X

O navă cu imigranți care se îndrepta spre România s-a scufundat în Marea Neagră: Cel puțin 21 au murit

de null
FOTO: http://image.stirileprotv.ro/media/images/1408×882/Sep2015/61719434.jpg

ACTUALIZARE: Conform Observator.tv, numărul victimelor este de 21 de persoane.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cel putin 15 imigranti s-au inecat, iar alti 15 sunt dati disparuti dupa ce ambarcatiunea cu care sperau sa ajunga in Romania s-a scufundat in Marea Neagra, in largul Turciei, a anuntat vineri seara Paza de Coasta turca.

Nava s-a scufundat vineri dimineata, in sud-vestul Marii Negre, in largul districtului turc Kefken, la circa 120 de kilometri de orasul Istanbul.

Mehmet Unal, un oficial din orasul turc Kandira, a declarat ca la bordul ambarcatiunii erau aproximativ 70 de imigranti, majoritatea irakieni.

40 de imigranti extracomunitari au fost salvati, dar 15 s-au inecat, iar alti 15 sunt dati disparuti in urma naufragiului. O femeie insarcinata a fost salvata, dar a pierdut sarcina, afirma surse citate de agentia de presa Anadolu.

Alte surse citate de presa turca au declarat ca extracomunitarii plecasera din zona Zonguldak si incercau sa ajunga in Romania. Nava s-a scufundat din cauza valurilor mari si a vantului puternic. In vestul Turciei si in Marea Neagra a fost furtuna in cursul noptii de joi spre vineri.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. E pe fata ,turcii ii trimit pe ,,fratii” agarieni la razboi cu paganii (occidentul) si crestinii (ortodocsii) .De data asta ruta noua este prin Romania.Pai daca nu sunt ,,manati”de turci si ,,aliati” cu intentie in europa,atunci inseamna ca turcii sunt niste muhaiele (ca si nemtii ,francezii si englezii ,care inca mai asculta de satanistii lor numiti macrou merkel ,t. mey sau k. junker) iar maimutele mahomedane umbla ca prin codru prin a lor tara.Rahatii care ,,stapanesc” aceasta tara (tot aparatul numit stat ) nu se opun invaziei musulmane cu nimic,ba din contra ii vor proteja in momentul in care vor avea nevoie ,de cei care vor trebui sa-si apere bunurile si viata de ei.Anormalul este normal,susul e jos,raul este bine.M..ue si papa (TATA) ne indruma sa ne iubim ,,aproapele”,dar trupeste prin sodomie si viol.Uauu,cata ,,evolutie”!!

    1. Daca meritam ,ne apara Dumnezeu,dar daca vorbim doar ca suntem ,,tara ortodoxa” si …atat…,ca defapt ne comportam ,cred ca 90% dintre noi ca niste debili europeni demonizati si ne mai si place UE ,deja gandim ca ei,mancam ca ei ,vorbim ca ei si …habar n-avem nimic de Dumnezeu …ca ei .Uita-te si matale pe strada ,in orasele mari si vezi c-am cate tigari se fumeaza intr-o zi (toata lumea e cu tigara in gura…pe fata.fara rusine),cata ,,vopsea” au in cap si pe fata ,,matracucile ortodoxe” numite ,,cetatene europene” si care isi expun carnea la vedere ,cu haine mulate sa li se vada toata… ,,forma corpului” ,ptr toti barbatii care trec pe langa ele ,parca sunt doar bucati de carne …ptr abator,iar la… teara dom’le cam cata ,,berula cu cinzeci” se consuma in fiecare zi ca doar dehhh….am muncit…s.a semne de mari ,,ortodocsi”.Suntem stricati ,stricati pe toate liniile si mai grav e …ca ne si place sa fim stricati.Mie mi-e frica sa nu vina Urgia lui Dumnezeu si peste buni si peste rai ,vazand in ultimile zile-uragane pe la americani,cutremure in mexic,tornade si gheata prin romanica.etc …Am acceptat totul si acceptam fara nici un pic de opulenta (exceptie facand o micro parte din locuitorii acesei tari)tot ce ne ofera -diavolul.

  2. exact, majoritatea covarsitoare a “refugiatilor” (99%) is sunniti ( partea dura a islamului din care se recruteaza fanaticii wahhabi-taietorii de capete).

  3. “… Haideți să ne imaginăm că într-o frumoasă dimineață de primăvară luăm metroul din Piața Universității, pentru a merge în Ghencea. Când ajungem la destinație, stupoare, avem impresia că am ajuns în Algeria, său în Somalia! În jurul nostru numai negrii și arabi, devenim martorii unei lumi în care nu ne mai recunoaștem țara de origine, în doar 20 de minute de călătorie, ajungând străini în propria țară. Nu înțelegem ce scrie pe firmele magazinelor, și cu atât mai puţin limbile vorbite în jurul nostru. Înaintând și căutând repere de care să ne mai agățăm, crezând totuși împotriva tuturor aparențelor că poate mai suntem în România noastră dragă, începem să ne simțim din ce în ce mai amenințați de privirile ascuțite din jur ce ne săgeată tot mai insistent, pentru că avem ghinionul să purtăm pe față, culoarea statului ce i-a îngrămădit ca pe niște șobolani, în ghetourile pe care le-au transformat demult în vagi amintiri româneşti!

    Ce am simți dacă acest fenomen de înstrăinare a pământului strămoșesc, ar fi favorizat de politici sociale și societale impuse de la Bruxelles, care recurg legal la toate abuzurile posibile, pentru a favoriza această invazie în detrimentul identității, libertății, și siguranţei populaților autohtone? Această mostră de adevăr reprezintă infima parte a realității pe care o trăiesc astăzi cei din vest. Intelectualii independenți și integrii care nu vor neapărat să depindă de recunoașterea doxei, fiind din această cauză extrem de marginalizați, mărturisesc următoarele: „Ce se întâmplă în Europa prin această invazie Islamică pilotată de la Bruxelles și secundată cu efervescență de trădătorii interni, este mai gravă decât cele două războaie mondiale! Acest fenomen de înlocuire reprezintă un genocid “legalizat” al identității, culturii, și a poporului european. Preferința musulmană instituționalizată, și practicată de elite, este o unealta agresivă de epurare etnică, pentru nimicirea memoriei creștine și a originilor noastre civilizate – de ce oare?…”

    Citat din ” Manifest – Cartea Neagră a României (ed. Dacoromână, 2017)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button