X

EVREII s-au ocupat cu uriașul comerț cu SCLAVI SLAVI din EUROPA în EVUL MEDIU

de null

Astazi Biserica Ortodoxa face pomenirea Sfantului Mucenic Eustatie de la Lavra Pesterilor din Kiev.

Cateva paragrafe de la noutati-ortodoxe.ro:

În 1096 poloveţii au cotropit Kievul, prădînd mănăstirea Peşterilor şi omorînd mulţi călugări. Sf. Eustaţie a fost făcut prizonier şi vândut ca sclav unui evreu din Korsun împreună cu alţi treizeci de vieţuitori ai mănăstirii şi douăzeci de locuitori ai oraşului.

Evreul păgân a încercat să-i facă pe captivi să renunţe la Hristos, ameninţîndu-i cu moartea prin înfometare pe cei care refuzau.

[…]

Teritoriul confederației Cumano-Kipceak din anii 1200. Foto: https://ro.wikipedia.org/wiki/Cumani

Împăratul bizantin a dat un decret prin care se expulzau toţi evreii din Korsun, luîndu-li-se proprietăţile şi ucigîndu-i pe bătrânii lor pentru persecuţia creştinilor. Evreul care l-a crucificat pe Sf. Eustaţie a fost spânzurat de un copac, primindu-şi răsplata pentru răutatea sa.

Polovetii sau polovtii sau cumanii au fost un soi de neam turcesc ce au ocupat o vreme un vast teritoriu la nordul Marii Negre:

Au fost infranti de mongoli in batalia de la Kalka (1223), risipindu-se apoi printre alte popoare iar in scurt timp au disparut ca neam.

Pentru a intelege relatarea din Sinaxar despre acel evreu, sclavi si fortarea acestora sa se lepede de Hristos, sa facem o scurta incursiune in istorie:

A existat in Europa evului mediu un cumplit masiv comert cu sclavi slavi de care s-au ocupat evreii. Sclavi care erau vanduti musulmanilor din Spania sau Nordul Africii.

Traficul se facea traversand un continent crestin care interzicea comertul cu sclavi crestini, de aceea evreii ii fortau pe acei nefericiti sa se lepede.

In general erau vandute femei tinere si baietei castrati de medici evrei, ultimii fiind la mare cautare in satanica lume musulmana.

Vizionati va rog si:

http://www.youtube.com/watch?v=sQ-CsYTPfbw

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Islam
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

9 comentarii

 1. „… statutele congregațiilor de recif, Brazilia și Maurice (1648), cuprindea o „Imposta” (Taxa evreiască), în valoare de 5 Soldos, pentru fiecare sclav vândut evreilor din Brazilia, de la Compania Indiilor. Vânzările de sclavi la licitații erau anulate și reprogramate în zilele de sărbătoare evreiești. În Curaçao, Barbude și Jamaica, în secolul al XVIII-lea, evreii au jucat un rol foarte activ în comerțul cu sclavi. În toate coloniile americane, fie ele britanice, franceze sau olandeze, evreii dominau în mod frecvent comerțul cu sclavi. De asemenea, în Statele Unite în secolul al XVIII-lea, evreii participau la comerțul triangular, care importa sclavi în America, pe care-i schimba cu melasă trimisă în Anglia, unde era transformată în rom, pentru a fi apoi vândută în Africa. Isaac Da Costa de Charleston, în anii 1750, și David Franks de Philadelphia (cel mai influent evreu din America în secolul al XVIII-lea) au dominat cu o mână de fier, comerțul de sclavi între anii 1760 și 1770, adunând de pe urma acestor atrocități fără nume averi fenomenale!…”

  Citat din „Manifest – Cartea Neagră a României (Ed. DacoRomână, 2017)”

