X

Tirania vaccinurilor a învins în MICHIGAN: După ce au băgat-o la pușcărie, i-au retras CUSTODIA copilului și l-au VACCINAT fără acordul ei

Foto: twincities.com

Michigan: Mama care a ignorat ordinul de a-și vaccina copilul pierde custodia primară

PONTIAC, Mich. – Un judecător din Michigan a redus drepturile de custodie ale unei femei care a fost închisă timp de cinci zile pentru că nu a urmat un ordin judecătoresc privind vaccinarea fiului său de 9 ani.

Judecătorul din Oakland, Karen McDonald, a decis miercuri că Rebecca Bredow nu va mai avea custodia primară a băiatului, dar va avea custodia comună cu fostul său soț, James Horne.

Horne dorea ca băiatul să fi vaccinat și Bredow a fost de acord să o facă în noiembrie anul trecut, dar nu a făcut-o. Ea spune că vaccinurile sunt împotriva credințelor sale religioase.

McDonald a constatat că Bredow a sfidat curtea săptămâna trecută și a ordonat să fie închisă. De asemenea, i-a acordat custodia temporară lui Horne și a dat ordin ca băiatul să fie vaccinat. I-au fost efectuate patru vaccinuri luni.

Bredow a declarat miercuri reporterilor că a fost „în atare de șoc” când a aflat decizia instanței. Avocatul ei intenționează să facă apel.

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!