiembrie 2002.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Noii nostri ocupanti=americanii.Cu astia nu e de joaca ,astia sunt dresatii jidanilor ,pe care ii baga la inaintare ,dar ei habar n-au ca slujesc evreilor sionisti (cel putin gloata americana habar n-are ca e sluga la jidani).Astia sunt superantrenati in tehnici de ocupatie a altor neamuri si tari.Cu astia nu stiu cum vom mai scapa vreunul.Se dau pe fata si ne ordona in parleamentul nostru de gunoaie ,dar care ar trebui sa fie al nostru si sa ne apere interesele noatre si nu pe cele ale strainilor,ii ordona sefului statului….a statului paralel ,neamtul klaus werner iohan ce masuri sa ia in favoarea statului drept si a giustitiei vasale occidentului ,americii si a planului jidanesc de spurcare a toti romanii cu satanisme si doctrine evreiesti.De asta au aratat poze si filme cu ,,vantul occidentului” pe la televizor ,ptr a ravni romanii la ,,bogatiile desarte ” ale altor neamuri ,dar neamuri spurcate ,barbare si idolatre,iar mai apoi au desfiintat granitele lor ptr invazia ,,ravnitorilor” si a celor care doresc ,,sa prinda vantul” prin occidentul cel spurcat,apoi au facut biletul de maxi-taxi sau autocar de 100,150 de euro (chiar si cel de avion e super ieftin) ptr a avea posibilitate toti sclavii sa mearga in lumea si imparatia omului antihrist si sa vina de-acolo spucati si ei si ravnitori la a insela si pe cei lasati acasa. Evreii sau jidanii se roaga in sinagoga satanei si de catre el,de cel spurcat sunt condusi si ,,iluminati” ptr a subjuga intreaga lume .Noi ,ce facem ? …ii aparam pe ei si tipam in gura mare ca suntem ortodocsi ,dar habar n-avem ce inseamna asta,ba mai mult nici Sfanta Scriptura nu o mai citeste nimeni sau n-a citit-o niciodata majoritatea zdrobitoare ,dar suntem ortodocsi…si atat…Vai de steaua noastra ,fugim sa ..prindem vantul” prin occident ( cica din cauza ca murim de foame …adica n-avem casa ,masina si ceva…peste ,in zece ani, maxim dupa ce ne-am casatorit sau chiar dupa ce terminam 10,12 clase) sau toata ziua alergam aici dupa ….bani si niciodata nu obtinem decat …vant si desertaciune.Ce vom da la schimb sufletului nostru?…Oare nu vom raspunde la Judecata cea Infricosatoare ca nu am ,,strigat Adevarul de pe case”…ci am tacut ,de frica sa nu facem razboi cu satan si ale sale slugi numite azi stat .Nu vedem ca suntem colonisti in colonie…mai ne si falim ca …ne zic americanii ce sa fie ,ce sa dregem… vaaai de capul nostru cel inselat.Tu crezi ca strainul vine de la zeci de mii de km sa te salveze si sa te ,,slugareasca” el pe tine si mai ales fara sa-ti ceara altceva cu camata inapoi? Cine crede asta e un mare …inselat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button