X

Cand DUMNEZEU este indepartat, SOCIETATEA se DEZUMANIZEAZA. In Târgu Jiu ,,COPIII au prins un porumbel pe care l-au INECAT şi l-au IZBIT de ciment!’

Scene şocante petrecute în centrul oraşului Târgu Jiu! Doi copii au prins un porumbel pe care l-au înecat în apă şi apoi l-au izbit de ciment.

Totul s-a întâmplat sub privirile amuzate ale părinţilor şi bunicilor celor doi copii. O altă femeie care se afla în apropiere a rămas oripilată de comportamentul copiilor, dar şi al adulţilor.

Femeia a postat un mesaj pe Facebook care a stârnit un val de reacţii din partea oamenilor.

„Am stat astăzi pe o băncuţă în centru pentru că eram în pauză. Aici foarte mulţi copilaşi cu bunici sau părinţi. Am rămas însă uimită cum 2 mămici şi o bunică se uitau şi râdeau de ceea ce făceau copilaşii lor. Cei mici au prins un porumbel şi s-au jucat cu el până l-au omorât. Cei mici sunt copii şi nu ştiu ce fac, dar tu ca părinte să stai pur şi simplu să te uiţi cum îl îneacă cu apă de la stropitoare sau cum arunca cu el de ciment şi să nu faci nimic? Mi se pare lipsa de umanitate, este doar o vietate. Să nu zici nimic? Ba mai mult să se amuze toate? Unde este igiena copilului care umblă cu o pasăre moartă în mână? Unde este educaţia lor? Ne mai mirăm că vedem la tv tineri care omoară animale. Aşa se nasc caracterele tinerilor de astăzi. Ruşine mămicilor care nu învaţă un copil ce este bine şi ce este rău!”, a scris aceasta.

 

 

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Social
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Pai ,ce ,,parinti” au copiii azi?Sunt parinti ,,evoluati” adica demonizati.Ei le fac copiilor cadouri cu costume de spiderman,batman si alti DRACI cu masti ,mai ales luna DRACILOR NUMITA HOLLOWEEN.De Craciun toate animalele numiti parinti evoluati ,se mascheaza in MOS CRACIUN ,alt drac si ii mai da copilului, un set de masti de draci.Toate ghiozdanele,toate bluzitele ,sepcile si gecile pe care i le cumpara animalul demonizat (parintele)de atata ,,evolutie”(atentie!!!… evolutie e unul din numele diavolului astazi ,precum a avut baphomet,belphegor,baal,allah s.a denumiri.dealungul timpului) saracului copilas nevinovat sunt cu pozele dracilor (peronajele MASCATE din toate desenele animate de azi sunt cu coarne,cu arme si extrem de fioroase,adica sunt ptr demonizarea copiilor).A debilit toata lumea ,da’ stai sa vezi cand plozii evoluati , vor ajunge la maturitate ,ei vor fi canibali la propriu.Ba ,treziti-va si nu va mai spurcati copiii ,macar.De Craciun spunetile adevarul -s-a nascut Mesia ,Imparatul si Dumnezeul si El a primit cadouri ,precum voi ca parinti de Nasterea Domnului le aduceti copiilor vostri cadouri.De ce trebuie sa indraciti de fragezi aceste fapturi a lui Dumnezeu? Doar ca asa e afara ,ca asa e la gradi,scoala ,la televizor ,ca asa te-au ,,inselat” si mintit ai tai parinti inselati ??? Trbuie oprita dementa !!

  2. Mereu voi iubi si respecta animalele,aceste fiinte necuvantatoare si nevinovate care nu fac altceva decat sa-si traiasca propria menire/viata linisttite si nederanjand pe absolut nimeni pana ce…ajunge langa ele OMUL,cea mai josnica fiinta de pe pamant si asta pt ca ucide,chinuie si maltrateaza din pura RAUTATE si placere animale si oameni.avand culmea minte si discernamatul cu care ne mandrim toti atat de mult si peste tot,nu?!?!…Acei copii cat si adultii care ii insoteau meritau certati sau trasi de urechi,in niciun caz lasati sa faca ce au facut/vazut,fara absolut nici o reactie de matur integru la minte,cum de fapt ne consideram toti.Rusine tuturor care au asistat pasibili la intamplare si nu au facut nimic sa o impiedice!

  3. E vina parintilor si a profesorilor si poate si a preotilor din parohia de care apartin

    Ei ce exemplu le dau?
    Despre ce ii invata pe copiii aia?

    ADULTI SUNT RESPONSABILI PENTRU FAPTELE COPIILOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!