X

Ministerul invatamantului, CORECT POLITIC. ELEVII de clasa a V-a vor INVATA de 5 ori mai MULT despre ISLAM decât despre CREȘTINISM

de null

 Evenimentul Zilei atrage atenția asupra unei situații incredibile cu care se confruntă educația din România. Astfel, studiind cele 7 (șapte!!!) manuale alternative de istorie pentru clasa a V-a, jurnaliștii de la ziarul menționat au descoperit cu stupoare că „Creștinismul este tratat ca ruda săracă și urâtă a Imperiului Roman, în timp ce Islamul se lăfăie într-un capitol numai al lui”. N-o fi ăsta un semn că și politicienii din România, alături de cei din țările occidentale, pregătesc terenul islamizării Europei prin impunerea unei toleranțe față de o religie total intolerantă cu creștinismul sau cu oricare alta?

Cum justifică Ministerul Educației acest lucru? Ei bine, cică explicația ar fi asta, trecută frumos în programa școlară:

„Accentul este pus pe diversitate și pe acceptarea și valorizarea acesteia. În ciclul gimnazial (disciplina istorie – n.m.) își asumă să stimuleze acceptarea multiculturalității și a perspectivelor multiple.”

După cum puteți vedea, Ministerul Educației a devenit un fel de agent al progresiștilor neomarxiști care ne bagă pe gât așa-zisa corectitudine politică, adică cenzura mizerabilă a elitelor globaliste.

Este de subliniat faptul că noua programă școlară pentru gimnaziu a fost aprobată prin ordinul de ministru 3393, din 28.02.2017. În conformitate cu aceasta, manualele alternative pentru clasa a V-a alocă o singură pagină Creștinismului și un capitol întreg Islamului. Și când te gândești cum mai pupă aleșii noștri moaște în campaniile electorale și cât de patrioți, creștini practicanți și iubitori de tradiții românești sunt atunci când trebuie să obțină votul prostimii!

Și iată cum, încet, încet, îndoctrinarea copiilor României, de la cele mai fragede vărste, se va cristaliza în „rețeta de succes” occidentală prin care cei mici sunt învățați că islamul este minunat, că cuplurile gay sunt cool și că este mișto să îți schimbi și sexul, dacă ai vreo frământare. Ba, mai mult decât atât, copiii vor fi sfătuiți, foarte probabil, să poarte cu ei prezervative, de la 7-8 ani, că poate vor să-și înceapă viața sexuală din clasa I-a.

P.S. Sperăm ca Vlad Țepeș să se întoarcă atât de tare în mormânt încât să iasă de acolo și să vină să le ceară explicații celor care ne conduc prost și în interesul unor forțe care, în mod evident, nu vor binele românilor!

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

18 comentarii

 1. Se observă clar încercarea de islamizare a Europei prin diverse mijloace: falși refugiați infiltrați printre refugiații nevinovați, construire de moschei și acordarea anumitor drepturi musulmanilor, schimbarea mentalităților tinerilor prin proiecte: Adoptă un refugiat și altele. Ca să fie treaba corectă, acum schimbă și manualele. Plus că au vrut să scoată istoria la un moment dat ca să uităm cu totul cine suntem ca neam. :/

 2. MINISTRUL INVATAMANTULUI NU A FOST IN STARE SA LE DEA CARTI ELEVILOR LA INCEPUTUL ANULUI SCOLAR , IAR ACUM VREA SA-I OBLIGE PE ELEVI SA INVETE DESPRE ISLAM,ACEST MINISTRU TREBUIE SCHIMBAT, NU ARE CE CAUTA IN FRUNTEA INVATAMANTULUI UNEI TARI CRESTINE.

