X

[Video] HĂRȚUIRE VACCINISTĂ ÎN SUA: Sub amenițarea arestării, POLIȚIA îi cere unei MAME să demonstreze VACCINAREA copilului

de null

Porcha Rashed, părintele unui elev, postează pe Facebook un videoclip în care un ofiţer al poliţiei îi cere acesteia documentele ce atestă vaccinurile copilului. Filmarea a devenit în foarte scurt timp virală şi a declanşat multe controverse.

https://www. facebook.com/porsha.rasheed/videos/10212830898001338/

‘’Vă rog urmăriţi acest video şi distribuiţi mai departe. Şcoala din districtul Claremont, California, a trimis să fiu arestată dacă nu îi fac copilului meu, vaccinurile lor de imunizare! M-am trezit în acestă dimineaţă să-mi duc copilul în staţia de autobuz ca de obicei. Aici mă aşteptau cei de la departamentul poliţiei din Claremont să mă întrebe dacă am făcut vaccinurile copilului! Am sunat la poliţie să fac o plângere pentru hărţuire şi mi s-a spus că nevaccinarea copiilor mei este un act criminal şi că voi fi arestată. De asta se aflau organele de poliţie în staţia de autobuz, pentru a mă încrimina şi a mă face să declar că fiul meu nu are niciun vaccin. Este de necrezut! Vreau ca lumea să ştie că dacă voi fi arestată, acesta este motivul! Voi urmări îndeaproape aceste evenimente legate de situaţie. Vă rog urmăriţi şi daţi share!”

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button