X

Tirania vaccinurilor a învins în MICHIGAN: După ce au băgat-o la pușcărie, i-au retras CUSTODIA copilului și l-au VACCINAT fără acordul ei

Foto: twincities.com

Michigan: Mama care a ignorat ordinul de a-și vaccina copilul pierde custodia primară

THE ASSOCIATED PRESS

PONTIAC, Mich. – Un judecător din Michigan a redus drepturile de custodie ale unei femei care a fost închisă timp de cinci zile pentru că nu a urmat un ordin judecătoresc privind vaccinarea fiului său de 9 ani.

Judecătorul din Oakland, Karen McDonald, a decis miercuri că Rebecca Bredow nu va mai avea custodia primară a băiatului, dar va avea custodia comună cu fostul său soț, James Horne.

Horne dorea ca băiatul să fi vaccinat și Bredow a fost de acord să o facă în noiembrie anul trecut, dar nu a făcut-o. Ea spune că vaccinurile sunt împotriva credințelor sale religioase.

McDonald a constatat că Bredow a sfidat curtea săptămâna trecută și a ordonat să fie închisă. De asemenea, i-a acordat custodia temporară lui Horne și a dat ordin ca băiatul să fie vaccinat. I-au fost efectuate patru vaccinuri luni.

Bredow a declarat miercuri reporterilor că a fost „în atare de șoc” când a aflat decizia instanței. Avocatul ei intenționează să facă apel.

Categorii
Vaccin
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.