CE tot au cu URSII? Ministrul Agriculturii, Petre Daea alege CRIMA: ,,Dar de ce sa nu-i IMPUSCAM?”

Author:

Am vorbit cu colegii din Guvern, lucrurile acestea se vor reglementa rapid. Sa nu alegem intre om si animal! Sa consideram animalul acolo unde el trebuie sa ramana, in spatiul lui, in habitatul lui, pe o anumita densitate, si sa protejam oamenii”, a spus Daea.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministrul ofera si o solutie.

„Dar de ce sa nu-i impuscam? In primul rand e protejat omul. Nu am ajuns in situatia sa alegem intre om si animal, sa fie foarte clar! Omul pentru noi este cel care ne intereseaza, in slujba lui suntem si impreuna cu fiecare dintre cei care au decizie in domeniu luam masurile care se impun”, a adaugat ministrul.

Intrebat daca a purtat discutii la nivelul Ministerului Mediului pe acest subiect, el a precizat ca in acest caz solutia este ca deciziile sa fie puse in practica, realitatea fiind una evidenta.

„Aici e vorba de a face. Realitatea este evidenta si nu trebuie sa o ocolim”, a adaugat ministrul.

Un urs a coborat din nou la Cabana Postavaru, vineri seara, pentru a patra oara intr-o saptamana, animalul fortand usa si intrand in cabana, de unde a luat o punga cu zahar si o cutie cu bomboane, relateaza News.ro. Aceasta este a patra oara cand un urs coboara la Cabana Postavarul. Prima data, animalul a incercat sa sparga o usa, apoi a incercat sa parga un geam ca sa sa intre in cabana. De asemenea, in ultima saptamana ursii au coborat de trei ori in Cartierul Racadau din Brasov. Marti dimineata o ursoaica si cei trei pui ai ei s-au plimbat in zona magazinului Carrefour din cartierul Astra. Si la Fundata au fost vazuti doi ursi, dar si lupi, in apropierea gospodariilor.

6 thoughts on “CE tot au cu URSII? Ministrul Agriculturii, Petre Daea alege CRIMA: ,,Dar de ce sa nu-i IMPUSCAM?””

  1. Proprietarii de paduri care acopera habitaturile ursilor si mistretilor sunt obligati prin lege sa le asigure mancarea cel putin in anumite perioade ale anului. Acestia fac exact pe dos din diverse motive. Acum s-a ajuns la etapa exterminarii animalelor din habitatele lor, in care traiesc de sure de ani…

  2. De cei care se fac vinovați principalii (aici ne referim la cei care au defrișat) numai de bine, datorita defrișărilor masive automat li sau distrus habitatele, iar acum in lipsa hranei ajung in așezările umane, vinovați sunt binemersi

  3. „…Omul pentru noi este cel care ne intereseaza, in slujba lui suntem si impreuna cu fiecare dintre cei care au decizie in domeniu luam masurile care se impun”, a adaugat ministrul…”

    Hai ca asta e tare, cica pentru ei OMUL este prioritar. Te ia cu stari de ris de zici ca esti la stand-up comedy, iar acuma cei care trebuie sa plateasca pentru binele omului sint ursii, cei carora li s-au distrus habitaturile naturale prin defrisari masive.
    Eu insa cred ca lucrurile stau mult mai putred decit par si ca acesti ursi sint adusi, tranchilizati in transpoarte speciale, eliberati in apropierea oraselor pentru a se creea isteria de care are nevoie guvernul. Asemenea isteriei de aviara, porcina si rujeola se iau masuri de protectie pentru”binele” omului…bla, bla, bla.

  4. Acestor vietati li s-a distrus casa prin defrisari masive. Apoi, conform unui scenariu prestabilit, nu li se pune la dispozitie hrana de catre cei responsabili. Este evident ca animalele pleaca in cautare de hrana. Astfel ajung, accidental (sau adusi, nu este de exclus nici aceasta ipoteza), acolo unde locuiesc oameni. Solutia cu tranchilizarea este o varianta buna de luat in calcul, insa acolo unde este vorba de exemplare agresive si real un pericol pentru comunitate, acelea ar trebui impuscate (cred ca totusi sunt extrem de putine cazuri, maxim unul-doua). Dar nu impuscate pentru trofeu, de un obsedat cu pusca !!!

    1. De ce vor sa-i OMOARE si…. 2. de ce vor sa-i CIPEZE? Posibile raspunsuri:
    1. Pentru bani, parlamentarii nostri mana in mana cu altii interesati in partide de vanatoare, si-ar vinde-o si pe mama lor, asa ca un trofeu de urs nu inseamna mare lucru pentru ei. In medie sa zicem 10.000 de euro/trofeu, inmultit cu 300 de ursi ar rezulta 3.000.000 euro.
    Inca un aspect pe care il ridica aceasta decizie este divizarea societatii si deturnarea atentiei.
    2. Ca sa stie pe viitor unde sa mearga vanatorii de trofee, la punct fix.
    Iar pentru alta categorie, cea cu adevarat aflata la butoane, nu idiotii utili de care amintisem la pct.1 si nici vanatorii, aceasta actiune reprezinta un motiv bun de a cartografia teritoriul, mai ales padurile ramase intacte, si de a instala dispozitive de citire cipuri. Plus testarea sistemului, momentan cu ursii pe post de subiecti monitorizati. Aceasta este adevarata miza …

    1. Mai exista varianta exportului și popularii pădurilor al statelor unde nu mai exista populație de urși, ne referim aici la zonele alpine, însă în niciun caz omorâți

      1. Daca ar fi vrut sa aiba ursi, ni i-ar fi luat pe toti pana acum. Nu se complica nimeni, caci si-ar pune in cap organizatiile patronale si sindicatele din agricultura si turism. Plus comunitatile locale din imediata vecinatate a ursilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X