X

Cum se prezintă o știre corect-politică: 200 de ,,HULIGANI” greci au ATACAT 800 de pakistanezi care îl sărbătoareau pe profetul Mahomed în Atena

Iata cum suna stirea de pe RT.com

,,Trupele de ordine din Atena au fost nevoite să intervină în ciocnirile dintre fanii clubului grec de fotbal care se îndreptau către un meci și comunitatea pakistaneză sărbătorind o sărbătoare religioasă care marchează ziua de naștere a Profetului Mohammed. Au fost imprastiate gaze lacrimogene și paralizante.

 Sâmbătă s-au produs ciocniri dure, chiar feroce în centrul capitalei grecești, a raportat AP. Deși nu au existat vătămări grave sau arestări, autoritățile au trebuit să utilizeze metode dure anti-revoltă pentru a opri violența. Clipul care a surprins scena prezintă un haos total pe stradă: huliganii care calcă pe steaguri islamice, în timp ce pakistanezii încearcă să se apere, ripostand înapoi.

Deși au fost escortati de poliție pana unde se tinea meciul, huliganii au început să ofenseze imigranții și i-au atacat, a raportat AP.

Au fost în jur de 200 de fani, în timp ce aproximativ 800 de persoane au luat parte la marșul musulman, potrivit presei locale.”

Adica stirea a fost prezentata pe modelul:

 

Conform RT.com, cei 800 de pakistanezii pasnici isi vedeau de treaba sarbatorindu-l pe profetul lor in mijlocul Atenei, intamplator un pamant grecesc si ortodox. Cei 200 de greci i-au atacat cu siguranta fara nici un motiv si le-au calcat steagurile in picioare, simbol al tarii lor. S-au mai bine zis nu ar fi trebuit sa fie deranjati ca pe pamantul lor, in tara lor nu mai aveau loc pe strada de musulmanii care incearcau sa-si impuna credinta si simbolurile proprii. Asadar, contrar proportiei numerice, fara nici un dubiu, grecii sunt huliganii, iar pakistanezii sunt victimele, care au ripostat si ei, dar doar pentru a se apara.

 

 

 

 

 

Categorii
Refugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Antihristii nu au ce căuta în Grecia, Europa sau chiar în toată lumea.
    Din păcate ei conduc și Grecia și România și din cauza asta poliția e de partea lor…
    Vino Doamne și ne scapă de ei!

  2. … da’ unde’s ceilalti musulmani ca nu au acolo doar pakistanezi…?
    Aia nu aveau „sarbatoare” sau sint mai mujlti „Mahomed”, cate unul pentru fiecare adunatura??
    CIne le-a aprobat sa foloseasca „strada” pentru ritualuri, venerare demonica?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!