X

VIDEO: Patronul ANTENELOR ia în râs preoția şi strigă cât îl ţin plămânii “Aleluia”

Proaspăt eliberat din închisoare, fostul lider politic Dan Voiculescu a dat o petrecere de zile mari. Imaginile surprinse de unul dintre participanţii la chef şi publicate de România TV sunt însă surprinzătoare.

În imagini se vede cum, în spirit de glumă, Dan Voiculescu îi pupă mâna unui invitat, totul în timp ce se închină şi strigă cât îl ţin plămânii “Aleluia”.

Dan Voiculescu a fost eliberat din închisoare, în iulie 2017. Chiar înainte de decizia definitivă a Tribunalului Bucureşti, Dan Voiculescu fusese internat la Spitalul Universitar, unde ar fi urmat să fie supus unei intervenţii chirurgicale. Vestea că judecătorii au dispus punerea lui în libertate, de îndată, l-a determinat pe omul de afaceri să amâne operaţia şi să iasă din spital.

Categorii
Anti-Biserică
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!