X

VIDEO: Copiii nevaccinați sunt mult mai sănătoși!

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Fiecare om trebuie să se informeze și să acționeze(hotărască) apoi în cunoștință de cauză. Obligativitatea vaccinării este un atentat la libertatea persoanei sau putem să-i spunem fără să greșim: genocid. Reamintesc maxima spusă de Sfântul Antonie cel Mare: „Vine vremea ca oamenii să înnebunească și când vor vede pe unul că nu a înnebunit vor spune hai să-l omorâm pe acesta căci este nebun”. Cei care nu vor accepta vaccinarea obligatorie vor fi considerați iresponsabili, adică nebuni, numai că adevărul este cel spus de Sfântul Antonie cel Mare în maxima amintită. Iar zicerea Sfântului Antonie nu este de la om, ci de la Duhul Sfânt, căci Sfântul Antonie n-a făcut decât să adapteze sau să implementeze cuvântul Evangheliei(adică cuvântul Duhului Sfânt) care zice: „Vine vremea când toți cei ce vă vor omorî pe voi vor crede că au adus jertfă lui Dumnezeu”, adică, cu alte cuvinte, vor crede că au scăpat lumea de un nebun. Cine este dragilor nebunul în aceste cazuri? Răspunsul este atât de simplu și la îndemână că îl poate da și un copil mic. Doamne ajută !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.