X

PRIMA clădire din România cu intrare DOAR pe bază de IDENTIFICARE BIOMETRICĂ

Compania Werk Property Group, care dezvoltă proiectul de birouri Vox Technology Park din Timişoara, aduce sisteme în premieră pentru piaţa de birouri din România. Angajaţii companiilor care îşi vor muta sediile aici vor putea intra în clădire prin scanarea amprentelor sau recunoaştere facială.

Vox Technology Park

Proiectul de birouri Vox Technology Park este format dintr-o clădire cu două corpuri cu șapte, respectiv zece etaje, şi care va avea o suprafaţă închiriabilă de 26.000 de mp. Clădirile vor fi livrate în luna decembrie a acestui an, iar investiţia se ridică la 30 de milioane de euro. 

Clădirea vine cu o nouate pe piaţa din România. Dezvotatorul va aduce pe piață inovații tehnologice unice pe plan local, precum posibilitatea de identificare biometrică la accesul în clădire prin scanarea amprentelor (4 Fingers Touchless ID) sau recunoaștere facială. Această metodă urmează să ducă la maximizarea nivelului general de siguranță dar și la o monitorizare mai eficientă a angajaților.

„Vox Technology Park va dispune de facilitati unice, precum identificarea biometrică, dar și avantaje competitive pentru viitorii angajați, ca spații și dușuri pentru bicicliști, food court și sală de fitness, iar recent am lansat programul Vox Your StartUp, prin care dorim să susținem start up-urile din Timișoara, cel mai bun proiect urmând să primească gratuit un spațiu de birouri în cadrul proiectului”, spune Virgil Tornoreanu, managing partner Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului.

Gradul actual de preînchiriere a proiectului este de 60%. Mai multe companii din domeniile IT&C și financiar se numără printre viitorii chiriași ai proiectului. Compania mai investeşte şi 2,5 milioane de euro într-o parcare pe cinci etaje, cu 400 de noi locuri de parcare, pe lângă cele 280 deja disponibile. Pacarea va fi finalizată în luna iunie a anului viitor.

Werk Property Group face parte din grupul de companii Werk, care a dezvoltat în ultimii ani în Timișoara peste 800 de apartamente și zeci de mii de metri pătrați de hale industriale, spații hoteliere și de birouri. Omul de afaceri Virgil Tornoreanu deține și compania producătoare de software Vox FileMaker Solutions, care realizează programe și aplicații pentru companii internaționale și diferite instituții publice și bancare din vestul Europei, precum Serviciul de Pașapoarte din Olanda, fiind și resellerul și service-ul autorizat Apple Vox Store în România.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Cipuri
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

    1. Urmează să primim BITCOINII pentru finalizarea clădirii din „Dealul Arsenalului” și a altor ziduri după „standardele ieuropene”!!… După care….(încolonarea oițelor!!)… ORDINELE!!!

  1. Jmecherii se vor inbulzi la cipare…vai de capul lor. Nici nu-i intereseaza ce va urma.
    Era de asteptat …masonii nu stau de geaba.
    Companiile care vor merge in aceste cladiri sunt tot adepti masonici…si vor atrage pe toti ce care cred ca sunt destepti…dar de fapt totul are un pret.” Livertatea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.