X

Mii de persoane la protestul anti-UE din Italia: „Separare de Uniunea Europeană şi cuşca euro”

de null
FOTO: http://images.epochtimes-romania.com/2017/11/2017_11_13_italy-1126593_rsz_crp.jpg

Mii de manifestanţi anti-UE şi-au exprimat furia faţă de Bruxelles în cadrul unuia dintre cele mai mari demonstraţii organizate vreodată împotriva blocului european, care a avut loc sâmbătă în Italia. Amploarea protestului a şocat ofiţerii de poliţie şi chiar a determinat ambasada SUA din Roma să emită o alertă de securitate, avertizând că „aproximativ 10.000 de persoane se află pe străzi”.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Printre cele mai urgente cereri ale tinerilor manifestanţi a fost ieşirea imediată a Italiei din UE, precum şi o ieşire din zona euro.

Protestul a avut loc după publicarea, vineri, a unui sondaj care probabil va alarma oficialii din Bruxelles, în condiţiile în care euroscepticismul este în creştere în Italia şi în sânul partidelor anti-UE renăscute.

Manifestanţii la protestul de sâmbătă, organizat de peste 40 de grupuri sociale şi politice, şi-au exprimat opoziţia faţă de Bruxelles precum şi faţă de guvernul italian actual. Condus de mişcarea politică EuroStop, protestul a trebuit să fie amânat cu aproximativ o oră din cauza numărului neaşteptat de mare de participanţi.

Printre sloganele scandate de mulţimea de manifestanţi au fost „Separare de Uniunea Europeană şi cuşca euro” sau „Spunem NU mafiei UE”.

Protestul de sâmbătă din Roma a fost organizat după o grevă generală amplă care a avut loc vineri în Italia şi în spatele căreia s-au aflat sindicate cheie ale comerţului.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. @unu’
    Nu compara ne-legaliatea cu anti-crestinismul.
    Discriminrea mafiota – “totul pentru fami[g]lie” – denota egoism, sustragerea de la obligatiile comune de sustiner/suportare a suprastructurii administratie statale.
    Partea cu asasinatele este legata de o exarcebare a mandriei de sine, a iubirii de arginti si a caderii in deznadejde – ceva normal la cei departati de Orotodoxie.
    …..
    Probabil ca organizarea in obsti ti se pare tot o forma de mafie…
    =============
    Valabil si pentru Romania – iesirea din UE, dar nu din motive economice (chiar daca jefuirea sistematica a resurselor si coruperea persoanelor calificate profesional si icu putere de munca este deja cataclism anti-romanesc) ci din prioritatea opririi atacului impotriva FIRII, impotriva fiintei nationale si a credintei romanilor care [ne] este doar Orotodoxia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button