X

Hăbăucii transgender: O profesoară „DE GEN NEUTRU” către ELEVI: Vă rugăm să NU vă adresați cu „EL” sau „EA”

https://thenypost.files.wordpress.com/2017/09/gender-neutral-tecaher-feature.jpg?quality=90&strip=all&w=664&h=441&crop=1

Nota unei profesoare de gen neutru către elevi: Vă rugăm să nu vă adresați cu ‘el’ sau ‘ea’

O profesoară de clasa a 5-a din Florida a trimis scrisori acasă prin elevi cerând să se facă referire la dumneaei cu pronume de gen neutru, stârnind vâlvă printre părinți.

Chloe Bressack – o nouă profesoară de matematică și știință la Școala Primară Canopy Oaks din Tallahassee – a recunoscut că va necesita “ceva practică până când va deveni ceva natural”, potrivit scrisorii, “dar elevii se obișnuiesc repede.”

“Prefixul meu e Mx. (pronunțat Mix). Pronumele mele sunt ‘ei, lor’ în loc de ‘el, lui, ea, ei’” se spune în scrisoarea intitulată “Despre Mx. Bressack”.

O copie a scrisorii a fost ulterior postată într-un grup privat de Facebook, denumit “Tally Moms Stay Connected,” unde anumiți părinți s-au opus puternic cererii. Alții erau în favoarea sa, relatează the Tallahassee Democrat.

Bressack a spus că prima sa prioritate este ca elevii să se simptă comfortabil în clasa sa, beneficiind de asemenea “un spațiu în care pot fi ei înșiși în timp ce învață.”

Scrisoarea introductivă a menționat de asemenea detalii personale, inclusiv culoarea sa preferată (roșu), animalul (girafă) și bomboana (Skittles acre).

Directorul școlii, Paul Lambert, a zis că susține cerera lui Bressack.

“Susținem preferința sa privind cum dorește să fie apelată, cu siguranță”, a declarat Lambert pentru the Tallahassee Democrat.

“Cred că adeseori se concluzionează că este prezentă o agendă aici, datorită preferinței sale – vă pot asigura că agenda ei e doar să predea matematică și știință la cel mai înalt nivel de care este capabilă.”

Bressack se referă de asemenea la elevi cu pronumele lor de preferință, a zis superintendentul Rocky Hanna.

“Potrivit directorului Lambert, profesoara se adresează elevilor cu pronumele el, ea, lui și ei. Profesoara de asemenea utilizează domnule sau doamnă când răspunde la elevi”, a zis Hanna.

“Ca o preferință personală, totuși, profesoara preferă pur și simplu să fie adresată în termeni de gen neutru”, a adăugat.

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Transgender
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

5 comentarii

 1. Auzisem ca profii de mate incep la varste mature sa o „ia ra-ra”…
  Astfel mde idioti sint amici cu alti alti idioti care a functie administrativa – auzi!?! – directorul sustine pretentiile tampitei!
  Asta nu vede pe unde se p-i-s-a???
  Este ceva numit „x” sau e „scula” (de fapt spatiu, non-materie) de femeie?
  Cat de tampita poate fi o persoana sa spuna ca este ceea ce nu este?
  Cat de demonizat sa fie ca sa se mutileze ca sa [a]para de alt sex???
  Lumineaza-i Doamne si sa aiba timp sa se caiasca ca teribil este Iadul!
  Teribil – capacitatea de a induce tero-oare, de a infricosa foarte tare, de a produce ingrozire.
  Multi fonfi utilizeaza termenul „teribil”t pe post de „extraordinar” – este extra-ordinar insa doar in sens rau!
  Este practica pro-GAY-sista de a zice negrului ca e alb…

 2. frumos .elegant ..cat de cat :)) ..asta i democratia care usor usor isi arata adevarata fata ..un haos controlat in care animalul are mai multe drepturi ca tine si minoritatile te calca in picioare :)))…sa va spalati cu toate pe cap „romanii mei” si nu numai .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!