  Mihai Serban

 2. khazarii, pseudo mozaici care isi tin cultul babilonian cu sacrificii umane.
  Diferenta dintre evreu si khazar, doar un exemplu:
  http://2.bp.blogspot.com/-EwcTN-4RqGY/TnBYc9OR7RI/AAAAAAAAyH4/XJu6jK1zqgY/s1600/jews59.jpg
  ….
  Harta arata Khazaria, nu Iudeea, ori Palestina…
  Fiindca erau dati afara din orase si tari cand erau prinsi cu sacrificarile umane s-au prefacut ca se convertesc in papistasi, eronat numiti catoloci, doar daca a fi catolic ar insemna ca ii urmezi omului pretins zeu, seful statului teocratic Vatican.
  Asa ca practica furtului de identitate si a disimularii pentru a nu fi urmariti in timp unde si ce fac, de unde provin… este cea care le-a permis sa se metamorfozeze in oameni „noi”.
  Au fondat companie in Africa unde schimbau alcool pentru aur, fildes, diamante si cand s-au terminta, sefii de trib deveniti alcoolici au dat oameni din neamul lor apoi au treecut la furat/rapire de la triburile vecine….
  COlum a avut 5 khazari pseudo-convertiti „catolic” si cu nume spaniole care l-au sfatuit sa ia niste prada vie s-o duca in SPana… nu a avut succes el ci dipotriva.
  DAr in viitoarea SUA unde se desfasura merele genocid … ala da! Holocaust! … era nevoie de brate tinere si iefine la agricultura si constructii – negrii au rezistat, dupa ce unul din zece supravietuia calatoriei.
  Practic toate navele cu sclavi erau proprietatea si afacere khazara.
  Khazarii si-au facut distilerii – aproape toate din regiunea unde e New York iar canii lor au folosit la coruperea consilierilor locali csi a politicienilor care au permis aducerea de oameni capturati pentru munca foretata….
  .In noile State sclavagismul era interzis!!!!! pana au dat spaga acesti perversi, talmudisti babilonieni.
  NU SINT EVREI chiar daca propaganda agresiva asa ii numeste, desigur fiindca este tot de ei facuta si platita.

  1. 1. Celor care susţin „Teoria Kazară” le-a mai rămas să spună că pe Hristos l-au răstignit kazarii, nu evreii. „Teoria Kazară” este mama „Operațiunilor sub Steag Fals” create de evrei.

   https://saccsiv.wordpress.com/2014/05/20/reconsiderand-teoria-khazara/

   2. „Am zis „iudaizare” şi nu „mozaizare” a lumii întrucât mozaismul este parte integrantă a spiritualităţii creştine şi este străin iudaismului de azi, iudaism ce-şi are originea în păcat şi neascultare, în crima lui Cain, în viţelul de aur, în ucigaşii prorocilor, în Iuda vânzătorul, în cărturarii şi fariseii făţarnici, în crima lui Caiafa. E o ieşire a evreilor din harul dumnezeiesc, care s-a agravat în ultimele două milenii prin lupta împotriva Duhului Sfânt, încât iudaismul despre care vorbim şi cu care suntem confruntaţi se caracterizează prin: satanism, minciună, ură, tiranie, materialism, ateism, senzualism, rasism, patima dominaţiei mondiale.”
   (Ioan Ianolide – Întoarcerea la Hristos)

