X

Ludovic Orban: PNL sustine VACCINAREA OBLIGATORIE

de null
Foto: http://www. cotidianul.ro/ludovic-orban-pe-aceeasi-scena-cu-preotul-cristian-pomohaci-304711/

Dupa cum stiti:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Senatorul Marius Nicoară (PNL) a propus un AMENDAMENT la proiectul LEGII VACCINARII: Românii să poată REFUZA VACCINAREA OBLIGATORIE “potrivit libertăţii de gândire şi a opiniilor, precum şi a libertăţii credinţelor religioase”

Cu toate acestea, președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că PNL a decis să susțină vaccinarea obligatorie, precizeaza Romania tv:

 

Nu pot să îi cer unui senator care a formulat un amendament să îl retragă. Am hotărât poziția PNL în Biroul Politic Executiv, aceea că noi susținem vaccinarea obligatorie

Liderul PNL a făcut această precizare după ce a fost întrebat dacă îi va cere lui Marius Nicoară să retragă amendamentul depus.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

18 comentarii

  1. Toate gunoiele din politichia de azi a romanicii merita sa fie scalpati de la mic la mare .Astia nu-s romani,is niste ,,sluti”ai banului si slugile jidanilor ,care tot le dau ordine sau le fabrica dosare,datorita avaritiei lor de averi pamantesti.Le da momeala bani,in timp ce-i inregistreaza sau alte forme de santaj.iar idiotii pun botul si asa ajung sa ne hotarasca ei ,dar noua ,ce sa ni se intample,la ordinul talmudistilor mondiali.

  2. Am sa cer in instanta ca statul sa suporte toate cheltuielile cu hrana , imbracamintea utilitatile, etc pentru copii mei! Daca au drepturi asupra lor sa aiba si responsabilitati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button