X

NEXT LEVEL: RULETA RUSEASCĂ s-a transformat în RULETA SEXUALĂ. De la pistol la HIV. Încotro?

Medicii din Spania au semnalat apariţia unui nou tip de petrecere sexuală, iniţiată în Serbia şi numită ruleta sexuală, după periculosul joc ruleta rusească.

FOTO: http://conapfam.pe/wp-content/uploads/bfi_thumb/HIV-n3xfs4mwni6cfax3xulxado01rtu7x3c2p0adrl7rc.jpg

Ruleta sexuală, un tip de petrecere sexuală care a apărut în Serbia, devine tot mai populară şi în rândul spaniolilor, au declarat mai mulţi doctori din Barcelona pentru publicaţia el Periodico.

Regula jocului ruleta sexuală presupune ca la petrecere să fie invitată şi o persoană care are HIV, fără ca restul participanţilor să ştie despre cine este vorba. De asemenea, niciunul dintre invitaţi nu are voie să folosească prezervative ca să se protejeze în timpul actului sexual, persoanele interesate de astfel de întâlniri considerând că riscul implicat de ruleta sexuală, adică de a fi infectaţi cu virusul imunodeficienţei umane, care poate să provoace SIDA, creşte senzaţia de plăcere.

Doctorul Josep Mallolas de la Spitalul Clinic din Barcelona a precizat că, de regulă, astfel de petreceri sunt organizate de bărbaţi homosexuali şi că în ultimii ani au apărut tot felul de trenduri sexuale periculoase care arată că oamenii nu mai iau în serios pericolul SIDA, scrie Adevarul.

Ruleta sexuală se pare că a apărut pentru prima dată în Serbia. Anul trecut, o stripteuză din Serbia, Tijana, povestea că la aceste petreceri bizare iau parte iubitorii de sex extrem, participanţii poartă măşti, iar unul dintre ei are HIV, notează metro.co.uk.

„Bogătaşii organizează astfel de petreceri riscante pentru alţi prieteni cu bani. Sunt atraşi de combinaţia de sex şi pericol, de ideea că ei ar putea fi cei care vor face sex cu persoana infectată cu HIV”, declara dansatoarea exotică.

Psihoterapeutul sexual Kate Morley a declarat pentru Daily Mail că persoanele interesate de astfel de petreceri simt că senzaţiile trăite vor fi cu adevărat intense numai dacă îşi asumă riscuri foarte mari.

„Este ca şi cum ar combina orgasmul cu o doză mare de adrenalină. Însă este o alegere extrem de periculoasă”, a avertizat Morley.

Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

 1. Am urmarit mai demult un interviu la o televiziune, unde persoana care dadea interviul nu punea accentul pe preventie, ci afirma ca daca cineva se imbolnaveste de SIDA trebuie sa urmeze tratamentul (Ca si cum SIDA ar fi fost o boala cronica oarecare).
  SIDA nu mai ucide rapid, dar nici nu-l lasa sa traiasca linistit pe cel care o are. Am urmarit povestea unei femei din America, bolnava de SIDA, care spunea ca nu toata lumea e Magic Johnson ca sa-si permita un anumit tratament, o anumita dieta si o armata de oameni care sa-l ingrijeasca.
  La noi, si probabil si in alte parti, tratamentul e gratuit. In timpul crizei economice din Grecia, unii greci ajunsesera sa se infecteze voluntar cu virusul HIV pentru a beneficia de ajutor social.
  Asa e omeneste, ca persoana bolnava sa beneficieze de sustinere, dar iti pui problema, daca cineva se imbolnaveste de SIDA din cauza propriei nebunii, a unei alegeri proprii si nu accidental, care duce o viata promiscua fara sa-l intereseze riscurile, mai e bine sa-i acorzi tratament complet gratuit, de pe urma caruia beneficiaza in mod direct companiile farmaceutice? Pentru ca persoana care se imbolnaveste de SIDA pierde, statul pierde, companiile farmaceutice profita.
  SIDA nu e o gluma. SIDA poate sa omoare.

 2. ”Dar cel ce păcătuieşte împotriva mea îşi vatămă sufletul său;
  toţi cei ce mă urăsc pe mine iubesc moartea.” Proverbe 8:36

  Oamenii care urăsc înțelepciunea iubesc moartea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!