X

Gică Hagi dezamăgit de Ministerul Tineretului și Sportului fiindcă NU a REZOLVAT ca o parte din profitul MULTINAȚIONALELOR să ajungă în susținerea SPORTULUI de PERFORMANȚĂ: ,,În România vorbim, plecăm şi la revedere, nimic nu se face”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Din postura de campion al Ligii 1 şi investitor al unei sume impresionante în academia de fotbal de la Ovidiu, Gică Hagi şi-a îndreptat atenţia spre autorităţile din România, pe care le-a criticat pentru modul în care se raportează la sportul de performanţă.

“Regelui” i-a fost oferit exemplul academiei lui FK Csikszereda, proiect finanţat de guvernul maghiar, dar la care participă şi autorităţile din Miercurea Ciuc, iar cel mai mare fotbalist din istoria ţării noastre nu s-a ferit să-i feclicite pe vecini pentru iniţiativă:

“Bravo celor din Ungaria pentru că susţin sportul. Prim-ministrul are şase discipline pe care vrea să le dezvolte la cel mai înalt nivel. Bravo lor!”, a transmis Hagi, înainte să dezvăluie o discuţie pe care a avut-o cu reprezentanţii Ministerului Tineretului şi Sportului.

Supărat pentru situaţia sportului din România, antrenorul şi patronul de la Viitorul a propus ca un procent mic din profitul multinaţionalelor să fie investit în sport şi chiar a mers la MTS pentru a discuta problema. Rezultatul? O nouă dezamăgire pentru fostul decar al echipei naţionale:

“Sunt societăţi mari în România care fac bani. Nu e posibil ca oraşele mari să nu aibă echipe, nu se poate aşa ceva! Multinaţionalele care fac milioane în România, pardon, miliarde, ar trebui să dea 2-3% din cifra lor de afaceri. Am fost la cei de la MTS să le spun asta, erau încântaţi, parcă descoperisem America. Dar tot nu s-a făcut nimic. În România vorbim, plecăm şi la revedere, nimic nu se face”, a dezvăluit Hagi.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Adevarat graieste acest om!Toti vorbesc ,dau legi idioate si strambe ,iar apoi pleaca,iar noi cu…gunoiul.Precum si ca STRAINII (multinationalele) fac miliarde de euroi anual in aceasta tara,iar romanii…vor o tara ca afara…numai in Romania…aici mori de foame …Toata lumea vrea scoli,spitale si drumuri ,dar numai astea nu se fac,iar aici nu ma refer la a pune geamuri de termopan la scoli sau la a extinde o aripa a unui spital de-al lu’ Ceausescu sau de a largi un drum cu un metru in stanga si unul in dreapta ,tot de-al lui Ceausescu.Pacat ca noi induram la infinit pe leprosii care formeaza partidele si clasa politica din ’90 pana azi si speram,ca doar speranta moare ultima…dar moare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button