X

VIDEO: Dezbaterea publică pe tema VACCINĂRII OBLIGATORII din cadrul Senatului

Remarcăm cu tristețe că celebrul medic Dănăilă este pro-vaccinare. În plus, șeful Comisiei pentru Sănătate este ungurul Laszlo Attila, care are un tupeu obraznic să-și impună doctrina pro-vaccin, când ar fi trebuit să fie neutru. Dar se vede treaba că vaccinarea obligatorie este adusă și impusă de oameni străini de neamul românesc.

Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

13 comentarii

 1. Ziarele pro-obligatoriu nu aproba comentariile (decente) anti-obligatoriu.

  Eu zic ca prin ajutorul lui Dumnezeu, al Preasfintei Fecioare, al Sfintilor Inchisorilor, Sfintilor Brancoveni… se va obtine dreptul de a refuza. Mai tinem si noi un post, mai facem o mica jerta…

 2. ortodoxinfo,

  cred ca ar fi bun un articol in care sa se indemne cititorii sa trimita la senatori, deputati, presedintii celor 2 camere, doctorului Danaila… articolul cu vaccinul BCG si TBC-ul in lume.

  http://ortodoxinfo.ro/2017/09/23/comentariul-zilei-harti-unde-se-face-vaccin-bcg-acolo-sunt-mai-multe-cazuri-de-tbc/

  Pana atunci, ii rog pe cititori sa faca acest lucru chiar de azi.

  ” „A merge” inseamna a ajunge, nu „a spune” ” – spune Parintele Papacioc.

 3. Cred ca dr. Leon Danaila nu e la curent cu toate detaliile privind vaccinarea.
  E de neinteles de ce, desi cateva boli grave au fost eradicate, schema de vaccinare se „imbogateste” mereu, de ce trebuie sa importam o gramada de vaccinuri in loc sa fie produse local, de ce contin vaccinurile mercur.
  Nu sunt expert in materie, dar sfatuiesc pe toata lumea SA REFUZE vaccinurile care contin celule de copii avortati, pe cele care contin mercur, vaccinurile anti-HPV (Gardasil), precum si sa evite vaccinarea antigripala (consider ca aceste vaccinuri sunt ineficiente, ba chiar pot produce reactii adverse).

 4. Autoritatile statului insista in mod SUSPECT pe problema vaccinarii. Un medic strain (olandez) a spus ca e ceva in neregula cu raportarea cazurilor de rujeola in Romania, existand o neconcordanta intre numarul acestor cazuri si mortalitate (statisticile consemneaza o mortalitate de 1 la 1000).
  In timp ce s-a creat un adevarat „uragan” mediatic cu privire la vaccinare, autoritatile nu iau nici o masura, repet, NICI O MASURA, in ceea ce priveste incidenta cazurilor de cancer, inclusiv la copii.
  Anual 5000 de adulti si 500 de copii se imbolnavesc de cancer. Nu de POJAR, ci de CANCER.
  Eu personal nu sunt total impotriva vaccinarii, dar cred ca e nevoie de foarte mult discernamant si de dreptul de a refuza un anumit vaccin.
  Pe cand introducerea VIOLULUI obligatoriu?

 5. Dacă nu ne împotrivim cu succes, ieșind în stradă la modul cel mai vehement și cât mai numeroși… Azi vaccin obligatoriu, mâine micro-cipare obligatorie, poimâine dictatura LGBT obligatorie din clasa întâi, etc, etc, etc!

  Indiferent că vorbim de otrăvirea conștientă „Statal legalizată” a maselor, de privatizarea neamului românesc și a teritoriului național, de distrugerea noastră ca și popor milenar; toate își găsesc originea în lipsa unității populare și lipsei de acțiuni concrete de împotrivire la ingineriile sociale la care suntem supusi (obligatoriu) de când am aderat la tirania U.E !

  Mihai Șerban

 6. am urmarit acest material video cu mare atentie. am observat ca reprezentantii ministerului sanatatii au fost foarte incrancenati, rigizi si manipulatori – au intrerupt si fragmentat discursul persoanelor si reprentantilor taberei anti-vaccin cat au putut de mult. discursul lor provaccin a fost dupa modelul „politica pumnului in gura”. m-a surprins interventia „heirupista” a reprentantei asociatiei „mame pentru mame” – o asociatie scoasa la inaintare de minister pentru a le tine paravan.

 7. Domnul Danaila face parte din categoria ” batrin degeaba”. I-a albit parul si n-a priceput lucruri elementare din aceasta viata, vorbeste niste prostii mai mari ca el, pe care le-ar demonta si un copil de clasa a IV-a. Spune biata femeie ca vaccinul i-a nenorocit copilul, iar ei se fac ca citesc docti prin hirtiile alea din fata lor, ca sa para culti si o iau peste picior cu statisticile lor.
  Ori de vorbesti cu ei, ori de vorbesti cu o bucata de tabla tot aia e, caci mintea lor tot din tabla e facuta,
  Tablagiii vremurilor de azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!