X

Judetul Neamț spune STOP, legii vaccinării FORTATE. Un nou PROTEST va avea loc duminică, 12 noiembrie

IN DATA DE 05.11.2017, LA TURNUL LUI STEFAN CEL MARE AU FOST IN JUR DE 250 DE OAMENI CARE SE OPUN LEGII 216/2017, LEGE CE PREVEDE CA TOTI COPII SI ADULTII DIN ROMANIA SA FIE VACCINATI OBLIGATORIU. O LEGE NECONSTITUTIONALA, IMORALA, ILEGALA, UN GENOCID CE SE DORESTE A FI LEGALIZAT, IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN.

MULTUMIM TUTUROR PARTICIPANTILOR !

DUMINICA VIITOARE, INCEPAND CU ORA 15.00, IN ACEEASI LOCATIE VOM CONTINUA SA PROTESTAM IMPOTRIVA ACESTEI LEGI ABUZIVE.

Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Români de pretutindeni, luați aminte la atitudinea românilor din Neamț. Ei sunt români cu adevărat, căci apără dreptul la libertate al omului, drept dat de Ziditorul tuturor. Nemțenii se opun vaccinării obligatorii. Doamne aută-le să reușească în acest demers drept !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!