X

„Vedetele” promovează noul TREND ANTIHRISTIC de a considera nou-născuții având SEX NEUTRU

Încă o mamă care amestecă frământările sale cu viaţa copilului ei. Paloma Faith a devenit mama pentru prima data in luna decembrie a anului trecut. Cantareata, care se iubeste cu un artist francez, a adus pe lume o fetita, dar cu toate acestea spune ca nu vrea sa fie definita de sexul ei si ca micuta va alege daca vrea sa fie fata sau baiat.LGBT
Noul trend in parenting: sa-ti cresti copiii cu sex neutru. Aceasta vedeta a dat tonul!

Paloma Faith este o sustinatoare a gruparii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali), iar convingerile ei se pare ca se rasfrang si asupra proipriei fiice. Desi micuta nu a implinit inca 1 an, Paloma a facut deja primele declaratii cu privire la sexul ei si a spus ca acesta este neutru: “vreau sa fie cine vrea ea”. Artista a mers si mai departe cu declaratiile: “vreau sa am 3 sau 4 copii si toti sa fie de gen neutru”.

Se pare ca acesta este un nou trand in parenting, sa le dai libertate deplina copiilor, sa-i lasi sa fie cine isi doresc ei sa fie, fara sa nu se simta obligati sa aleaga intre roz si albastru.

Paloma Faith (36 de ani) are o relatie cu Leyman Lahcine, care este cu 6 ani mai tanar decat ea. Vedeta a marturisit ca isi dorea sa fie mama inca de cand avea 27 de ani: “mi-am dorit mereu sa fiu mama, iar acum ca s-a intamplat, ma simt extrem de norocoasa”.

Categorii
Transgender
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. E adevarat ca e cu dracu – adica cu „noroc” cand se rfera la copii… dar Dracu-i spune prostiile pe care le scoate pe gura.
    Orb daca esti – intrebi pe unu’ care vede; prost sa fii, intrebi pe unu’ care „stie”, surd sa fii, ceri sa-ti scrie cineva o lamurire…
    Dar cand esti posedat si mai spurci si mintile altora – o fi stiind doar Dumnezeu de ce o fi ingaduit ca astfel de anti-oameni sa vietuiasca, sa „ia ochii”, … sa distruga minti si suflete…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.