X

Marii bancheri KABALIȘTI și legea IDENTITĂȚII DE GEN aprobată în Grecia …

Foto: http://4.bp.blogspot.com/_jXMIsK3dV50/SmioMsizd-I/AAAAAAAATTo/tytTAsVwtIg/s400/IlluminatiFashionEditorial1.JPG

Iată o opinie edificatoare pe care o putem găsi pe site-ul hellasforce.com, despre despre cine se află în spatele recentei legi a „identității de gen” din Grecia:

Aproape toată lumea în Elada crede că noul proiect de lege care a fost votat pe 10-10-2017 în parlament a fost decizia guvernului. Pur şi simplu nu vrem să acceptăm că în Elada, după cum şi în toate ţările vestice, nu guvernează politicienii şi parlamentele, ci numai execută ordine de la cei ce produc banii, de la cei care tipăresc bancnotele. Iar aceştia sînt marii bancheri kabalişti – Rothschild et co. -, cei care sînt adevăraţii guvernatori ai Uniunii Europene şi ai S.U.A..

Kabaliştii au dat ordin, anul trecut, să se predea la toate gimnaziile din ţara noastră „identitatea în funcţie de gen”, o teorie para… logică şi antipedagogică. Acum au ordonat ca parlamentarii să voteze proiectul de lege pentru schimbarea genului la 15 ani, în ciuda reacţiei pedopsihologilor (vezi: Scrisoare-şoc din partea Companiei Pedopsihologilor din Elada – n.tr.)

Logica, în Grecia şi în Europa, aparţine de-acum trecutului. Şi să lăsăm de-o parte convingerea că astfel de teme au de-a face cu orientarea partidelor (stânga – dreapta).

Ne aflăm sub greţoasa dictatură a kabaliştilor, care ne vor băga pe gît toate dogmele religiei lor demonice, Kabala (sau Kabalah). În baza Kabala, omul arhietipal era hermafrodit! Prin urmare, scopul lor final este de a obliga pe orice bărbat să fie şi femeie şi pe orice femeie să fie şi bărbat. Să ne pregătim, deci, pentru viitoarele proiecte de lege…

Sau poate [mai bine – n.tr.] ne trezim şi ne răzvrătim împotriva nevăzutei dictaturi kabalistice!

Iată și alte fotografii din „public”, în Parlament, alaltăieri, cînd s-a votat proiectul de lege…

Foto: http://www.protothema.gr/files/1/2017/10/10/4251658.jpg
Foto: http://www.protothema.gr/files/1/2017/10/10/4251686.jpg
Foto:: http://www.protothema.gr/files/1/2017/10/10/4251665.jpg

Mai multe fotografii puteți vedea aici.

NOTĂ OrtodoxINFO

Să nu uităm că scopul final al ocultelor este instaurarea conducătorului unic al lumii, antihristul, pentru apariția căruia au absolută nevoie de distrugerea ortodoxiei. Despre urmările grave ale aprobării acestei legi în Grecia:

Citiți vă rog și:

Categorii
Transgender
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Goldman-Sachs a fost entitatea bancara care a ajutat guvernele Greciei sa falsifice documentele privitoare la datoria externa a Greciei.
    Guvernele Greciei au „mituit” cetatenii prin cresterea artificiala a pensiilor si salariilor bugetare pe seama imprumuturilor, pana cand bula s-a spart.
    Era vorba si de o investigatie impotriva Goldman-Sachs pe aceasta tema, de care n-am mai auzit nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!