X

Implicați-vă în activitatea PORTALULUI. Mai este nevoie de EDITORI și ȘTIRIȘTI. Anunț actualizat cu adresa CORECTĂ de e-mail / E absolut necesară existența unei reale media alternative

Acum două zile am dat un anunț în care solicităm mărirea echipei de editori și știriști a portalului OrtodoxInfo:

Mai avem nevoie de EDITORI și ȘTIRIȘTI pentru PORTALUL OrtodoxInfo

Din păcate adresa de la sfârșitul anunțului a fost scrisă greșit. Am modificat între timp. Ne cerem iertare pentru neînțelegere și îi așteptăm pe cei care au încercat să ne scrie și nu au reușit, să ne scrie din nou, fie la rubrica de comentarii, fie la adresa de e-mail corectă și anume: [email protected]. De asemenea, îi așteptăm să ne scrie și pe toți cei care au înțeles mesajul nostru și și-ar dori să se implice efectiv în activitatea portalului.

Echipa este foarte mică și uneori nu reușim să facem față tuturor provocărilor. Oboseala se adună, volumul de muncă este uriaș, pentru că suntem puțini, și nu mai rămâne nici măcar o brumă de timp pentru celelalte proiecte pe care am fi vrut să le facem cu Asociația (cărți, conferințe și tot restul).

Uneori când vrei să pornești să faci un lucru folositor nu întârzie să apară și ispitele. Să nu uităm rugăciunea:

SA NE RUGAM. Fara rugaciune e ca si cum ne-am lupta dezbracati si cu mainile goale impotriva unui soldat profesionist imbracat in armura si inarmat pana in dinti

Războiul este terbil, pentru că în joc e soarta unor suflete, pentru care un colac de slavare aruncat la timpul potrivit poate face diferența dintre viață și moarte. La moartea duhovnicească ne referim. Iadul este cumplit pentru cei care nu L-au cunoscut pe Hristos. Suntem ființe veșnice.

Să luptăm, deci. Să ne facem toate tuturor, pentru ca să nu avem cuvânt de osândire că nu am spus și altora. Să lucrăm talantul.

Iată ce scrie la Întâia Epistoă către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel, Capitolul 9:

14. Tot asa a poruncit si Domnul celor ce propovaduiesc Evanghelia, ca sa traiasca din Evanghelie.
15. Dar eu nu m-am folosit de nimic din acestea si nu am scris acestea, ca sa se faca cu mine asa. Caci mai bine este pentru mine sa mor, decat sa-mi zadarniceasca cineva lauda.
16. Caci daca vestesc Evanghelia, nu-mi este lauda, pentru ca sta asupra mea datoria. Caci, vai mie daca nu voi binevesti!
17. Caci daca fac aceasta de buna voie, am plata; dar daca o fac fara voie, am numai o slujire incredintata.
18. Care este, deci, plata mea? Ca, binevestind, pun fara plata Evanghelia lui Hristos inaintea oamenilor, fara sa ma folosesc de dreptul meu din Evanghelie.
19. Caci, desi sunt liber fata de toti, m-am facut rob tuturor, ca sa dobandesc pe cei mai multi;

Nu este o misiune ușoară a spune și altora, trebuie să ne străduim fiecare mai mult pentru urmarea Poruncilor Evanghelice. Să ne alegem drept povățuitori pe Sfinții Părinți. Să nu capitulăm! Păpușarii Noii Ordini Mondiale de-abia așteaptă să ducă cât mai multe suflete pe căile pierzării și vor câștiga și mai mult teren dacă noi vom tăcea. Iată cum se încheie Capitolul X din PROTOCOALELE ÎNŢELEPŢILOR SIONULUI:

Ştiţi foarte bine că pentru a face posibile asemenea dorinţe, trebuie să tulburăm în mod neîntrerupt, în toate ţările, legăturile dintre popor şi guvern, pentru a ajunge să obosim întreaga lume prin dezbinare, duşmănie, ură şi chiar prin martiriu, foame, răspândirea bolilor, mizerie, – pentru ca creştinii să nu vadă altă scăpare decât de a recurge la suveranitatea noastră absolută şi întreagă.

Dacă dăm popoarelor timp să răsufle, momentul priel­nic nu va sosi poate niciodată.

Așteptăm deci implicarea voastră, pentru a putea duce lupta mai departe.

Doamne ajută!

Categorii
Uncategorized
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. propovaduiti intai evanghelia si cu adevarat Dumnezeul cel Adevarat nu va va lasa fara painea cea de toate zilele

    voi ati amestecat si niste prostii printre unele lucruri bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.