X

Negând existența lui Dumnezeu, CERN își dă cu stângul în dreptul: Universul nu ar trebui să existe

de null
FOTO: http://ziarullumina. ro/img/resize/ziarullumina.ro/images/2014-03/om-si-univers_w1000_h625_q100.jpg

Unul dintre cele mai mari mistere ale fizicii moderne este de ce antimateria nu a distrus Universul de la inceputuri, scrie revista Cosmos. Pentru a explica acest lucru, fizicienii au presupus ca exista vreo diferenta intre materie si antimaterie, in afara de sarcina electrica. Oricare ar fi diferenta, se pare că nu este vorba de magnetism.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fizicienii dela CERN au facut cele mai precise masuratori din istorie ale momentului magnetic al unui anti-proton – adica o masuratoare a modului cum o particula reactioneaza la forta magnetica – si au descoperit ca este exact la fel de mare ca cea a protonului de sens opus.

„Toate observatiile noastre au aratat o simetrie completa intre materie si antimaterie, motiv pentru care universul nu ar trebui de fapt sa existe”, spune Christian Smorra, fizician la Antibayon Symmetry Experiment de la CERN.

„O asimetrie trebuie sa existe undeva, dar noi pur si simplu nu intelegem unde este diferenta”, a adaugat el.

Se cunoaste ca antimateria este instabila: orice contact cu materia obisnuita si se anihileaza reciproc intr-o izbucnire de energie pura, aceasta fiind cea mai eficienta reactie cunoscuta fizicienilor.

Modelul standard spune ca Big Bang-ul ar fi trebuit sa genereze cantitati egale de materie si antimaterie, dar acest lucru ar fi dus la un amestec ce s-ar fi auto-anihilat, fara sa lase in urma materialul necesar pentru planete si galaxii.

Pentru a explica anomalia, fizicenii au tot jucat jocul „gaseste diferentele” dintre materie si antimaterie – cautand o discrepanta care sa explice de ce materia a ajuns sa domine. Pana acum, ei au efectuat masuratori extrem de precise pentru tot felul de proprietati – de masa, de sarcina electrica si asa mai departe –, dar nicio diferenta nu a fost gasita.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Adica treaba sta exact cum a fost descrisa in articolul Analiza documentarului “THE PRINCIPLE”. Un articol interzis celor DAȚI CU SMIRGHEL PE CREIERI:

 

Insasi faptul că este nevoie de neobservabilele astea „dark energy” si „dark matter” pentru a putea susține teoria Big Bang, ar indica că e o problemă de fapt cu presupuneriile fundamentale.

 

Pe de alta parte, stiati ca la CERN a fost conceput in 1989 celebrul … www (World Wide Web)?

World Wide Web. CINE L-A CONCEPUT SI CINE IL STAPANESTE?

 

Iata si statuia cumplitei zeitati Shiva din fata CERN:

cern_shiva-e1434550635742

Iata si logo-ul:

CERN666

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Ma mir cum de “Lumina” nu stie ca poza este mincinoasa – nu se vad “galaxii” stele”, etc.
    Si noi stim ca ce nu se vede nici nu are consistenta “solida” sau – cum am spune simplist – materiala.
    Altfel spus, nu doar ca luminitele din poza nu exista dar nu exista nici corpuri care le produca.
    in fine… politetea fata de stiinta tinde sa devina subordonare a gandirii, spre osandire.
    Sa “atac” articolul:
    1. Anti-materia este o inventie pseudo-filozofica spre a dezvolta aberatia cu big-bang-ul.
    2. “Baietii” par cinstiti, recunosc demonstrand “la absurd” …. ceea ce arata ca ipoteza – big-bang-ul sau alta, cea cu antimateria reprezinta un FALS. SI asa sint amandoua, [cate] un FÂS!
    3. “ea mai eficienta reactie cunoscuta fizicienilor.” – Reactia este teoretica, nu au “prins” vreo antimaterie: ce sa vezi, cum o “atinge” lumina sau “curentul” – care fac parte din “viata materiala” – DISPARE!
    … De unde deducerea ca ce dispare fara urma este “inghiti de antimaterie”.
    —————-
    Oricum, CERN e dedicat YOGA, adica hinduismului si se straduiesc sa dovedeasc validitatea cosmogoniei din scripturile hinduse.
    La sfantu-asteapta!
    Ce e bazat pe minciuna, minciuna naste.
    Sau, cum se stie [nu numai] in IT: rahat bagi, rahat iese… oricate diplome, titluri si bani ar avea astia, cica “savanti”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button