X

Papa Francisc, noul MEMBRU al Academiei Române

de null

Papa

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Papa Francisc a fost ales, vineri, membru de onoare al Academiei Române, la propunerea Prezidiului acestui for. Votul a fost în unanimitate, deschis, la vedere.

Pe 8 noiembrie, Papa Francisc a acceptat invitația de a fi membru de onoare al Academiei Române, „din prietenie pentru România“. Invitația a fost lansată chiar la Vatican, de o delegație a forului de știință și cultură din țara noastră, potrivit stiri.tvr.ro

Însemnele academice vor fi transmise la Sfântul Scaun prin intermediul Nunţiaturii Apostolice.

Papa Francisc este al doilea Suveran Pontif ales membru de onoare al Academiei Române, după Papa Ioan Paul al II-lea. Sanctitatea sa a acceptat şi a devenit membru de onoare al Academiei Române în anul 2001.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

    1. MariaHV
      Vezi ca ai sursa de unde vin aceste afirmatii, deasupra fotografiei , nu ortodoxinfo spune asta, ci doar iti arata cum incearca unii sa amestece adevarul cu minciuna!
      Aceiasi gresala am facut-o si eu …ca si tine!

  1. Pentru care contribuţie REAL-POZITIVĂ în viaţa românilor?
    …. câtă prostituţie vine de la cei care ar trebui să fie far călăuzitor pentru gândirea omenească!?!
    Ce-aţi câştigat perverşilor?
    Cui daţi pe tavă “mintea” românească?
    Singura legătură cu România a iezuitului (babilonian paramilatar mascat) este că – nefolosind diaciticele – citeşte RomAnia, adică ceva legat de roma… în loc de RomÂnia…
    De fapt, câţi români sînt membri in Academia …. ROMÂNĂ, înţelegând că sînt ortodocşi… şi câţi nu sînt?
    Ca să pricepem de ce “român” nu mai înseamnă “român” ci varză amestecată… internaţionalism.
    ŞI-a cerut iertare pentru asasinarea ortodocşilor şi coruperea ardelenilor şi panonicilor pentru a se lepăda de ţară şi credinţă???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button