   3. Mântuitorul Iisus Hristos către evrei:

   31. Deci zicea Iisus către iudeii care crezuseră în El: Dacă veţi rămâne în cuvântul Meu, sunteţi cu adevărat ucenici ai Mei;
   32. Şi veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
   33. Ei însă I-au răspuns: Noi suntem sămânţa lui Avraam şi nimănui niciodată n-am fost robi. Cum zici Tu că: Veţi fi liberi?
   34. Iisus le-a răspuns: Adevărat, adevărat vă spun: Oricine săvârşeşte păcatul este rob al păcatului.
   35. Iar robul nu rămâne în casă în veac; Fiul însă rămâne în veac.
   36. Deci, dacă Fiul vă va face liberi, liberi veţi fi într-adevăr.
   37. Ştiu că sunteţi sămânţa lui Avraam, dar căutaţi să Mă omorâţi, pentru că cuvântul Meu nu încape în voi.
   38. Eu vorbesc ceea ce am văzut la Tatăl Meu, iar voi faceţi ceea ce aţi auzit de la tatăl vostru.
   39. Ei au răspuns şi I-au zis: Tatăl nostru este Avraam. Iisus le-a zis: Dacă aţi fi fiii lui Avraam, aţi face faptele lui Avraam.
   40. Dar voi acum căutaţi să Mă ucideţi pe Mine, Omul care v-am spus adevărul pe care l-am auzit de la Dumnezeu. Avraam n-a făcut aceasta.
   41. Voi faceţi faptele tatălui vostru. Zis-au Lui: Noi nu ne-am născut din desfrânare. Un tată avem: pe Dumnezeu.
   42. Le-a zis Iisus: Dacă Dumnezeu ar fi Tatăl vostru, M-aţi iubi pe Mine, căci de la Dumnezeu am ieşit şi am venit. Pentru că n-am venit de la Mine însumi, ci El M-a trimis.
   43. De ce nu înţelegeţi vorbirea Mea? Fiindcă nu puteţi să daţi ascultare cuvântului Meu.
   44. Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii.
   45. Dar pe Mine, fiindcă spun adevărul, nu Mă credeţi.
   46. Cine dintre voi Mă vădeşte de păcat? Dacă spun adevărul, de ce voi nu Mă credeţi?
   47. Cel care este de la Dumnezeu ascultă cuvintele lui Dumnezeu; de aceea voi nu ascultaţi pentru că nu sunteţi de la Dumnezeu.
   48. Au răspuns iudeii şi I-au zis: Oare, nu zicem noi bine că Tu eşti samarinean şi ai demon?
   49. A răspuns Iisus: Eu nu am demon, ci cinstesc pe Tatăl Meu, şi voi nu Mă cinstiţi pe Mine.
   50. Dar Eu nu caut slava Mea. Este cine să o caute şi să judece.
   51. Adevărat, adevărat zic vouă: Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac.
   52. Iudeii I-au zis: Acum am cunoscut că ai demon. Avraam a murit, de asemenea şi proorocii; şi Tu zici: Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va gusta moartea în veac.
   53. Nu cumva eşti Tu mai mare decât tatăl nostru Avraam, care a murit? Şi au murit şi proorocii. Cine te faci Tu a fi?
   54. Iisus a răspuns: Dacă Mă slăvesc Eu pe Mine Însumi, slava Mea nimic nu este. Tatăl Meu este Cel care Mă slăveşte, despre Care ziceţi voi că este Dumnezeul vostru.
   55. Şi nu L-aţi cunoscut, dar Eu Îl ştiu; şi dacă aş zice că nu-L ştiu, aş fi mincinos asemenea vouă. Ci Îl ştiu şi păzesc cuvântul Lui.
   56. Avraam, părintele vostru, a fost bucuros să vadă ziua Mea şi a văzut-o şi s-a bucurat.
   57. Deci au zis iudeii către El: Încă nu ai cincizeci de ani şi l-ai văzut pe Avraam?
   58. Iisus le-a zis: Adevărat, adevărat zic vouă: Eu sunt mai înainte de a fi fost Avraam.
   59. Deci au luat pietre ca să arunce asupra Lui. Dar Iisus S-a ferit şi a ieşit din templu şi, trecând prin mijlocul lor, S-a dus.
   (Biblia Ortodoxă, Sfânta Evanghelie după Ioan – Capitolul 8)

 3. in sfarsit ati gasit un subiect ca lumea. de zeci de ani astept sa vad daca se va scrie de comertul cu sclavi al negustorilor jidani, asa a inceput metisarea care continua azi.

 4. Multa lume,chiar ziaristi si istorici confunda termenul de evreu incluzandu-i si pe khazarii din Nordul Marii Caspice care au trecut la iudaism in sec 8 dupa Cristos. Khazarii au fost un popor pagan de origine turcic care traia din pradarea popoarelor invecinate furand si ucigand fara mila. Persii i-a batut de cateva ori, apoi vikingii rushi care au venit din nord si i-a obligat sa migreze spre teritoriile Ukrainei, Poloniei si Rpmaiei de azi apoi spre cele ae germania. Unele triburi ale lor impreuna cu ungurii au ocupat Campia Panonica. Azi iudeokhazarii sunt peste 95% din numarul iudeilor din toata lumea si sub 5% evreii lui Moise si cei din Etiopia ai reginei din Saba. Atitudinea lor inumana fata de neevrei se manifesta din ce in ce mai pregnat pe glob sistemul financiar ticalosit si criminal fiind in mainile lor sub un control aproape total prin banci, firmele de asigurari si fondurile de investitii. Isi invart banii prin paradisuri fiscale si peste jumatate din averea lumii apartine la 13 familii cu radacini iudeokhazare care se autointituleaza elita, restul nu mai conteaza fiind considerati goimi asimilati animalelor si bucurandu-se de un dispret total.

 5. Toate bune și interesante, însă, țineți minte, manipulatorii milenari au înțeles că pentru a dăinui, trebuie să creeze și să întrețină teze radical opuse, origini multiple! Aceeași sunt toți cei ce par diferiți, evreii, kazharii, sioniștii, comuniștii, capitaliștii, televizorul…!!! Teze și anti-teze, antagonisme, și derută subversivă, aceasta e strategia milenară!! Puneți mâna pe Biblie, totul e scris cum nu se poate mai clar!

  Mihai Serban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.