X

PAPA FRANCISC a acceptat să fie MEMBRU de onoare al ACADEMIEI ROMANE

Invitaţia a fost înaintată de delegaţia oficială a Academiei Române, în timpul audienţei private acordată de Papa Francisc miercuri, în Cetatea Sfântului Scaun.

Suveranul Pontif a acceptat «din prietenie pentru România» înalta onoare oferită de Academia Română, însemnele academice urmând a fi trimise la Sfântul Scaun prin Nunţiatura Apostolică. Delegaţia Academiei Române a fost condusă de Acad. Ionel Valentin Vlad – preşedintele Academiei, fiind formată din Acad. Cristian Hera – vicepreşedinte, Acad. Victor Spinei – vicepreşedinte, Acad. Bogdan Simionescu – vicepreşedinte, Acad. Victor Voicu – secretar general. Academicienii români au fost însoţiţi de ÎPS Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit al Arhidiecezei Romano-Catolice, membru de onoare al Academiei Române, se arată într-un comunicat de presă al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucureşti, remis MEDIAFAX.

Delegaţia Academiei Române i-a oferit Papei Francisc un album al Academiei, precum şi Vechiul Testament, în traducerea lui Nicolae Milescu.

Papa Francisc este al doilea Suveran Pontif al Bisericii Catolice ales membru de onoare al Academiei Române, după Ioan Paul al II-lea, devenit membru de onoare al înaltului for de ştiinţă şi de cultură în anul 2001.

Categorii
Anti-românismInterne
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

18 comentarii

 1. A acceptat fratiilor PAPA pentru ca el are un scop mai fratiilor prin asta | Totul e planuit de satan prin oamenii sai. Ne meritam soarta | Noi acceptam tot ca diavolul sa isi faca planul asa ca FARA COMENTARII.

 2. De fapt papa este înaintemergatorul lui antihrist și de aceea noi creștinii ortodocși nu trebuie sa acceptam unirea cu el că ne duce in rătăcire și ne pierdem mintuirda
  Cînd o să vedem că au intrat în biserică ortodoxă preoții catolici să slujească SF liturghie cu preoții ortodocși atunci înseamnă că s a instalat în biserică ortodoxă urîciunea pustiirii și noi creștinii ortodocși nu mai avem ce căuta în biserică dacă vrem sa ne mintuim ca sâni ne intinam credința noastră cu ierezia lor

  S a apropiat împărăția lui Dumnezeu s a apropiat timpul de jertfa pentru creștini ortodocși și nu trebuie sa facem compromisuri sub nici o forma

 3. Cred ca pentru scrisoare de iubire fata de degenera5tii sexuali s-au hotarat ateii de la Academie sa=l alature pe eretic!
  Pot sa-si zica Academia luciferiana ca s-au adunata destui anti-crestini acolo.
  RUSINE!
  Maine -poimaine o sa-l puneti pe-un imam, pe satanicul Dalai – talalau cum ii mai zice… si cine stie? puneti o poza de- mumiei Lenin pe perete – „membru etern”…
  Daca este academia ROMANA ce cauta strainii???
  Ce a adus bun Romaniei?
  Ce a recunoscut din crimele papistase impotriva neamului nostru????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!