X

“Vedetele” promovează noul TREND ANTIHRISTIC de a considera nou-născuții având SEX NEUTRU

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Încă o mamă care amestecă frământările sale cu viaţa copilului ei.  Paloma Faith a devenit mama pentru prima data in luna decembrie a anului trecut. Cantareata, care se iubeste cu un artist francez, a adus pe lume o fetita, dar cu toate acestea spune ca nu vrea sa fie definita de sexul ei si ca micuta va alege daca vrea sa fie fata sau baiat.LGBT
Noul trend in parenting: sa-ti cresti copiii cu sex neutru. Aceasta vedeta a dat tonul!

Paloma Faith este o sustinatoare a gruparii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali), iar convingerile ei se pare ca se rasfrang si asupra proipriei fiice. Desi micuta nu a implinit inca 1 an, Paloma a facut deja primele declaratii cu privire la sexul ei si a spus ca acesta este neutru: “vreau sa fie cine vrea ea”. Artista a mers si mai departe cu declaratiile: “vreau sa am 3 sau 4 copii si toti sa fie de gen neutru”.

Se pare ca acesta este un nou trand in parenting, sa le dai libertate deplina copiilor, sa-i lasi sa fie cine isi doresc ei sa fie, fara sa nu se simta obligati sa aleaga intre roz si albastru.

Paloma Faith (36 de ani) are o relatie cu Leyman Lahcine, care este cu 6 ani mai tanar decat ea. Vedeta a marturisit ca isi dorea sa fie mama inca de cand avea 27 de ani: “mi-am dorit mereu sa fiu mama, iar acum ca s-a intamplat, ma simt extrem de norocoasa”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

    1. Ai dreptate. Ca sa isi faca reclama , “vedetele” sunt in stare sa spuna orice tampenie, doar sa atraga atentia asupra lor.

  1. E adevarat ca e cu dracu – adica cu “noroc” cand se rfera la copii… dar Dracu-i spune prostiile pe care le scoate pe gura.
    Orb daca esti – intrebi pe unu’ care vede; prost sa fii, intrebi pe unu’ care “stie”, surd sa fii, ceri sa-ti scrie cineva o lamurire…
    Dar cand esti posedat si mai spurci si mintile altora – o fi stiind doar Dumnezeu de ce o fi ingaduit ca astfel de anti-oameni sa vietuiasca, sa “ia ochii”, … sa distruga minti si suflete…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button