X

Parlamentul ELEN cu fundul în sus! Se are în vedere APROBAREA proiectului de lege privind „IDENTITATEA DE GEN”

Foto: http://neoskosmos.com/news/sites/default/files/imagecache/news_node_image/2017/September/rtr33cfz.jpg.CROP_.promo-mediumlarge.jpg

Iată ce putem afla de la https://hellasforce.com/2017/10/09:

„Nu se schimbă nimic din prevederile fundamentale ale proiectului de lege – nu discut prοblema sub nici o formă”, avertizează Stavros Kontonis (n.tr. – ministrul justiţiei), în convorbirea pe care a avut-o cu un post de radio de largă audienţă, astăzi, cu cîteva ore înainte de a începe în Parlament discuţiile despre proiectul de lege  pentru recunoaşterea legală a identităţii de gen.

Pe scurt, legea ar urma să prevadă: corectarea identităţii de gen alocate, în aşa fel încît aceasta să fie în acord cu voinţa fiecăruia, cu modul individual în care fiecare se referă la corpul său şi la aspectul său exterior etc.

Proiectul de lege „Recunoaşterea legală a identităţii de gen – Mecanism Naţional de Elaborare, Urmărire şi Evaluare a Planurilor de Activitate şi a Drepturilor Copilului” reglementează specific:

  • recunoaşterea identităţii de gen ca trăsătură a personalităţii individului;
  • respectarea personalităţii individului în baza caracteristicilor genului său.

În Art. 3, Par. 4 se arată că cel interesat în corectarea identităţii de gen nu este necesar să fi fost supus/ă în prealabil la vreo intervenţie chirurgicală.

Nikos Kotzias (ministrul de externe) şi Nikos Toskas (adjunct al ministrului de interne, însărcinat cu probleme legate de protejarea cetăţenilor), se pare că nu sînt de acord cu plafonul de vîrstă de 15 ani, ci se aliniază cu cei care sînt pentru plafon de 17ani.

Mai jos: link în care sînt redate în direct discuţiile din Parlamentul elen despre mai sus menţionatul proiect de lege.

https://parltv.live.grnet.gr/webtv/

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Transgender
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

6 comentarii

  1. Hai, mai… Face toate astea „rebelul” Tsipras, cel ce zicea ca se rascoala impotriva tiraniei UE?
    De obicei viermii se transforma in fluturi, dar se pare ca de data asta fluturele s-a transformat in vierme. Apartine „genului” taratoare… In spiritul identitatii de gen.

  2. Tzipras+ SIRIZA e Nicusor Dan + USR in versiune greceasca: care dupa ce au pus mana pe putere ‘salveaza’ Grecia. La fel ca si Marcon.
    Internationala ONGurilor lui Soros ajunsa la guvernare pe o parte a Europei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!