X

REVOLTĂTOR: Normalizarea PEDOFILIEI la un dezgustător eveniment „artistic” din BRAZILIA

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Am fost contactați recent de o mamă braziliană în cauză, care a fost indignată de un eveniment “artistic” care conținea atingeri între fete tinere și bărbați goi.  Fotografiile pe care ni le-a trimis, cu fetițe atingând și ținând de mână un bărbat adult gol, sunt revoltătoare, dar artistul și muzeul care l-a găzduit pur și simplu cataloghează întregul incident ca “artă”.

Cu siguranță, site-urile în limba engleză au preluat acum știrea că MAM, un muzeu de artă din Sao Paulo, a găzduit un spectacol cu un bărbat gol întins pe podea, invitând privitorii să “interacționeze” prin mutarea corpului său în diferite poziții. Evenimentul a fost, de asemenea, găzduit de Institutul Goethe din Bahia.

O înregistrare video cu o fetiță de patru ani, care a fost încurajată să se apropie de acel bărbat gol întins pe spate, și să-i miște piciorul, a circulat pe rețelele de socializare. Puteți observa că fetița este ridicată de un privitor adult după ce se târăște înapoi spre scaunul din mulțime. (Notă: nu includem niciunul dintre videoclipurile de aici, deoarece conțin nuditate de sex masculin)

Muzeul susține că nu a existat nimic erotic în acest performance și că fetița a participat cu consimțământul părinților săi.

“Performance-ul a avut loc într-o sesiune închisă pentru oaspeți. Fetița a fost cu mama ei, care este și ea artistă”, a declarat muzeul despre incident, potrivit Daily Mail. “Fiica ei a cerut să intre în spectacol după ce a primit o explicație cu privire la ceea ce conținea.”

“Copilul a vrut să participe și sub îndrumarea și supravegherea mamei sale, ea este prezentă între celelalte patru fetițe care înconjoară corpul gol al artistului, fără să arate nicio stânjenire sau aversiune”, au continuat ei.

“Acest eveniment a fost autorizat de muzeu și nu are legătură cu erotismul și nu include niciun conținut erotic”, au adăugat ei.

Acestea sunt minciuni, într-adevăr. Dacă urmăriți videoclipul (opțiunea de vizionare recomandată), puteți vedea că fetița se simte speriată și nervoasă. Are patru ani. Este responsabilitatea adulților din viața ei să o protejeze! Muzeul a crezut că a fost o explicație rezonabilă că ea dorea să intre în cameră și să vadă ea însăși specatcolul. Dacă ar fi vrut să bea alcool, ar fi lăsat-o?

Acest lucru nu este altceva decât o infamie. Este o expunere indecentă și promovează obscenitatea minorilor. Mulți brazilieni simt la fel. Potrivit Daily Mail, mai multe grupuri cer ca artistul și muzeul să fie urmăriți penal, spunând că spectacolul “incită la pedofilie” și nu este nimic altceva decât “erotism”, “pornografie”, “dezgustător”, “inacceptabil” și pune copilul în pericol.

Ei nu se înșeală!

Aceasta este aparent o tendință atât în ​​Brazilia cât și pe glob. Mama care a adus această întâmplare în atenția noastră i-a descris lui Elizabeth cât de mult a observat această tendință luând amploare în jurul ei:

Anul trecut, am perceput că în țara mea s-a întâmplat ceva foarte grav, implicând liberalii și agenda LGBT, iar țintă au fost copiii. Această perspectivă m-a înspăimântat.

Ca mama braziliană, cu un copil de 15 ani și foarte preocupată de viitorul său și de viitorul altor copii și adolescenți, am început să caut răspunsuri la această întrebare: de ce LGBT / liberalii / globaliștii încearcă din greu să pervertească copilăria, prin emascularea băieților și emanciparea fetelor?

Deci, am analizat filosofia, antropologia, psihologia, psihiatria și istoria și am descoperit multe lucruri legate de Teoria Critică, dezvoltate de Școala de la Frankfurt.

După aceea, am început să investighez paginile Facebook din străinătate pentru a vedea dacă aceste lucruri oribile cu copii se întâmplă și acolo. Am fost foarte șocată să confirm că da, răul s-a răspândit peste tot.

Aceasta este o problemă globală și una care nu este decât o schemă demonică de a emascula bărbații, de a elimina copilăria și de a distruge unitatea familiei și cu ea, toată virtutea și morala. Ne confruntăm cu vremuri înspăimântătoare, dar mai mult ca niciodată, trebuie să fim lumina lumii și să dezvăluim aceste lucruri rele înainte de a fi prea târziu!

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Pedofilia, distrugerea copilăriei și promovarea exacerbată a desfrâului sunt puncte forte din agenda elitelor, de mult timp:

Citiți vă rog și:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. este datoria fiecaruia sa trezeasca pe cat mai multi draga Bogdan

   noi ce o sa spunem Domnului la judecata?
   ca ne-a fost lene ?
   ca ne-a fost frica sa rada lumea de noi de ce le-am fi spus?
   sau sa ne faca nebuni lumea?

   Spuneti tuturor ceea ce stiti, indiferenta noastra e complicitate la noua ordine satanica mondiala

   Sa va fie frica de Dumnezeu nu de ce va zice lumea de voi sau ce ar gandi de voi…sa rada sa va faca nebuni nu conteaza doar sa informati lumea sa stie

 1. Poate asa incep si brazilienii desfranati sa vina mai aproape de Dumnezeu si de Ortodoxie poate si sa se lepede de catolicism de modernism de orice mizerie a lumii contemporane apostata.

  Sa le dea Domnul brazilienilor curaj sa lupte contra mizeriilor acestei lumi apostate si mantuirea sufletului !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE