X

O a doua MAMĂ din Detroit RESPINGE hotărârea de VACCINARE a tribunalului la cererea tatălui…

Au trecut doar câteva zile de când Rebecca Bredow a fost eliberată din închisoarea Michigan, unde a ispășit o pedeapsă ca urmare a refuzului de a-și vaccina fiul, apoi a fost trimisă în fața instanței din nou unde a fost informată că a pierdut custodia. Fiul său a fost vaccinat de către autorități (NT cu acordul tatălui). Acum altă mamă împărtășește aceeași soartă.

Lori Mathenson refuză de asemenea să-și vaccineze fiica, despre care spune că, potrivit testelor genetice, este predispusă la boli autoimune pe un fond genetic moștenit.

Via WXYZ:

 

„Lori Mathenson respinge decizia curții de justiție ce dispune ca fiica ei să fie vaccinată. Ea argumentează că familia sa este predispusă la afecțiuni autoimune, iar testele genetice „23andMe” vor demonstra aceasta, iar decizia curții ar fi trebuit luată după efectuarea acestor teste. Avocatul tatălui fetei (NT tatăl fiind pentru vaccinarea fetiței) a menționat că medicul acesteia a recomandat vaccinarea, iar biserica de care aparține este de asemenea de acord.”

 

Matheson se află în instanță pentru o dispută asemănătoare privind vaccinarea. Nu există nici o legătură între cele două cazuri. Dar în acesta, similar cu cazul Bredow, tatăl, care nu are încă custodia, își dorește vaccinarea completă a copilului. Aproape ne putem întreba dacă nu cumva a devenit o strategie de a obține custodia întreagă în cazul părinților ce o dispută. Ar părea deplasat ca un judecător să ia partea unui părinte doar pentru că este pro vaccin, indiferent de nivelul de custodie cerut.

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!