X

L-au găsit MORT în ÎNCHISOARE pe Kevin Crehan, CONDAMNAT după ce A PUS SLĂNINĂ pe ușile unei MOSCHEI

Un bărbat ce a fost condamnat pentru că a legat slănină de ușile unei moschei din Bristol a decedat în închisoare. Investigația este în desfășurare în privința circumstanțelor ce au dus la decesul lui Kevin Crehan la HMP Bristol.

Kevin Crehan, de 35 de ani, a decedat în HMP Bristol marți (27 decembrie) în timp ce-și ispășea sentința de 12 luni pentru tulburarea liniștii publice agravată rasial.

Un purtător de cuvânt al închisorii a zis că o investigație este în desfășurare, dar nu au fost date alte detalii.

În ianuarie, a făcut parte dintr-un grup ce a plasat felii de slănină pe ușile moscheii Jamia din  Totterdown, legând un steag al Sf. Gheorghe de gard.

Membri ai personalului moscheii au fost de asemenea abuzați rasial în timpul incidentului.

Alte trei persoane au fost condamnate pentru participare.

Crehan, din Knowle, a fost condamnat la 12 luni în timp ce Mark Bennett, de 48 de ani, din Patchway, a fost condamnat la nouă luni.

Alison Bennett, de 46 de ani, soția lui Mark Bennett, a primit o sentința de șase luni, suspendată pentru doi ani.

Angelina Swales, de 31 de ani, din Brislington, a primit o sentința de patru luni, suspendată pentru doi ani.

Toți au primit ordine de interdicție de a se apropia de o moschee sub 100 de metri oriunde în Anglia sau Țara Galilor pentru următorii 10 ani.

Judecătorul a numit incidentul “un atac asupra Angliei” și a “principiilor libertății religiei”.

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Abuzurile polițieiIslam
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!