X

Sistemul a inventat „STATUL BUNĂSTĂRII” pentru a duce RASA ALBĂ în DECLIN DEMOGRAFIC. Finlanda încearcă cu disperare să încurajeze natalitatea pentru a evita colonizarea cu imigranți

de null
Foto: https://assets.bwbx.io/images/users/iqjWHBFdfxIU/iWS18mnRgHRo/v0/1200×798.jpg

Știi că ai o problemă când și cei mai buni n-au o soluție.

Finlanda, un loc de prim rang în care să fii mamă, a înregistrat cel mai scăzut număr de nou-născuți în ultimii 150 de ani. Rata nașterii a scăzut constant de la începutul deceniului, și mai nimic nu sugerează o inversare a trendului.

Demografia este importantă pentru lumea dezvoltată, desigur. Dar este cu atât mai problematică pentru statele de asistență socială generoasă, doarece le periclitează supraviețuirea pe termen lung.

https://assets.bwbx.io/images/users/iqjWHBFdfxIU/iQhIT7uTSmPs/v1/1000x-1.png

Pentru Heidi Schauman, statisticile sunt “înfricoșătoare”.

“Ele ilustrează cât de repede se schimbă societatea, și nu avem soluții la îndemână să oprim această evoluție.”, a declarat economista șefă a Băncii Aktia într-un interviu telefonic la Helsinki. “Avem un sector public larg și sistemul are nevoie de plătitori de taxe în viitor.”

Pentru a realiza asta, rata de fertilitate trebuie să fie de doi pe femeie, a precizat Schauman. A fost preconizată la 1,57 în 2016, conform Statistics Finland.

Este un nivel surprinzător de scăzut, ținând cont de eforturile făcute de stat pentru a încuraja paternitatea.

Poate că cel mai bine le ilustrează faimoasele pachete de bebeluși. Introduse în 1937, cutii pline de hăinuțe și produse de îngrijire sunt livrate mamelor însărcinate, cu cutiile de carton putând fi folosite ca un pătuț improvizat. Ideea pachetelor de maternitate a fost declanșată de grijile în privința mortalității infantile în familiile cu venit redus. Kiturile au fost în cele din urmă extinse tuturor familiilor.

Oferirea de concedii parentale generoase și unul din cele mai bune sisteme educaționale din lume nu pare că merge de asemenea. Potrivit OECD, Finlanda are deja cea mai scăzută proporție de tineri comparativ cu populația aptă de muncă din țările nordice.

https://assets.bwbx.io/images/users/iqjWHBFdfxIU/iS4IZ1sgI9.k/v1/1000x-1.png

Și are de asemenea și cea mai mare rată de dependență de bătrânețe din regiune.

Situația actuală cel mai probabil e pe cale să se înrăutățească, conform previziunilor OECD.

Comisia Europeană afirmă că factorii demografici limitează potențialul de creștere economică a Finlandei, e estimată la un apogeu de 1,9% în 2035 și o scădere la 1,5% între 2050 și 2060.

Ce se poate face?

Schimbarea ideii moderne că e în regulă a nu avea copii este impracticabilă. Deschiderea ușilor pentru imigranți e o zonă politică sensibilă (guvernul de centru-dreapta al prim-ministrului Juha Sipila se bazează pe sprijinul parlamentarilor naționaliști). Liderul Social-Democraților de opoziție, Antti Rinne, a stârnit vâlvă în august când a îndemnat femeile să-și îndeplinească datoria patriotică și să aibă mai mulți copii.

Guvernul a colaborat cu angajatorii și sindicatele pentru a îmbunătății egalitatea de gen făcând concediul parental mai flexibil și sistemul beneficiilor mai simplu. Reformele sunt așteptate să fie implementate în 2019.

Schauman e de părere că nu va fi suficient.

