X

FUMIGENA SISTEMULUI, Dan Puric ținând o conferință în fața ALTARULUI Parohiei Șerban Vodă, București

de null

https://youtu. be/FESjzS85P9Q

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Oare chiar avea nevoie biserica de un actor-omul sistemului sa ne vorbeasca despre martiri si vocatia poporului roman? Nu cred. In acest moment si biserica cea apostata si Dan Puric isi urmeaza agendele ahtihristice.

Haideti sa facem un scurt istoric al acestui artist cu care nu ar trebui sa se asocieze biserica:

Conferintele lui DAN PURIC sunt sponsorizate de … CLUBUL ROTARY

Tot acesta ne invata Despre „Desavarsirea prin Aikido”.

Amesteca in mod aberant credinta ortodoxa cu yoga in interviul acordat  Revistei Yoga Magazin:

 Intrebare:

   „Esti crestin ortodox. Si iti afirmi deseori credinta. Accepti si alte credinte ca posibile cai spirituale, cai de apropiere de Dumnezeu?”

Raspuns:

   „Mie personal mi s-a petrecut ceva extraordinar. Din intamplare nascut crestin ortodox, intotdeauna m-am inteles admirabil cu budisti, cu brahmani, cu mozaici, cu tot ce vrei. Dar nu m-am inteles niciodata cu impostorii, cu ateii si cu bigotii. Un crestin autentic respecta religia celorlalti si, culmea, fuzioneaza cu ceilalti pe niste canale formidabile. In sensul acesta dialoghez si cu alte credinte. Si eu ma regasesc. Cu tibetanul, cu cel care practica meditatia zen… Nu inseamna ecumenism, din punctul meu de vedere, ci un respect profund fata de toate achizitiile umanitatii in drumul divin. Adica pana la venirea lui Iisus Cristos au fost minti luminate, au fost spirite inalte, nu poti sa le negi. Este un fel de pregatire, un fel de primenire pentru intampinarea lui Cristos. Omul sa fie antrenat, ca sa aterizeze ingerii.”

Si ca totul sa fie cat mai grav cu putinta, citeaza dintr-un personaj cu totul malefic:

   „Apropo de Osho, el zice ceva extraordinar, importanta nu este superioritatea sau inferioritatea barbatului, ci unicitatea lor. Este un lucru pe care el, ca indian, l-a sesizat. De-asta mi se pare, in calitatea mea de crestin, ca este firesc sa recuperezi orice gandire benefica in suportul umanitatii. Acesta este crestinul ortodox adevarat.

   Rasul este trezitor. Te scoate din rutina vietii. Tot ce este trezitor este sacru. Osho a spus asta si sunt intru totul de acord cu el. E primul care indrazneste sa descrie omul sfant ca pe un om cu umor, il scoate din gravitatea si din tristetea aceea facuta sau contrafacuta. Osho redimensioneaza umorul, ceea ce este un lucru extraordinar. Ii afirma nu doar un caracter terapeutic, ci si esenta sacra.”

L-a atacat pe Parintele Iustin Parvu, ducand la acuzatii de senilitate.

Intr-un interviu din ziarul Adevarul Dan Puric zicea ca l-a visat pe marele duhovnic care i-ar fi zis:

„Ce să fac, măi, Dănuţ? Eram bătrân, m-au zăpăcit“.

Conform tezei, senil fiind deci, evident ca si tot ceea ce a mai spus in ultimii ani nu poate fi luat in considerare: de la lupta anti cip si anti ecumenism si pana la discutiile particulare cu fii duhovnicesti …

Adica deja nu mai vorbea el demult, ci se rezuma la rolul de portavoce a celor din jur.

Care-i asadar planul SISTEMULUI?

Simplu:

– lupta parintelui e nula, caci era cu mintea dusa

– lupta sa era de fapt lupta celor din jurul sau

– cei din jurul sau erau nebuni sau securisti

– deci lupta lor este o ratacire

– ca atare si lupta celor ce cred ca tin linia trasata de parintele Justin de fapt este tot o ratacire

Dan Puric impreuna cu altii ne sunt impusi ca alternativa la sistem, chiar de catre acesta:

EI SA FIE? Miscarea “MOTIVATIA: ROMANIA”, toti unul si unul: CALIN GEORGESCU – DAN PURIC – OVIDIU HURDUZEU – PAVEL CHIRILA

Toti unul si unul.

CALIN GEORGESCU – expert în dezvoltare durabilă.Intre 1996 si 2008 a fost Project Manager pentru implementarea Local Agenda 21.

PAVEL CHIRILA –   Activist homeopat.

OVIDIU HURDUZEU – este cu distributismul despre care Parintele Mihai Valică ne avertiza:

,,În această cheie teologală nu putem vorbi despre un distributism ortodox sau despre o ortodoxie distributistă, deoarece ortodox – calea cea dreaptă – arată drumul spre transcendent, spre Dumnezeu. Distributismul economic propus de D-l Hurduzeu poate sluji şi arăta Calea şi merge pe acelaşi drum, dacă economicul are şi un scop soteriologic, acela că bogăţia folosită bine, poate satisface cele 6 cerinţe mântuitoare la Înfricoşătoarea Judecată a lui Hristos: a hrăni pe cel flămând, a adăpa pe cel însetat, a îmbraca pe cel gol, a primi pe cel străin, a vizita pe cel bolnav şi în temniţă[23]. Deci economia ca mijloc de mântuire. Dar nici atunci nu poate fi vorba de o economie distributistă ortodoxă, ci de un concept economic motivat hristic de un creştin ortodox.”

In final sa vedem ce spunea si parintele Iustin Parvu despre personajul Dan Puric:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Si, inca din 2009 a evitat super-dibace orice discutie pe tema de pasapoarte biometrice. Deci, pt unii cu mintea mai ortodoxa a fost clar. Evita, deci e pro.
    Altii, nu si nu, ca stai sa vezi…
    Scrie o poezie “Blestem” parca, acum vreo 2-3 ani la adresa statului si guvernantilor. Statul, ii ofera un pasaport diplomatic/biometric. Accepta, si acolo unde a scuipat, acolo s-a dus sa linga.

    Si e si anti Miscarea Legionara. Da tot asa, la modul inteligent-pervers.

  2. Un crestin nu isi pleaca urechea la ce spune Dan Puric sau mai stiu eu ce actor “de top”, el se raporteaza la ce spun sfintii parinti…. ei ne-au atentionat in toate privintele si nu mai e nimic de adaugat….ci numai de reamintit.
    Vrei sa afli adevarul!?…cauta si vezi ce spun sfintii parinti..nu ce spune Dan Puric….sau altcineva!

  3. O mare pierdere pt Ortodoxie, Episcopul Ambrozie de Kalavria ași anunță retragerea din activitate, va mai rămâne în funcție pina la sfârșitul anului

  4. “Serbarile iernii Rotary (Club)” Really?(Pe bune?) :))))) Ce făcuși măi Dane măi?! Da-i naibiii pe aceia si hai cu noi, hai cu Hristos, caci finalitatea e trista pentru ei si si frumoasa pentru noi, cei ce ne mantuim prin mila lui Hristos-Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button