  1. Atentie!!Ministerul Invatamantului astazi este al Educatiei,adica al educarii=DRESARII ,pe fata al oamenilor ,iar Romania (ca si celelalte state) a cedat suverantitatea cu totul in 2007 ,la semnarea aderarii in M…UE.Astazi STAPANUL(sluga jidanilor) care ordona ,,falsilor ”conducatori de la Bucuresti este un asa numit COMISAR EUROPEAN ,deci acesta este un prim ,,element” al emiterii unui ordin.Pacat ca lumea e ,,ocupata” cu evolutia ,adica cu dracul si numai poate veda nimic .E sfarsitul a toate ,dar cine mai are timp sa vada asta?!Romaneii cred ca se pot juca de-a ,,vrem cu ue pana ne facem casa si ne schimbam masina si merem in vacanta…tuuu ,iar apoi noi nu mai vrem…si iata …hocus-pocus…se intampla dorinta deodata a goyimilor”…Pai nu face nimeni ,dar absolut nimeni ,nimic din ceea ce vrea ,totul este extrem de controlat si bine organizat (planificat).

   1. @Roman

    „prietene” …am senzatia ca sub masca unor adevaruri ( e partial adevarat ce declari, si azi, dar si cu alte ocazii) tu de fapt vrei sa faci bascalie de romani pe un site crestin si nationalist.

    faptul ca folosesti in mod sistematic cuvintele: ” romaneii” „goyimilor” si o oarecare doza de ” haz de necaz”…imi da de banuit ca dumnata tovarase esti …jidan…si ai oarece ” treaba”pe siteul asta…..

    poate ar fi mai indicat sa incerci sa iti revi din mahmureala de dupa yom kippur…si sa iti pregatesti dovleacul pentru halloween….o sarbatoare profund satanica ( asa cum place la jidanei) si care a fost importata pe meleagurile noastre relativ recent pentru a sataniza cati mai multi nestiutori…

    Hai, Shalom..bre Itic…

    1. Nu-i asa prietene,poate ca suna a ,,bascalie” ,dar din bascalie am ajuns in intunericul asta de azi.De ce nu incerci sa vezi ,ca populatia (ca nu suntem un popor,ci un …amestec de…oameni) chiar accepta absolut ,dar absolut tot din ce i se ofera ,doar ptr ca este total sigura ca totu-i roz…dar de fapt e negru,toti zic ,ca-i raiul pe pamant ,dar asta-i iadul !!Si eu am exclus din cei dresati , in jurul a cinci mii de oameni (atata cred eu ca sunt in romania ,oameni TREJI) de mai multe ori,am chiar spus ca acesti oameni sunt singura microrezistenta la toata ,,betia” asta numita evolutie.Sa nu fii suparat prietene pe limbaj,scuza-ma de el ,muuult mai important e somnul si lipsa mintii treze a romanilor.Toata lumea nu mai vrea sa auda adevarul ,toata lumea vrea sa auda doar ce doreste si pofteste el ,ca si individ ,dar asta e fals ,realitatea e alta ,iar adevarul e opusul la tot ce ni se ofera azi de ,,,mai-marii nostri.

 3. Nu mai fa pe grozavul Mihai, statul a hotărât că Religia sa fie opțională.
  Părinții trebuiau să se ridice într-un glas sa ceară obligativitatea studierii propriei religii a fiecărui cult. Cine NU voia, trebuia să ceară asta.
  Profesorii de religie sunt constrîns in să fie relativi, extrem de îngăduitori, până la a fii ignorați la ore. Că de nu copilul este retras și se pierde clasa.
  O să avem neamul după asemănarea noastră. Credincioșii de ocazie.

  1. Nu Ionel nu face nimeni pe grozavul ci se petrece sub privirile noastre, ai citit așa un pic de ecumenismul interreligios?, Sau făcut articole la greu, un ultim exemplu a fost adunarea san egidio unde domnii ierarhi sau ,,rugat” cu tot soiul de păgâni, inclusiv musulmani
   Aici cu o sa avem neamul după chipul și asemănarea noastră, aici da ai punctat bine

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button