“Discuția s-a învârtit în jurul egalității de gen și angajarea femeilor, cu problema natalității plasată în plan secundar”, a spus dumneai. Ceea ce Finlanda are nevoie e de un program politic ce prețuiește familia și crește valoarea paternității, a susținut economista.

Pachetele de bebeluși ce sunt livrate mamelor însărcinate conțin tot felul de bunuri. Ele includ costume de corp, colanți, mănuși, tampoane de sutien, pudră de talc, lubrifiant, o perie de păr și un termometru de baie.

O sugestie ar fi renunțarea la prezervative.

NOTĂ OrtodoxINFO

În lumea „civilizată” păpușarii au pedalat foarte mult pe declinul demografic, introducând ideologii (feminismul – asociat cu explozia avorturilor, eutanasia, statul modern etc.) care să îi facă pe europeni să ajungă în această condiție de bună voie, în numele „creșterii bunăstării sociale”. Iată care au fost mecanismele acestei ideologii, care va duce la prăbușirea societății europene, ilustrat în Protocolul de la Toronto:

 

Toate perioadele istorice care au dus la decadenţa civilizaţiilor au fost marcate, fără excepţie, de „spiritul rătăcirii oamenilor”. Astăzi, trebuie să facem astfel încât acest  „spirit” să se traducă printr-o „societate mondială a timpului liber” sub toate formele sale. Acest timp liber trebuie să se compună din sex, droguri, sport, excursii (exotism) şi din distracţii în general, dar accesibile tuturor straturilor societăţii. Omul trebuie să ajungă la concluzia că este modern, şi că modernismul său e compus din capacităţile sale, din posibilitatea sa de a se distra în mare măsură şi, în prezent, din tot ceea ce îl înconjoară.

Pentru atingerea acestui obiectiv, este neapărat necesar să se poată infiltra mijloacele de informare (radioul, televiziunea, ziarele), mediile de modă şi de cultură, domeniile muncii noi, prin intermediul cărora vom influenţa, cu siguranţă, toate păturile societăţilor occidentale. Astfel, ţinând sub umbrela simţurilor tineretul, adulţii de mâine, vom avea în consecinţă cale liberă pentru a infiltra şi a transforma în profunzime, fără a da naştere la nelinişti, politica, sistemul legal şi învăţământul, ceea ce ne va permite să modificăm în profunzime cursul, orientarea viitoare a societăţilor vizate de „Planul” nostru.

Populaţiile, după cum ştim, nu au memorie istorică. Repetă la nesfârşit greşelile trecutului, fără a-şi da seama că tocmai aceste erori le-au condus părinţii, înaintea lor, spre aceleaşi scadenţe pe care le vor trăi sub o formă agravată înainte de sfârşitul secolului nostru. Observaţi, de exemplu, prin ce au trecut bunicii lor la începutul acestui secol, graţie muncii înverşunate a predecesorilor noştri. După ce au cunoscut, fără limite, liberalizarea moravurilor, abolirea moralei şi, cu alte cuvinte, rătăcirile spiritului, au cunoscut „Criza economică”, iar apoi, războiul. În prezent, copiii şi nepoţii lor se îndreaptă spre un deznodământ asemănător, dar şi mai grav, căci de astă dată finalul ne va permite în sfârşit să ne punem pe picioare „Noua Ordine Mondială”, fără ca nici unul dintre ei să-şi dea seama, fiind mult prea preocupaţi cu toţii de a-şi satisface în proporţie exagerată necesităţile senzuale cele mai primare.

 

Invazia africană și arabă în țările europene este următoarea piesă în instaurarea NOII ORDINI MONDIALE. Se dorește integrarea imigranților, cu tot cu tradițiile lor religioase – acest multiculturalism creat prin amestecarea de popoare și religii va dirija lucrurile spre făgașul adoptării unei noi RELIGII UNICE MONDIALE, în numele doctrinei toleranței:

 Citiți vă rog și:
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Noua Ordine Mondială
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.