X

FIICA lui Jackie Chan anunță că e LESBIANĂ și își prezintă IUBITA pe o rețea de socializare

FOTO: http://img.stomp.com.sg/s3fs-public/styles/3×2/public/images/2017/10/lesbian.jpg?itok=-77P7s_E

Fiica celebrului actor Jackie Chan, Etta Ng, și-a deschis recent un cont pe rețeaua de socializare Instagram. Tânăra în vârstă de 18 ani a publicat o imagine în care apare cu un fundal-curcubeu în spate și a dezvăluit că este gay, relatează Mashable.

FOTO: https://www.instagram.com/p/BZ6lfsNHije/?taken-by=stolenmilktea

„În caz că nu a înțeles nimeni aluzia, sunt gay”, a scris Etta.

Ulterior, mesajul a fost înlocuit cu hashtag-urile #lgbtqai, #lgbt, #lesbian și #androgynous.

FOTO: https://www.instagram.com/p/BZ276Nnn1Ar/?taken-by=stolenmilktea

Etta ar avea o relație cu un model canadian, Andi Autumn, care a publicat un mesaj în care confirmă că cele două sunt extrem de apropiate.

„Nu am întâlnit niciodată pe cineva ca ea. Mi-a dat ocazia să îmi dau frâu liber gândurilor. Fără să mă judece. Toată lumea a fost împotriva noastră, însă știu că vom trece peste tot împreună. Am fost discriminate de familie, prieteni și de societatea din Hong Kong. Trăim într-un oras multicultural, în care mulți oameni încă sunt încuiați la minte. Dar nimic nu contează când știu că ea este lângă mine în fiecare dimineață. Te iubesc!”, a scris iubita Ettei pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/BZ27keaFPFq/?taken-by=andiautumn

https://www.instagram.com/p/BZ6lfq_lQPi/?taken-by=andiautumn

Etta Ng este fata lui Jackie Chan cu o actriță din Hong Kong, pe nume Elaine Ng. Adolescenta a declarat în trecut că actorul nu a făcut niciodată parte din viața ei și că nu ține legătura cu el.

Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.