X

Propagandă pentru PEDOFILIA HOMOSEXUALĂ în noul film de la SONY PICTURES, „Call Me by Your Name”

de null

Noul film al Sony „Call Me by Your Name” / „Strigă-mă pe numele tău” pune într-o lumină favorabilă și normalizează pedofilia homosexuală.

Call Me by Your Name” urmărește povestea unui student de 17 ani, care trăiește cu părinții săi în Italia și este atras într-o relație homosexuală de către un student de sex masculin de 24 de ani.

Nicio publicație majoră nu a observat această discrepanță de vârstă. În schimb, au apreciat aproape în mod unilateral scenele de sex, așa-numitele scene „senzuale” ale filmului. Variety a desemnat deja filmul drept un concurent de top pentru cel mai bun film la premiile Oscar.

Unii dintre susținătorii filmului susțin că relația din film a fost „consensuală” sau că vârsta legală a consimțământului în Italia este de 14 ani (ca și cum acest lucru are legătură cu valorile morale și etica obiectivă!). Desigur, pentru stânga radicală, de ce s-ar opri la 14? Mulți activiști din Italia, la mijlocul anilor 1980, au încercat de fapt să reducă vârsta consimțământului la 12 ani!

Prin lansarea și promovarea acestui film, Sony își asumă în mod deschis apatia față de pedofilie.

Doar săptămâna trecută în Statele Unite, politicianul Anthony Weiner a fost condamnat la 21 de luni de închisoare pentru contact sexual virtual cu un copil de 15 ani. Dar se pare că Sony nu a primit mesajul că pedofilia nu este NICIODATĂ ACCEPTATĂ – indiferent dacă este consensuală, homosexuală, într-o țară străină etc.

Nu trece nicio săptămână fără ca un profesor să fie judecat pentru contact sexual cu unul dintre elevii săi, inclusiv adolescenții cu vârste mai mici de 17 ani. Filmele perverse precum „Call Me by Your Name” încurajează această depravare morală și psihologică.

S-a inițiat o petiție către Sony în care se specifică faptul că nu ne interesează să vizionăm filme despre pedofilie. Ultimul lucru de care aveam nevoie era ca filmele de divertisment să susțină și să normalizeze această depravare.

Exploatarea sexuală a afectat suficient de mult această lume și nu ar trebui să celebrăm o poveste despre incitarea la pedofilie, care lezează minorii.

În următoarele câteva luni, acest film va fi lansat în Australia, Canada, Statele Unite, în întreaga UE și în alte câteva locuri. Semnați acum această petiție solicitând Sony Picture Classics să retragă „Call Me by Your Name” din programul de lansare!

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm și serverul, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.