X

„Vedetele” promovează noul TREND ANTIHRISTIC de a considera nou-născuții având SEX NEUTRU

de null

Încă o mamă care amestecă frământările sale cu viaţa copilului ei. Paloma Faith a devenit mama pentru prima data in luna decembrie a anului trecut. Cantareata, care se iubeste cu un artist francez, a adus pe lume o fetita, dar cu toate acestea spune ca nu vrea sa fie definita de sexul ei si ca micuta va alege daca vrea sa fie fata sau baiat.LGBT
Noul trend in parenting: sa-ti cresti copiii cu sex neutru. Aceasta vedeta a dat tonul!

Paloma Faith este o sustinatoare a gruparii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali), iar convingerile ei se pare ca se rasfrang si asupra proipriei fiice. Desi micuta nu a implinit inca 1 an, Paloma a facut deja primele declaratii cu privire la sexul ei si a spus ca acesta este neutru: “vreau sa fie cine vrea ea”. Artista a mers si mai departe cu declaratiile: “vreau sa am 3 sau 4 copii si toti sa fie de gen neutru”.

Se pare ca acesta este un nou trand in parenting, sa le dai libertate deplina copiilor, sa-i lasi sa fie cine isi doresc ei sa fie, fara sa nu se simta obligati sa aleaga intre roz si albastru.

Paloma Faith (36 de ani) are o relatie cu Leyman Lahcine, care este cu 6 ani mai tanar decat ea. Vedeta a marturisit ca isi dorea sa fie mama inca de cand avea 27 de ani: “mi-am dorit mereu sa fiu mama, iar acum ca s-a intamplat, ma simt extrem de norocoasa”.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Transgender
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. E adevarat ca e cu dracu – adica cu „noroc” cand se rfera la copii… dar Dracu-i spune prostiile pe care le scoate pe gura.
    Orb daca esti – intrebi pe unu’ care vede; prost sa fii, intrebi pe unu’ care „stie”, surd sa fii, ceri sa-ti scrie cineva o lamurire…
    Dar cand esti posedat si mai spurci si mintile altora – o fi stiind doar Dumnezeu de ce o fi ingaduit ca astfel de anti-oameni sa vietuiasca, sa „ia ochii”, … sa distruga minti si suflete…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.