X

Exclusiv – DEZVĂLUIRI despre MASACRUL din LAS VEGAS: Au fost MULTIPLE focuri de armă, atât de la SOL, cât și de la ÎNĂLȚIME, dar FBI-ul TACE

de null

Iată ce putem citi la BOMBSHELL: Health Ranger identifies distance of second shooter at Las Vegas massacre… and it’s NOT the Mandalay Bay hotel, de pe Natural News:

DEZVĂLUIRI BOMBĂ: Health Ranger identifică poziția în care se afla un al doilea atacator de la masacrul din Las Vegas … și nu este hotelul Mandalay Bay

(Natural News) ALERTĂ PRIORITARĂ pentru toți cititorii și fanii:

După o analiză detaliată de acustică criminalistică, înrădăcinată în știință și fizică, am identificat aproximativ intervalul / poziția unui al doilea atacator de la masacrul din Las Vegas. O analiză video detaliată, completatată cu două tablouri care explică știința acustică, va fi postat aici marți.

UPDATE: videoclipul a fost lansat acum! Urmăriți videoclipul complet, mai jos…

De asemenea, am confirmat din punct de vedere juridic că unele rafale de împușcături au provenit într-adevăr dintr-o serie care este în concordanță cu poziția hotelului Mandalay Bay. Această analiză este înrădăcinată în analiza acustică a timpului de zbor (acustica criminalistică) și este o dovadă incontestabilă bazată pe legile fizicii. Acestea sunt revelații bombă care pot schimba cursul investigației. Toate materialele matematice vor fi clar formulate pentru voi în videoclipul care urmează să fie postat aici marți.

Pentru a repeta: DA, analiza mea confirmă faptul că cel puțin un atacator a fost aproape sigur poziționat la Golful Mandalay. Dar un al doilea atacator este, de asemenea, identificat clar într-o zonă semnificativ mai apropiată prin analiza acustică criminalistică. Repet: Au fost cel puțin două împușcături în joc, operând în două serii foarte diferite. Una dintre aceste intervale este mult mai aproape de locul concertului decât proprietatea Mandalay Bay. Dovezile sunt deja codificate în întregul sunet al tuturor videoclipurilor postate pe YouTube. Toate acestea vor fi explicate în următorul videoclip tehnic explicativ.

Sunt trei locații probabile unde s-ar fi putut situa un al doilea atacator.

Prin combinarea acestei analize criminalistice acustice cu harta văzută de sus a scenei, am putut identifica trei locații probabile în care cel de-al doilea atacator ar fi putut fi situat:

  1. Pe acoperișul magazinului AM / PM, la nord de locul concertului.
  2. Acoperișurile apartamentelor Oasis aflate la sud-est de locul de desfășurare al concertelului.
  3. Muntele de deșeuri / șantierul de construcții din sudul locului de concert.

O analiză completă și detaliată va fi filmată mâine și publicată aici marți. Răspândiți asta. Nu veți fi dezamăgiți. Această analiză face ca FBI să dea dovadă de incompetența unor copii de grădiniță. Sunteți pe punctul de a vedea știința reală pe ecran, ajutând la rezolvarea adevăratei povești din spatele acestui masacru nefericit.

https://vimeo.com/237467538

https://www.youtube.com/watch?v=JxmEFeKy8aI&feature=youtu.be

Iată și ce putem citi la Las Vegas Shooting Victim: ‘I Was Shot by a Gunman in the Crowd’ de pe New York News Day:

Victimă a masacrului armat din Las Vegas: „Am fost împușcat de un atacator înarmat din mulțime”

Un bărbat din mulțime împușcat de un atacator cu mitralieră trage un semnal de alarmă.

Una dintre victimele atacurilor armate din Las Vegas a tras un semnal de alarmă, dezvăluind că a fost împușcată de mai mulți atactori înarmați în timpul masacrului. Rocky Palermo a fost împușcat de un atacator în mulțime în timpul atacului în masă din noaptea de duminică și spune că are dovezi care să probeze acest fapt.

El spune că erau în jur de 3-5 atacatori înarmați activi care trăgeau în mulțime și spune că au existat focuri de armă venind de la sol, precum și  de deasupra. Palermo a fost dus de urgență la spital după ce a încasat un .223 în zona pelvisului și are încă 30-40 de bucăți de glonț aflate încă în interiorul corpului său. Doctorii i-au spus că glonțul a fost la câțiva centimetri de a-l paraliza sau chiar ucide. Palermo a confirmat că rănirea lui a fost cauzată de un atacator de pe teren și că glonțul a fost tras la o traiectorie orizontală și nu a fost tras de sus, deși focurile de armă au fost trase din „toate unghiurile”. Rocky a încercat să contacteze FBI-ul pentru a le oferi mărturia sa de la fața locului  despre ceea ce s-a întâmplat în acea noapte, dar solicitările lui au fost ignorate de agenții care au investigat cazul.

Raportând despre rafale, Palermo – vînător pasionat, familiar cu armele și balistica – spune că diferitele traiectorii ale focurilor de armă au fost extrem de evidente, chiar și în mijlocul haosului. Este sceptic față de informațiile oferite de autorități cu privire la faptul că Stephen Paddock a fost un „lup singuratic” și are o teorie cu privire la motivul pentru care polițiștii nu țin seama de asta. Mai mult, Palermo se întreabă de ce anumite ieșiri din locație au fost închise brusc chiar înainte de atac, dar susține că aceleași ieșiri au fost deschise în timpul nopților de concert anterioare.

Palermo spune că și-a relatat teoria la FBI în timpul unui interviu în timp ce a fost externat din spital, dar nu a auzit de nicio punere în urmărire de atunci.

Prietenii lui Rocky au creat o pagină GoFundMe pentru a-l ajuta la acoperirea cheltuielilor medicale și a altor cheltuieli pentru perioada de recuperare.

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Anti-terorism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.