X

Teatrul National Bucuresti, CORECT POLITIC. Acesta se DISOCIAZĂ de continutul conferintei la care a fost invitata Kim Davis, americanca ce a REFUZAT oficierea de CASATORII intre persoanele de ACELASI sex

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

 

Reprezentanţii Teatrului Naţional “I. L. Caragiale” din Bucureşti au afirmat, într-un răspuns pentru Asociaţia Accept, că instituţia se disociază total de conținutul conferinței organizate de Coaliţia pentru Familie, “O mărturie americană despre libertatea de conștiintă”, considerând că Prodocens Media este singura entitate răspunzătoare pentru modul în care se vorbește despre persoanele gay. TNB a subliniat că a închiriat doar spațiul pentru eveniment, neluând parte la organizarea sa.

Potrivit dreptului la replică, solicitat de Asociaţia Accept, TNB a atenționat în scris organizatorii să respecte demnitatea umană a persoanelor LGBT.​

Teatrul Național “I. L. Caragiale” din Bucureşti a găzduit, joi, o conferință organizată de Coaliția pentru Familie, unde, invitată a fost Kim Davis, extremista americană condamnată de instanțele americane în 2015 la 5 zile de închisoare pentru sfidarea curții, refuzând să oficializeze căsătorii între persoanele de același sex.

Asociația Accept a transmis o scrisoare către managerul instituției, Ion Caramitru, solicitându-i “să ia măsurile necesare pentru a disocia Teatrul Naţional “I. L. Caragiale” de conținutul acestui eveniment, și, în măsura în care nu este de acord cu instigarea la ură și discriminare promovată de vorbitori, să retragă suportul pentru organizarea acestui eveniment în cadrul TNB”.

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Interesant cum TNB alege corectitudinea politica si se disociaza de continutul acestei conferinte.Asta in timp ce pe scenele teatrelor si operelor sunt puse in scena piese care pregatesc populatia pentru islamizare.Deci, islamizarea culturala este in regula, asa cum este homosexualitatea sau pedofilia.

Cititi va rog si:

S-au auzit cuvintele „Alah Akbar” la opera din Cluj! Cei de la Noua Dreaptă au întrerupt momentul, cântând imnul României

REVOLTĂTOR: Normalizarea PEDOFILIEI la un dezgustător eveniment „artistic” din BRAZILIA

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. FARA NICI UN FEL DE STIMA, d-le Ion Caramitru, FOST anticomunist si FOST om de dreapta!…

    FARA NICI UN FEL DE STIMA pentru “Romania Libera”, care numeste “extremista” o persoana care a refuzat sa oficializeze o aberatie si a mai facut si puscarie pentru asta.

    Sa ne amintim, Curtea Suprema a SUA, compusa din 9 judecatori, dintre care 3 de religie iudaica si 6 romano-catolici a hotarat, cu un vot de 5 la 4 (toti cei 3 iudei au votat pentru, or fi uitat de Sodoma?) ca TOATE statele din componenta SUA sunt obligate sa oficieze aberatia homosexuala, si ca asta ar fi un “drept”, in conditiile in care DREPTUL LA VIATA nu s-a bucurat si nu se bucura de acelasi tratament (exista state unde nu s-a abolit inca pedeapsa capitala, iar avortul e legal).

    NOTA BENE:

    1) Nu e vina mea ca din cei 3 iudei de la Curtea Suprema a SUA nu a votat nici unul impotriva Sodomei, asta e realitatea. Nu acelasi lucru s-a intamplat in Romania, unde Aurel Vainer a vorbit foarte frumos si adevarat impotriva pacatului Sodomei.

    2) Nici cavitatea bucala si nici rectul nu apartin aparatului reproducator. Cine incearca sa bea cu plamanii si sa respire cu stomacul, moare. Daca sunt unii imbecili si considera altceva, nu ma poate obliga nimeni sa spun ca au dreptate si ca e normal si asa.

    3) In momentul in care te-ai pus pe tine insuti mai jos decat necuvantatoarele, nu cred ca mai poti avea pretentia la demnitate umana.

