X

Moscova va RESTRICTIONA rețelele sociale STRAINE

După ce autoritățile SUA au obligat cananul propagandistic RT să se înregistreze ca „agent străin”, oficialii ruși susțin că răspunsul Moscovei va afecta în principal rețelele sociale străine.

Cel puțin așa susține Serghei Neverov, șeful fracțiunii „Rusia Unită” din Duma de Stat scrie paginaderusia.ro.

La rândul său, primul vice-președinte al Dumei, Ivan Melnikov, a remarcat într-un interviu pentru „Interfax“ că legea rusă privind agenții străini va fi extinsă, fiind adăugat un paragraf privitor la mass-media.Anterior, RT a anunțat că intenționează să se conformeze cerinței Departamentului de Justiție al SUA de a se înregistra ca agent străin. Legea americană vizează prin aceasta lege în primul rând organizațiile de lobby din străinătate, dar în baza ei au fost înregistrate și o serie de mass-media străine.

Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!