X

CURAJUL său este o LECȚIE pentru noi toți: VIDEO Un student ortodox GREC agresat de colegii LGBTQ pentru că a mărturisit ADEVĂRUL DESPRE CĂSĂTORIE

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

“Dacă nu susțineți ceva, veți cădea pentru orice”

Joi, 14 septembrie 2017

Australienii au fost martori la un nou nivel de agresiune din partea celor pro-LGBTQ, la Universitatea din Sydney, după cum aflăm din articolul Greek Orthodox Uni student bullied for 3 hrs while witnessing for marriage de pe site-ul pentru apărarea căsătoriei creștine al Arhiepiscopiei Ortodoxe Grecești din Australia, Speak up for marriage.

Printre studenții de partea anti-LGBTQ a fost un tânăr ortodox grec, a cărui mărturisire a fost cu adevărat exemplară. Dacă toți clericii și credincioșii ar mărturisi căsătoria creștină cu un asemenea calm și cu o asemenea înțelepciune, dezbaterea publică din această perioadă ar avea un rezultat mult mai bun.

Cam ce s-a întâmplat? Niște tineri înscriși la Universitatea din Sydney au fost martorii unei ciocniri în fața unui chioșc care găzduia un afiș pe care era scris: “Este OK să spui NU”.

Tinerii studenți susținând căsătoria creștină au deschis tabăra la ora 10:00 și au împărțit pliante trecătorilor, purtând discuții respectuoase cu aceștia.

O mulțime de apărători ai persoanelor LGBT / Queer a început apoi să se adune în jurul chioșcului în jurul orei 12:30. Au adus un megafon și l-au folosit pentru a fredona cântece vulgare, pentru a amplifica abuzurile și pentru a amenința grupul. Unii dintre protestatari au venit chiar pe biciclete colorate în curcubeu, aruncând prezervative, confeti și bătând în mese. Protestul s-a intensificat odată cu implicarea mai multor membri în violență fizică, amenințări și asalt. Cântecele lor au continuat să includă insulte împotriva creștinilor, cuvinte care pur și simplu sunt prea dureroase pentru a fi repetate.

“M-am așteptat la o anumită contracarare a poziției noastre, dar acest lucru a fost la un alt nivel, a fost groaznic” spune Panayiotis studentul ortodox grec.
Îmi amintesc că m-am gândit când am ținut acel banner, ce ar fi făcut primii creștini, ce ar fi făcut mucenicii, cum ar răspunde sfinții; cu acest gând am câștigat puterea de a continua să dețin bannerul timp de 4 ore, fără a renunța din cauza injuriilor supărătoare, batjocurilor și chiar altercațiilor fizice care au venit asupra mea.”

Pe măsură ce protestul a evoluat, au venit și comentariile lor;

“Tu și ura ta sunteți motivul pentru care copiii homosexuali se sinucid”, “aveți sânge pe mâini” și “puneți acești bigoți la coș”.

Panayiotis povestește că:

“La un moment dat m-am simțit complet intimidat, în timp ce un grup de suporteri Queer m-a înconjurat, venind la câțiva centimetri distanță de fața mea, scuipându-mă în față și strigând “homofob, bigot”.

Cine ar fi crezut că pur și simplu a spune că “este OK să spui NU”, ar putea duce la un astfel de abuz, amenințări și violență? Se pare că partea „NU” nu are dreptul la liberă exprimare.

Un lucru este sigur, că partea „DA” a întrecut limitele, iar căsătoria între persoane de același sex nu este nici măcar legalizată. Cu atât mai mult cu cât guvernul federal nu intenționează să legifereze încurajarea libertății de exprimare și religie în nicio propunere legislativă privind căsătoria între persoane de același sex. Acest lucru ne lasă cu o singură opțiune – o încurajare pentru a vota nu!

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Dumnezeu sa-l binecuvanteze. Imi creste inima de fericire cand vad asemenea oameni care nu se abat de la adevarata credinta, adevaratele valori, de la Iisus Hristos, intr-un cuvant. Sa ramanem langa Dumnezeu si Sa-L marturisim chiar cu pretul vietii daca este nevoie. Praf si pulbere suntem fara El. Dumnezeu sa i binecuvanteze si parintii care i au dat asa o educatie. Aceasta este singura educatie care conteaza cu adevarat, educatia in Iisus Hristos, sa ne educam copii sa-l iubeasca pe Dumnezeu si sa-I lpazeasca poruncile ( este greu uneori sa o facem dar Dumnezeu vede lupta noastra si ne ajuta, daca vrem si noi evident. Tentatiile sunt mari si inevitabil mai si cadem, important este sa ne ridicam. Mana Lui este intotdeauna intinsa spre noi, ca sa ne ajute sa ne ridicam, trebuie doar sa acceptam ajutorul ). Sa tinem in minte, inima si suflet cuvantul asta,dragoste. Daca avem dragoste de Dumnezeu in primul rand, apoi fata de semenii nostrii, natura si toata creatia Lui Dumnezeu, atunci Il avem pe Iisus Hristos cu noi in veci si nici toata legiunea iadului nu se poate atinge de noi. Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti si sa ne aduca la lumina pe aceea dintre noi care inca mai bajbaim prin intuneric.

  2. problema e ca nu se poate discuta cu acesti indraciti in termeni rezonabili. o data intorci obrazul , intorci si celalalt obraz pana cand nu mai ai obraji de intors si atunci cu parere de rau ori le invoci decedatii in siruri recurente (ca sa ma exprim elegant) ori ii lasi in voia lor spurcata.

  3. Descrirea scenei e identica cu cele in care pustnicii se lupta (fizic) cu diavolii.Nu mai sunt oameni, ci demoni impielitati…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button