  2. Multumesc Domnu’ Ionut!
    Mi-a mers la suflet! – cu urme de tristet pentru ca am ajuns aici sa repetam ca albu-i alb si negru-i negru!
    … nu va mirati ca judecatorii “evrei” au votat pentru Sodomie… ei sint pretins mozaici dar sint talmudisti babilonieni de neam khazar, nicidecum abrahamic, adica evrei. Fiind experti in simulare si furt de identitate, pozeaza drept evrei si reusesc sa induca in eroare pe multi insa tot ei isi dau arama pe fata!
    ———
    Despre actori, …. redau spusele Maicii Ecaterina Fermo, preluate din interviu de la o conferinta, postat pe youtube:
    https://www.youtube.com/watch?v=BKStm133wTw
    Maica Ecaterina – Conferinta Iasi 16.12.2008 _ partea a II-a
    … “Min 1.32.27 – [este intrebata} – Cum percepeti meseria de regizor sau actor astazi?
    – … O jale foarte mare, … on carte… un lucru care m-a impresiona teribil de neplacut…
    Min 1.33.00 – … fata lui Amza Pellea, Oana Pellea … pe care am auzit-o intr-un interviu televizat cum ca „actorul cel bun – daca nu ma-nsel era alt mare hiper-super-mare intelectual al Romaniei, Horia Roman Patapievici care a facut oribilitatea ceea de expozitie satanica, blasfemiatoare .. intre altele, in Occeident, despre care poate ati auzit, nici nu are rost sa intram in amanunte, este atat de oribila incat nicic nu poate fi expusa … ca dovada… la Roman Patapievici…
    Oana Pellea spunea ca „actorul cel bun este cel care se lasa bantuit de rol”… Doamne Fereste!
    Cum frate sa te lasi bantuit de – ma refer acuma, ca femeie.. – de Ofelia, din Shakespeare, care se sinucide, de toate angoasele lumii schizofrenice, prin roluri satanizate, roluri de oameni cum e … de exemplu.. – Dumnezeu sa-l odihneasca pe Ovidiu Iuliu Moldovan dar cand juca Caligula… apai, era Caligula, neica… si bietul de suflet al lui , .. cine stie in ce vagauni zace acum pentru trairile acelea, pentru ca nu te poti detasa, e imposibil sa te detasezi – acolo chiar intervin duhurile, este o structura indestructibila intre personaj si interpret.
    Atunci cand esti – cum spune Oana Pellea – „actor adevarat”.
    Atunci esti chiar bantuit, dar ea prezenta aceasta bantuire ca un fapt cat se poate de minunat, chiar pozitiv… si ea spunea ca ea chiar si pe strada circula cu tatl ei, cu rudele ei moarte… deci cu duhurile acelea vorbeste… deci … magie, spiritism, posedare…
    Eu am si propus, de altminteri, si am o grupare foarte apropiata de Dan Puric… fetele care sint la el in echipa, si celelalte… doua, trei randuri care… lucreaza cu el din echipa Teatrului National si care sint foarte credincioase, se spovedesc, au viata crestina si activa, … si am propus actorilor care vor sa iasa putin din starea asta si sa ajunga la un rezultat cu sufletul lor, macar – daca nu renunta lameserie – macar o data pe luna sa se spovedeasca si o data pe saptamana sa-si faca Moliftele Sf Vasile si Sf Maslu.
    Ca sa poata scapa de toata inraurirea care ….
    Probabil ati auzit de marele actor Dragos Paslaru care s-a calugarit si …
    … ma rog pentru marii impielitati, marii actori ai Teatrului National… pentru Dem Radulescu… el mi-a spus ca nu poate sa se roage pentru Mircea Veroiu … fiindca a plecat la Domnul hulind pe Dumnezeu…
    Si atunci – ce facem noi cu ei?
    Incotro, arta? Incotro, muzica? Incotro, literatura? … de doi bani, actuala… care-si trage radacinile din iluminism, cum ar trebui… sa va pun filmul Illuminati ca sa vedeti ce a insemnat iluminismul pentru cultura mondiala, ca a fost de fapt tot o emanatie masonica … si sa ne dam seama ca traim intr-o minciuna totala de la inceput… ca totul este un dezastru – asa cum spune la „Ecleziast”, „desartaciunea desartaciunilor este totul”! SA NU NE DUCA IN DEZNADEJDE CI DIMPOTRIVA!….”

  3. Sa-i spuna cineva acestui functionar platit din banii crestinilor ca “disocierea’ sa si considerarea impotrivirii la sodomie drept “intoleranta si incalcare a demnitatii umane” urmatoarele:
    – faptul ca barbatul si femia sint diferiti nu este intolerabil ci normal si DREPT, caci sursa “dreptului” este porunca lui Dumnezeu
    – “demnitate” inseamna a te semana “Domnului” iar degeneratii sexual NU SE ASEAMANA ceea ce ii defineste ca ne-demni. A le spune adevarul inseamna sa-i ajuti sa-si revina, sa recapete ceva din demnitate.
    Nu doar ca nu sint demni, deci nu ai ce sa le incalci dar nu sint nici sanatosi, ceea ce ii face subiecti de izolare pentru a nu contamina / spurca si pe altii.
    Si apoi, cat de uman este sa comiti ceva ne-uman?
    Ca sa evite oaresce dispute, era suficient sa amointeasca reclamagiilor ca TNB nu este organizator al evenimentului…. Taximetritul il intreaba pe client ce grupa sanguina are????
    La nivelul la care s-a implicat in scrisoare, se gudura pervers pe langa propagandistii sinuciderii simultan colective prin distrugerea familiei.

    Vai de el, cu toata notorietate de om de importanta publica…. chiar culturala….
    Marturisind demonismul, a devenit o anti-personalitate, un anti-crestin, si-a pierdut demnitatea si sanatatea mintala fiind in clara dizarmonie cu ceea ce natural este in toata Creatia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button