X

Mihai Neșu despre AJUTORUL dat copiilor cu probleme NEUROMOTORII: „Este BUCURIA cea mai MARE din viața mea”

Mihăiță Neșu (34 de ani) continuă să ajute persoanele cu probleme de sănătate, iar în acest weekend a adunat la un loc 70 de oameni la balul notarilor publici din Oradea, localitatea de unde e originar.

Evenimentul a avut ca scop strângerea de fonduri pentru 60 de copii cu probleme neuromotorii tratați și sprijiniți de Centrul fostului fotbalist prin fundația sa.

„La noi în țară sunt diferite centre, dar părinții, în căutarea lor – ca și mine de altfel – tind mereu să plece în străinătate, deși costurile acolo sunt deosebit de mari, am văzut și eu pe pielea mea.Este bucuria cea mai mare din viața mea, pot să zic. Acești copii sunt de fapt un exemplu pentru noi, unul foarte mare, fiindcă luptă extraordinar în fiecare zi. Iar pe mine mă ajută foarte mult când îi văd ce putere de luptă au, ce ambiție, ce bucurie, ce veselie au tot timpul. Ar trebui să luam și noi exemplu de la ei și, când întâmpinăm greutăți, să le întâmpinăm și noi așa, cu zâmbetul pe buze, la fel ca ei, iar atunci viețile noastre ar fi mult mai frumoase și mai fericite”, a declarat Neșu, conform ebihoreanul.ro.

Jucătorii naționalei au contribuit și ei oferind o minge cu autografele lor. Aceasta a fost vândută la licitație pentru 7.000 de lei.

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Sănătate
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!