X

MUSCHIUL artificial aduce ROBOTII cu înfăţişare UMANA şi mai aproape de realitate

de null

Cercetători de la Universitatea Columbia au creat un muşchi artificial. Acesta este capabil să ridice de 1.000 de ori greutatea lui.

Muşchiul artificial, care funcţionează într-un mod asemănător cu cel uman, va fi folosit în viitor în roboţi. Dispozitivul este realizat dintr-o matrice de silicon cu micro-bule în care circulă etanol. Materialul este imprimat 3D şi activat printr-un impuls electric slab.

Când se încălzeşte la 80 de grade Celsius, materialul îşi poate mări dimensiunile cu până la 900%.

Acum cercetătorii trebuie să găsească o modalitate prin care inteligenţa artificială să controleze muşchii artificiali.

 

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Transumanism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. Și indiferent cât de perfecționată va fi mașina, niciodată nu-L va putea învinge pe Dumnezeu, niciodată nu va putea învinge OMUL Rugați-vă, fraților!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.