X

Ca sa vezi: A TRECUT EPIDEMIA de rujeola si FARA VACCINARE OBLIGATORIE

Foto: https://nvnin.wordpress.com/2015/02/02/its-just-the-measles-when-did-people-become-so-afraid-of-red-spots/

Intr-un articol de pe Evenimentul Zilei suntem anuntati ca epidemia de rujeola este in declin, numarul de cazuri scazand de la o saptamana la alta. Atat. In rest ni se aminteste ca au fost 9 670 de cazuri, ne panicheaza ca vine gripa si lauda vaccinarea obligatorie.

Dar ce sa vezi, a trecut fara vaccinare obligatorie. Ba mai mult, la precedenta epidemie de rujeola au fost aproape 13 400 de cazuri (deci cu mult mai multe) la o acoperire vaccinala de aproximativ 94% (adica acoperirea la care vor din nou sa ajunga tocmai prin legea vaccinarii obligatorii):

STATISTICI OFICIALE (ascunse de guvernanti si mass-media): La precedenta EPIDEMIE DE RUJEOLA au fost aproape 13 400 DE CAZURI la o ACOPERIRE VACCINALA de aproximativ 94% / La ACTUALA EPIDEMIE sunt aproape 8 500 DE CAZURI. De ce atunci se tacea iar acum e isterie?

Si sa nu uitam:

Video (DE PE VREMEA CAND OMENIREA INCA ERA NORMALA): Cum se vorbea despre RUJEOLA (pojar) pe vremea cand nu exista VACCINUL ROR …

Cat despre vaccinul anti gripal, atentie mare:

Descoperire BOMBĂ: Vaccinul ANTIGRIPAL dovedit stiințific că SLĂBEȘTE sistemul imunitar în următorii ani …CERCETĂTORII sunt uimiți

 

Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Ca sa vezi, paraca nu mi vine a crede. Cum, a trecut de la sine fara vaccinare obligatorie?. Din greseala cred sau s a saturat rujeola sa mai astepte sa ne vaccinam cu totii si a plecat. Neseriosi parlamentarii astia, nu au fost in stare sa dea legea mai rapid si saraca rujeola si a luat campii. Lasand gluma, este foarte grav ce se intampla, ne indreptam spre cipare cu pasi rapizi. Cum spunea si parintele Elpidie, probabil ne baga prin vaccinuri ne baga satelitii cipului final care nu o sa functioneze fara satelitii respectivi. Sa rezistam cat de mult putem si sa nu ne vaccinam sub nici o forma. Doamne ajuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!